|
Pontos idő: 2025. február 6., csütörtök 14:03
|
Fényképező vásárlási segítség!
Szerző |
Üzenet |
Matyi
|
asera írta: Matyi írta: SlyChocolate írta: Több dolog is van a Canon vs Nikon témában... Egy valamit csak megkérdek. Azt tényleg igaz, hogy a Nikon 3 év a Canon pedig csak 1 év gart vállal? Edigital oldalon igen de 220v-nál én két év canont láttam, a canon oldalán már csak 1 év van. érdekes. Felesleges többet vállalni,egy Canon sosem romlik el  Ez is egy tény 
|
2014. április 27., vasárnap 10:47 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Matyi írta: SlyChocolate írta: Több dolog is van a Canon vs Nikon témában... Egy valamit csak megkérdek. Azt tényleg igaz, hogy a Nikon 3 év a Canon pedig csak 1 év gart vállal? Edigital oldalon igen de 220v-nál én két év canont láttam, a canon oldalán már csak 1 év van. érdekes. Felesleges többet vállalni,egy Canon sosem romlik el 
|
2014. április 27., vasárnap 10:19 |
|
 |
Matyi
|
SlyChocolate írta: Több dolog is van a Canon vs Nikon témában... Egy valamit csak megkérdek. Azt tényleg igaz, hogy a Nikon 3 év a Canon pedig csak 1 év gart vállal? Edigital oldalon igen de 220v-nál én két év canont láttam, a canon oldalán már csak 1 év van. érdekes.
|
2014. április 27., vasárnap 9:56 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Több dolog is van a Canon vs Nikon témában... Egy valamit csak megkérdek. Azt tényleg igaz, hogy a Nikon 3 év a Canon pedig csak 1 év gart vállal?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 27., vasárnap 9:42 |
|
 |
Matyi
|
novenyesakvariumok írta: Hat akkor megszolalnek en is... Kezdonek tok mindegy milyen obi van a gepen. Az elejen meg kell tanulnia fenykepezni. Az elejen ugyis az lesz a korlatozo tenyezo. Aztan majd kb egy ev mulva magatol is rajon, hogy a kitobi hulyeseg. Idokozben elkezd RAWban fenykepezni, majd nagy fellendulesebol majd vesz egy vegig 2.8-as alap zoomot 1000 euro korul. Nagyon boldog, mig egy ev mulva rajon, hogy a zoom kompromisszum, es elkezdi gyujteni a fix obikat. Kozben vesz egy full frames vazat. Eljut Canonnal a 85 mm-es fixig fel vagyonert, majd rajon, hogy a canonnal a szenzor dinamikaja csapnivalo, kiegett eg mindenhol, sotetbe fordult reszletek, stb. Canon 5dmark3- 11.7 blende dinamika http://www.dxomark.com/Cameras/Canon/EOS-5D-Mark-IIIGondolkodik mi legyen, atalljon nikonra, pentaxra, esetleg egybol kozepformatumura, majd meggyozi magat, hogy mar egy csomo penz beletolt, es amugy is mindenki canonnal fenykepez, ugyh az a kiraly... Mikozben en csak mosolygok a hatterben a 14.1 blende dinamikkal, ami akvariumfenykepezesnel, tajfenykepezesnel 3 blende kulonbseg. Mivel a skala logaritmikus, ez 8 szoros erzekenyseget jelent. http://www.dxomark.com/Reviews/Pentax-K ... erformanceSzoval osszefoglalva: vagy vegyel nikon d610-t( a ma kaphato legjobb szenzor van benne), vagy vegyel pentax k5iis-t. A canont meg hagyjad a fenebe. No igen. De szerintem mire valaki eljut erre a szintre addigra a mostani típusok és értékek már sehol sem lesznek. Ebben a nagy rohanásba a gyártok mindig kitalálnak valamit amivel el lehet adni valami kacatot  Aki évi jó ha 1000 képet ellő az szerintem sokáig meg lesz elégedve a jelenlegi felszerelésével aztán pár év után kezdi érezni a hibáit. Szerintem a nagy döntés az a márka eldöntése mert később ahhoz mérten veszi az objektíveket így ha vázat is cserél az objektívek megmaradhatnak. Ha a következő években normális objektíveket vásárol akkor 5 év múlva ha lecseréli a vázat akkor egy szuper készlet állhat össze.
|
2014. április 27., vasárnap 9:35 |
|
 |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Ilyen képet csinál a kitobi,nem is annyira rossz,hmmm  Ezt pedig egy 4500 ft-os obival készítettem,ezt használom a legtöbbet   Még egy:  Ezeket a szép képeket milyen obival készítetted! Persze könnyű akinek ilyen csodálatos fotó alanyai vannak  !
|
2014. április 27., vasárnap 5:25 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: A hàt  Asszony mondja "nagyon cuki a kislányod" Köszönjük  Amúgy egy ördögfióka 
|
2014. április 26., szombat 21:26 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: A hàt  Asszony mondja "nagyon cuki a kislányod"
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 26., szombat 21:20 |
|
 |
asera
|
A hàt 
|
2014. április 26., szombat 21:17 |
|
 |
SlyChocolate
|
asera írta: Ilyen képet csinál a kitobi,nem is annyira rossz,hmmm  Ezt pedig egy 4500 ft-os obival készítettem,ezt használom a legtöbbet   Még egy:  Köszi Ati a képeket. Ezek pari palánták?
|
2014. április 26., szombat 21:16 |
|
|