Szerző |
Üzenet |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 253 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
papó írta: Marika írta: papó írta: Harmadik helyezett :  Az utóbbi években nagyon sok fát " építettek" a kertrészek a víz alatt. Nagy merészségnek tűnt egy újabbal próbálkozni , hiszen utánzásnak is felfogható. Ez az "almafa " azonban mégis jobb és élethűbb lett a már ismert dekorációknál. Nagyon jól meg lett találva a sp . japán növénnyel a lombozat. Az arányok teljesen élethűvé teszik az ember szinte a termést várja. A fa környezete egy igazi gyümölcsöskertet idéz. Olyan érzést kelt , hogy jó lenne a fa alá egy pokrócra leheveredni. Ne haragudjatok , de az akváriumokat elnézegetve nem értem miért kapott ez az akvárium több szavazatot mint úgy általában a mezőny első felében elhelyezkedő többi akvárium. Az első húsz akvárium bármelyikében sokkal több fantáziát és munkát fedeztem fel. Nem az ismeretség lett értékelve ? Bocsánat az őszinteségemért , de nem bírtam megállni szó nélkül. "nem értem miért kapott ez az akvárium több szavazatot " Tetszett a nevezőknek . Ennyi a titok .  Sok fás akvát láttunk már mind mohás koronával többek közt az enyém is eszembe nem jutott volna Hydrocotylét rákötni,nagyon kreatív és az egéssz összkép kiváló!Megérdemli a helyezést!!
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. április 1., kedd 20:36 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16250
|
Marika írta: papó írta: Harmadik helyezett :  Az utóbbi években nagyon sok fát " építettek" a kertrészek a víz alatt. Nagy merészségnek tűnt egy újabbal próbálkozni , hiszen utánzásnak is felfogható. Ez az "almafa " azonban mégis jobb és élethűbb lett a már ismert dekorációknál. Nagyon jól meg lett találva a sp . japán növénnyel a lombozat. Az arányok teljesen élethűvé teszik az ember szinte a termést várja. A fa környezete egy igazi gyümölcsöskertet idéz. Olyan érzést kelt , hogy jó lenne a fa alá egy pokrócra leheveredni. Ne haragudjatok , de az akváriumokat elnézegetve nem értem miért kapott ez az akvárium több szavazatot mint úgy általában a mezőny első felében elhelyezkedő többi akvárium. Az első húsz akvárium bármelyikében sokkal több fantáziát és munkát fedeztem fel. Nem az ismeretség lett értékelve ? Bocsánat az őszinteségemért , de nem bírtam megállni szó nélkül. "nem értem miért kapott ez az akvárium több szavazatot " Tetszett a nevezőknek . Ennyi a titok . 
2014. április 1., kedd 18:17 |
|
 |
zsotyi
|
Jó a kérdés.Valóban,ez az aki többször volt a szemünk előtt,láthattuk szinte nap-mint nap a mögötte lévő munkát,ami lehet,hogy okozhatott valamilyen szimpátiát az értékelésnél. De.Itt van Molnár Béci iszonyatos sok munkával létrehozott kádja,melyek a fórumon aratott siker fényében mégsem tarolt(a szó szoros értelmében),hiszen minden stílus kapott itt szavazatot. És végül magáról a szavazatokról.Sokan a nevezők közül nem is posztolnak itt a fórumon,kvázi ismeretlenek voltak az akváriumaik.Őket nem nevezhetjük ismerősöknek,haveroknak.A szavazatok is három részből álltak melyek túlsúlya itt az ötletesség terén hozta a legtöbb pontot. Persze ez is szubjektív,hiszen nem vagyunk egyformák.... 
_________________ ,
|
2014. április 1., kedd 18:16 |
|
 |
Marika
|
papó írta: Harmadik helyezett :  Az utóbbi években nagyon sok fát " építettek" a kertrészek a víz alatt. Nagy merészségnek tűnt egy újabbal próbálkozni , hiszen utánzásnak is felfogható. Ez az "almafa " azonban mégis jobb és élethűbb lett a már ismert dekorációknál. Nagyon jól meg lett találva a sp . japán növénnyel a lombozat. Az arányok teljesen élethűvé teszik az ember szinte a termést várja. A fa környezete egy igazi gyümölcsöskertet idéz. Olyan érzést kelt , hogy jó lenne a fa alá egy pokrócra leheveredni. Ne haragudjatok , de az akváriumokat elnézegetve nem értem miért kapott ez az akvárium több szavazatot mint úgy általában a mezőny első felében elhelyezkedő többi akvárium. Az első húsz akvárium bármelyikében sokkal több fantáziát és munkát fedeztem fel. Nem az ismeretség lett értékelve ? Bocsánat az őszinteségemért , de nem bírtam megállni szó nélkül.
|
2014. április 1., kedd 14:24 |
|
 |
Matyi
|
papó írta: De nagyon jó lett Végre eltűntek a nagy mohacsomók a felső ágakról . Miért nem ezzel a fotóval jöttél ? Mert most készültek képek alig pár órája. Igen, már mások is fitymálták a felső mohakupacot, azért is került le.
|
2014. március 25., kedd 21:43 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1989 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nagyon szépen beért az akváriumod,az egyik kedvencem volt már a versenyen is 
|
2014. március 25., kedd 21:39 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16250
|
Matyi írta: A versenyre nevezett kép januári állapot  És egy ma készült kép.  De nagyon jó lett Végre eltűntek a nagy mohacsomók a felső ágakról . Miért nem ezzel a fotóval jöttél ?
2014. március 25., kedd 21:36 |
|
 |
Matyi
|
A versenyre nevezett kép januári állapot  És egy ma készült kép. 
|
2014. március 25., kedd 21:34 |
|
 |
zsotyi
|
Nekem is nagyon tetszik ez az aki,igazi vitorlás élőhely.Pár falevél talán meg néhány felszínen úszó növény érdekesebbé tehetné,de így is igazi biotóp,nagyon életszerű.
_________________ ,
|
2014. március 24., hétfő 21:30 |
|
 |
ivi
Csatlakozott: 2014. január 11., szombat 21:14 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budajenő
|
Sziasztok! Nálam az első ötben van ez az akvárium!Diszkoszokkal színesebb lenne az összkép és talán pár "vízbe hullott"falevél hiányzik az aljzatról de amúgy nagyon szépen berendezett medence!Gratulálok!
|
2014. március 24., hétfő 11:45 |
|
|