| 

|  | Pontos idő: 2025. október 31., péntek 20:50 
 |  

| Szerző | Üzenet |  
			| solon 
   | JANNUS333 írta: Süt a nap...terísd ki...száradjon....aztán ha fúj egy kicsit a szél, forgasd át...kifújja a port ganét...Igazad van !      Most mertem ki merőkanállal, vagy 2 kilót, kitettem, hagy száradjon. Azért akarom csak, mert alulra, ment kb 3 kiló táptalaj, föléje, meg 19 kilo talaj, tul drága lenne ki...nom, fél éves talaj csak.

|  
			| 2017. június 11., vasárnap 12:02 | 

|  
		|  |  
			| JANNUS333 Sasszem 
   | Süt a nap...terísd ki...száradjon....aztán ha fúj egy kicsit a szél, forgasd át...kifújja a port ganét... 

|  
			| 2017. június 11., vasárnap 11:49 | 

|  
		|  |  
			| solon 
   | papó írta: solon írta: Engem az érdekelne, hogy, fél éves a talaj, alatta van, egy kevés tropica táptalaj, ha kiveszem, kitudom mosni, ugy, hogy ne maradjon benne táptalaj, mert vagy 18 kiló talajom van az akvába.Majdnem lehetetlen megtisztítani a táptalajtól .  Kiszedés közben viszont el tudod választani a táptalajt és a talajt egymástól .Köszi, akkor inkább kuka, azért is, mert nyüzsögnek benne a planáriák, meg az a baj, hozzányulok, és málik szétt.

|  
			| 2017. június 11., vasárnap 7:48 | 

|  
		|  |  
			| papó Adminisztrátor 
   | solon írta: Engem az érdekelne, hogy, fél éves a talaj, alatta van, egy kevés tropica táptalaj, ha kiveszem, kitudom mosni, ugy, hogy ne maradjon benne táptalaj, mert vagy 18 kiló talajom van az akvába.Majdnem lehetetlen megtisztítani a táptalajtól .  Kiszedés közben viszont el tudod választani a táptalajt és a talajt egymástól ._________________ 

|  
			| 2017. június 10., szombat 14:22 | 

|  
		|  |  
			| solon 
   | Engem az érdekelne, hogy, fél éves a talaj, alatta van, egy kevés tropica táptalaj, ha kiveszem, kitudom mosni, ugy, hogy ne maradjon benne táptalaj, mert vagy 18 kiló talajom van az akvába. 

|  
			| 2017. június 10., szombat 12:30 | 

|  
		|  |  
			| SlyChocolate 
   | papó írta: Mexx2 írta: Érdekes, mert a másik fórumon sűrű vízcserét ajánlanak, úgy mint az amazoniánál vagy a többi agyagos talajnál.Illetve állítólag ph és kh csökkentő.

Ez mennyire igaz?
Tamás !  Elolvastad amit írtál ?  Lehet túl van már pár üdccsin...  _________________
 Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...

|  
			| 2016. február 28., vasárnap 20:06 | 

|  
		|  |  
			| unreal976 
   | Mexx2 írta: Aki használ ilyen talajt az leírhatnál, hogy mi a véleménye róla, pozitív negatív.Ugyanis nagyon érdekel.

Illetve összehasonlítva más talajokkal.
Véleményem szerint qrva jó talaj. a közelmultban 2 akihoz is használtam, egy high techez, és egy lowhoz is. láttam felcseperedni egy másik high akit is ugyan ezzel a talajjal. hiánytünet eddig nincs, algát nem okoz, a vizcserét nem vittem tulzásba egyiknél se, semmi görcsölés nincs. ő ott van, adja a cuccot a növényeknek. az épített dombokat tartja, a növényeket is jol megtartja, kevesebbet kellett ujbol ledugnom, mint pl a manadonál, mert az mindig elengedte. amanok imádják cipelni a-bol b-be, hadd cipeljék, ugy se bírnak ekkora mennyiséggel. amit még észre vettem, hogy az accicularis a lowtechbe ugyan azt a növekedési ötemet tartja, mint a highbe. az ára megvan rendesen, de bőven megéri. kérdés?

|  
			| 2016. február 28., vasárnap 19:54 | 

|  
		|  |  
			| Mexx2 Sasszem 
   | papó írta: Mexx2 írta: Érdekes, mert a másik fórumon sűrű vízcserét ajánlanak, úgy mint az amazoniánál vagy a többi agyagos talajnál.Illetve állítólag ph és kh csökkentő.

Ez mennyire igaz?
Tamás !  Elolvastad amit írtál ?  El többször is. Hol a hiba?_________________
 K.Tamás

|  
			| 2016. február 28., vasárnap 19:21 | 

|  
		|  |  
			| papó Adminisztrátor 
   | Mexx2 írta: Érdekes, mert a másik fórumon sűrű vízcserét ajánlanak, úgy mint az amazoniánál vagy a többi agyagos talajnál.Illetve állítólag ph és kh csökkentő.

Ez mennyire igaz?
Tamás !  Elolvastad amit írtál ?  _________________ 

|  
			| 2016. február 28., vasárnap 19:18 | 

|  
		|  |  
			| Mexx2 Sasszem 
   | Érdekes, mert a másik fórumon sűrű vízcserét ajánlanak, úgy mint az amazoniánál vagy a többi agyagos talajnál.Illetve állítólag ph és kh csökkentő.

Ez mennyire igaz?

|  
			| 2016. február 28., vasárnap 18:34 | 

|  
		|  |  

| Ki van itt |  
		| Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég |  

|  | Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
 Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

|  
   |