Köszi Viktor a vidit. Bár kicsit hosszú de a vége mindenért kárpótol. Az igazi egyedisége az akvának, hogy négy arca van . Ezt tényleg nem volt egyszerű kivitelezni, főleg úgy, hogy szinte fejen lógva kelletett berendezni. Szóval nem semmi medence és végre nem csak egy-két halfajt látunk hanem sokat. Ez plusz rádob egy lapáttal a látványra. Én órákig eltudnám nézegetni...
Szerintem ez veri még Amano akváriumait is. És az üvegvastagság, és a merevítések is figyelemre méltóak.
_________________ K.Tamás
2012. február 5., vasárnap 13:21
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1586 Tartózkodási hely: Eger
Köszi Viktor a vidit. Bár kicsit hosszú de a vége mindenért kárpótol. Az igazi egyedisége az akvának, hogy négy arca van . Ezt tényleg nem volt egyszerű kivitelezni, főleg úgy, hogy szinte fejen lógva kelletett berendezni. Szóval nem semmi medence és végre nem csak egy-két halfajt látunk hanem sokat. Ez plusz rádob egy lapáttal a látványra. Én órákig eltudnám nézegetni...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.