Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Tudja valaki hol lehet olyan bazaltot kapni ami koptatott vagy hengerelt vagy mi. Egyszóval nem olyan ahogy a bányából kijön Balázs
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2013. március 25., hétfő 18:52 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate végülis van bazaltod az akváriumban?? Ugyanis én alapból azt akarok beletenni 0-4 mm-es szemcsenagyságból, és ahogy Papó írta 30 percig megforgatom a betonkeverőben, hogy lekoptassa az éleit. És ahogy a képen látszik, nem furcsa mivel ha víz éri azonnal befeketedik.
_________________ K.Tamás
|
2012. február 5., vasárnap 13:56 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: SlyChocolate írta: Akkor ha jól értem nem javasoljátok ezt a kavicsot az új akvámba? Ha igen akkor marad a finom szemcséjű kvarc homok. Sly az UG-hez mindenfélekép a kvarc homokot ajánlom! Köszi a tippet. Holnap tolok képet milyen talajom is lenne még itthon. Ez amúgy nem igazán nevezhető a klasszikus homoknak, legyen az bánya-vagy épp folyami homok. Attól picit nagyobbak a szemcséi.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 31., hétfő 20:20 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Akkor ha jól értem nem javasoljátok ezt a kavicsot az új akvámba? Ha igen akkor marad a finom szemcséjű kvarc homok. Sly az UG-hez mindenfélekép a kvarc homokot ajánlom!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. október 31., hétfő 20:10 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor ha jól értem nem javasoljátok ezt a kavicsot az új akvámba? Ha igen akkor marad a finom szemcséjű kvarc homok.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 31., hétfő 19:03 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Nem volt,de szerintem a növények sem szeretnék.Nagyon összetömörödik.Az ecsetalgát csak olvastam.
2011. október 31., hétfő 17:52 |
|
|
SlyChocolate
|
tibicuk írta: Én nem raknám bele.Szereti az ecsetalga. Értem. Neked már volt ilyen talajod?
|
2011. október 31., hétfő 17:46 |
|
|
SlyChocolate
|
Amúgy ez díszburkolat állá tették a kertészek az egyik melóhelyen. Szóval nem akvarisztikai boltból származik.
|
2011. október 31., hétfő 17:45 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Én nem raknám bele.Szereti az ecsetalga.
2011. október 31., hétfő 17:44 |
|
|
SlyChocolate
|
Köszi a válaszokat. Nem vagyok egy geológús az tény, de akkor is fekete lesz ha víz éri. Aljzatlakó halaim nem valószínű, hogy lesznek. Szerintetek ebben a talajban mondjuk a HC vagy épp az UG, hogy érezné magát? Ebből a talajból tudnék-e domboldalt építeni amit a szűrő nem rombolna le idővel?
|
2011. október 31., hétfő 17:40 |
|
|