Pontos idő: 2023. december 11., hétfő 14:14

Hozzászólás a témához  [ 135 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Következő
 Kérdések a versennyel kapcsolatban 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

Alakul ez :
"
A JBL cég jóvoltából az alábbi díjakat tudjuk felajánlani:

Első díj: 100.000 Ft-os JBL vásárlási utalvány,
Második díj: 70.000 Ft-os JBL vásárlási utalvány,
Harmadik díj: 40.000 Ft-os JBL vásárlási utalvány,
különdíjak (növényes, garnélás, sügeres, tengeri): 15.000 – 15.000 Ft értékű JBL ajándékcsomag.

(A vásárlási utalványok csak JBL termékekre válthatók be, készpénzre nem. A termékek értékét a webshopunkban feltüntetett árakon számoljuk.)

"

2014. augusztus 15., péntek 14:26
Sasszem

Kép

2014. augusztus 12., kedd 20:43

edit86 írta:
papó írta:
No majd ezt innen kitörölöm...de
Már szerveződik az új verseny !
Úgy néz ki több kategória is lesz , különválasztva a kis és nagy akváriumokat és különválasztva a halas és növényes akváriumokat .
Több szponzort sikerült bevonni a részvételbe nagyon komoly díjazással.
Az eredményhirdetés januárban valószínesíthető.
Ennyit elöljáróban..
Tehát érdemes lesz nekifogni karbantartani , építeni és sokat fotózni. :D

Húha izgatottan várom !!! :)

Én is :D

2014. augusztus 12., kedd 20:32

papó írta:
Úgy néz ki több kategória is lesz , különválasztva a kis és nagy akváriumokat és különválasztva a halas és növényes akváriumokat .
Ennyit elöljáróban..

Húha izgatottan várom !!! :)

2014. augusztus 12., kedd 20:21
Adminisztrátor

zoi írta:
Ajjajj.... ideje lenne nekem is felhajtani a szponzorokat, ha az akváriumommal indulni akarok ezen a versenyen. Sajnos mostanában picit elapadtak az "egyéb" pénzforrások, amiből félre szoktam rakosgatni. Na hátha bejön a skandináv lottó...

Mi hiányzik még Zoi ?
Hátha a fórum tudna segíteni..

2014. augusztus 12., kedd 17:56

Ajjajj.... ideje lenne nekem is felhajtani a szponzorokat, ha az akváriumommal indulni akarok ezen a versenyen. Sajnos mostanában picit elapadtak az "egyéb" pénzforrások, amiből félre szoktam rakosgatni. Na hátha bejön a skandináv lottó...

2014. augusztus 12., kedd 14:12
Adminisztrátor

Ennyit elöljáróban..

2014. augusztus 11., hétfő 21:49

Ne köszönd, ez csak a te érdemed. Nekem tetszenek az ilyen akvák. Visszafogottságra tanít már a kezdetektől. Sokan követik el azt a hibát, hogy telepakolják az akváriumot sokféle növénnyel. Túl sokkal. A dzsungel is szép, de az inkább a növények érdeme és nem az alkotóé (a holland stílus más tészta ott is komoly előkészületek szükségesek)

2014. március 18., kedd 22:39

Köszi zoi hogy szavaztál az akimra!
Örülök hogy tetszik! Teljes mértékben igazad van. Ha teljes képet csináltam volna biztos más lett volna az eredmény! ;-)
Halogattam a nevezést, családi gondok miatt pedig kicsúsztam a fotózásra szánt időből. Így egy képet kerestem korábbi fotózásból.

2014. március 18., kedd 18:43

A következő értékelést küldtem:

5-ös számú akvárium:
a: 70 pont
b: 20 pont
c: 20 pont
Összesen: 110 pont
Az akvárium sajnos még picit nyers. Ha jobban beérett volna, nálam az első háromban lenne a helye. Jó fénykép, kreatív elrendezés. A mohás-anubiasos első résznek még idő kellett volna, és hátul a stemeknek is. Középen még lehetne egy-két növényt beültetni.

Kép

57-es számú akvárium:
a: 75 pont
c: 22 pont
Összesen: 117 pont
Nagyon szép egészséges akvárium. Nekem picit bántja a szemem, hogy szinte minden egy irányba dől. Változatos és buja a növényzet. A halak jól kiegészítik a látványt.

Kép

43-as számú akvárium:
a: 75 pont
b: 25 pont
Összesen: 122 pont
Nagyon kreatív és ötletes megoldás a fán a Hydrocotyle. Egészségesek a növények, és a halak is illenek az összképbe.

Kép

40-es számú akvárium:
a: 80 pont
b: 22 pont
Összesen: 124 pont
Egészséges növények, jól eltalált elrendezés. Nehéz igazán egyedit alkotni ebben a stílusban, de itt ez sikerült. Sajnálatos, hogy nem egy vérbeli versenyfotóval érkezett a nevezés, ott még jobban láthattuk volna az akvárium szépségeit.

Kép

10-es számú akvárium:
a: 90 pont
c: 15 pont
Összesen: 125 pont
Az akvárium összképe emeli ezt az akváriumot nálam az első helyre. Természetesnek hat, és nagyon sok ötletes megoldás található benne. A halak picit nagyok az egészhez képest, és túl szimmetrikus az elrendezés. A mélységet jobban kiemelő fotóval még jobban gyönyörködhettünk volna az üde tájban.

Kép

Nálam az első benyomás az, ami alapján tetszik, vagy kevésbé tetszik egy akvárium. Ezt a sokadik ránézésre már nehéz felidézni, de mindig úgy próbálom nézni a fényképeket, mintha először látnám. Ez alapján próbáltam meghozni a döntésemet. A pontozás közben csodálkoztam rá, hogy az elméleti sorrend, amit felállítottam néhol a pontok összeadása után felborult. Elgondolkodtam, hogy mi lett volna, ha egyenként pontozom az összes akváriumot. A taktikám az volt, hogy kiválasztottam a számomra ígéreteseket (kb 30-at) aztán ezt a listát szűkítettem tovább, míg meglett az öt befutó, eztán pedig pontoztam őket. Lehet jobb taktika lett volna nem csak ötöt pontozni, hanem kb mind a 30-at, és így más lett volna a sorrend. Ebben biztos benne volt az is, hogy lehet volt olyan akvárium, amire akartam pontot adni tudat alatt, vagy valami (ehhez már hipnotizőr kéne :ugeek: ). Ha sikerül neveznem a következő versenyre, és akkor is lehet így szavazni az akváriumokra, lehet a nagyobb szórás pontozását választom, hogy ne befolyásoljam magam :D

2014. március 18., kedd 11:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 135 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Következő