| Szerző | Üzenet | 

| Matyi 
   | papó írta: KIváncsi vagyok nagyon az első helyezettre .
 Valami nagyon különlegesnek kell lennie ha ezt meg tudta verni ..
Én is kíváncsi leszek, hogy milyen tálak voltak még a versenybe. Szerintem több tál is jobban fog tetszeni mint a sajátom, viszont a zsűri mindig más szemmel nézi mint egy amatőr, jó példa erre minden verseny eredménye.

| 

| 2014. október 9., csütörtök 17:52 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | Matyi írta: Mexx2 írta: papó írta: Matyi írta: papó írta: Phüü Matyi ! Végre valami sikerélmény      Gratulálok !! Nem láttam az első tálat , de a Tied gyönyörű .Köszönöm   Jó látni a rengeteg Hungary feliratot és a sok szép eredményt!!! Meglepetés volt számomra egy ilyen eredmény pláne hogy az első tálam.Nagyon kíváncsi vagyok az első helyezett tálra , mert a tied zseniális .Hol vannak fent a képek?Még nincsenek fent a képek     11.10 én kerülnek fel elémletileg addig is az enyémet szerintem meg szabad mutatni   KIváncsi vagyok nagyon az első helyezettre . Valami nagyon különlegesnek kell lennie ha ezt meg tudta verni .._________________ 

| 

| 2014. október 8., szerda 20:02 | 

| 

|  | 

| Matyi 
   | Mexx2 írta: papó írta: Matyi írta: papó írta: Phüü Matyi ! Végre valami sikerélmény      Gratulálok !! Nem láttam az első tálat , de a Tied gyönyörű .Köszönöm   Jó látni a rengeteg Hungary feliratot és a sok szép eredményt!!! Meglepetés volt számomra egy ilyen eredmény pláne hogy az első tálam.Nagyon kíváncsi vagyok az első helyezett tálra , mert a tied zseniális .Hol vannak fent a képek?Még nincsenek fent a képek     11.10 én kerülnek fel elémletileg addig is az enyémet szerintem meg szabad mutatni   

| 

| 2014. október 8., szerda 19:28 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | Csak a Matyiét láttam én is ..  _________________ 

| 

| 2014. október 7., kedd 20:05 | 

| 

|  | 

| edit86 
   | Én is ezt akartam kérdezni _________________ 

| 

| 2014. október 7., kedd 19:57 | 

| 

|  | 

| Mexx2 Sasszem 
   | papó írta: Matyi írta: papó írta: Phüü Matyi ! Végre valami sikerélmény      Gratulálok !! Nem láttam az első tálat , de a Tied gyönyörű .Köszönöm   Jó látni a rengeteg Hungary feliratot és a sok szép eredményt!!! Meglepetés volt számomra egy ilyen eredmény pláne hogy az első tálam.Nagyon kíváncsi vagyok az első helyezett tálra , mert a tied zseniális .Hol vannak fent a képek?_________________
 K.Tamás

| 

| 2014. október 7., kedd 19:43 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | Matyi írta: papó írta: Phüü Matyi ! Végre valami sikerélmény      Gratulálok !! Nem láttam az első tálat , de a Tied gyönyörű .Köszönöm   Jó látni a rengeteg Hungary feliratot és a sok szép eredményt!!! Meglepetés volt számomra egy ilyen eredmény pláne hogy az első tálam.Nagyon kíváncsi vagyok az első helyezett tálra , mert a tied zseniális ._________________ 

| 

| 2014. október 7., kedd 18:27 | 

| 

|  | 

| Matyi 
   | papó írta: Phüü Matyi ! Végre valami sikerélmény      Gratulálok !! Nem láttam az első tálat , de a Tied gyönyörű .Köszönöm   Jó látni a rengeteg Hungary feliratot és a sok szép eredményt!!! Meglepetés volt számomra egy ilyen eredmény pláne hogy az első tálam.

| 

| 2014. október 6., hétfő 5:17 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | Phüü Matyi ! Végre valami sikerélmény      Gratulálok !! Nem láttam az első tálat , de a Tied gyönyörű ._________________ 

| 

| 2014. október 5., vasárnap 21:52 | 

| 

|  | 

| Matyi 
   | 

| 

| 2014. október 5., vasárnap 21:17 | 

| 

|  |