Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Molroth írta: Végül úgy látszik, hogy sikerül megoldanom a dolgot, de majd csak májusban, mert a babaágy fontosabb volt. Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával. " babaágy fontosabb " Egyetértek. Az első pesti postával küldök tápsót.. Juhú! Köszönöm, ez most tényleg jókor jön! Bocs, hogy eddig nem reagáltam, de nem nagyon volt időm, mert egész hétvégén a fürdőszobát renováltam, és csak most vergődtem haza a melóból...
2014. április 7., hétfő 18:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Végül úgy látszik, hogy sikerül megoldanom a dolgot, de majd csak májusban, mert a babaágy fontosabb volt. Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával. " babaágy fontosabb " Egyetértek. Az első pesti postával küldök tápsót..
2014. április 4., péntek 18:08 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Végül úgy látszik, hogy sikerül megoldanom a dolgot, de majd csak májusban, mert a babaágy fontosabb volt. Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával.
2014. április 4., péntek 12:14 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: papó írta: Molroth írta: Hello! Lehet kapni ezt a növénytápot pesten esetleg? Vagy csak a tropicalfish webshopon keresztül? Lassan kifogyok a tropica tápból és erre a tápra fenem a fogam.
Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával. Nemsokára lehet kapni Drezdában Münchenben , de Pesten nem tudom Szólsz és küldök... Szóval akkor marad a webshop. Lassan nyithatnátok itt is egy boltot. Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával. És ki dolgozna ott?
_________________ K.Tamás
|
2014. április 1., kedd 16:55 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Molroth írta: Hello! Lehet kapni ezt a növénytápot pesten esetleg? Vagy csak a tropicalfish webshopon keresztül? Lassan kifogyok a tropica tápból és erre a tápra fenem a fogam.
Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával. Nemsokára lehet kapni Drezdában Münchenben , de Pesten nem tudom Szólsz és küldök... Szóval akkor marad a webshop. Lassan nyithatnátok itt is egy boltot. Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával.
2014. április 1., kedd 12:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: Hello! Lehet kapni ezt a növénytápot pesten esetleg? Vagy csak a tropicalfish webshopon keresztül? Lassan kifogyok a tropica tápból és erre a tápra fenem a fogam.
Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával. Nemsokára lehet kapni Drezdában Münchenben , de Pesten nem tudom Szólsz és küldök...
2014. március 31., hétfő 19:23 |
|
|
Molroth
|
Hello! Lehet kapni ezt a növénytápot pesten esetleg? Vagy csak a tropicalfish webshopon keresztül? Lassan kifogyok a tropica tápból és erre a tápra fenem a fogam.
Küldve iPhone 4S-ről Tapatalk Pro használatával.
2014. március 31., hétfő 16:50 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Hát mióta a difformis-t beültettem azóta a corymbosa mintha stagnálna. Illetve észrevettem, hogy oldalhajtásokat hoz és a felső levelei csavarodottak. Viszont mintha kevésbé hullatná a leveleit. Ezért is kérdeztem, hogy másnál is van ilyen észrevétel vagy csak nálam, mert akkor lehet a difformis elszívja a táp nagyrészét. Adj egy picivel több naftát Heti 40 ml micro-t tolok bele de akkor megemelem 50-re. És meglátjuk mi lesz 1 hónap múlva.
|
2013. december 6., péntek 20:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: papó írta: Mexx2 írta: Még mindig meg van csavarodva egy pár levél.
De ezek szerint pozitív a változás ? Hát mióta a difformis-t beültettem azóta a corymbosa mintha stagnálna. Illetve észrevettem, hogy oldalhajtásokat hoz és a felső levelei csavarodottak. Viszont mintha kevésbé hullatná a leveleit. Ezért is kérdeztem, hogy másnál is van ilyen észrevétel vagy csak nálam, mert akkor lehet a difformis elszívja a táp nagyrészét. Adj egy picivel több naftát
2013. december 6., péntek 20:25 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
papó írta: Mexx2 írta: Még mindig meg van csavarodva egy pár levél.
De ezek szerint pozitív a változás ? Hát mióta a difformis-t beültettem azóta a corymbosa mintha stagnálna. Illetve észrevettem, hogy oldalhajtásokat hoz és a felső levelei csavarodottak. Viszont mintha kevésbé hullatná a leveleit. Ezért is kérdeztem, hogy másnál is van ilyen észrevétel vagy csak nálam, mert akkor lehet a difformis elszívja a táp nagyrészét.
|
2013. december 6., péntek 20:23 |
|
|