Szerző |
Üzenet |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Örülök, hogy tetszik! A mostani állapot szerintem is jobb, beértek a kövek Gyorsban le is cseréltem az aláírást 
2013. szeptember 18., szerda 6:37 |
|
 |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: Hmm. Nekem nagyon tetszik . Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon ott van! A biotóp aksik mindig is a kedvenceim közé tartoztak.  Nekem a mostani állapot még jobban is tetszik, mint az aláírásodban lévő. 
|
2013. szeptember 17., kedd 22:05 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hmm. Nekem nagyon tetszik .
2013. szeptember 17., kedd 21:19 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
A beígért teljes kép: (valamiért a google nem úgy jeleníti meg a színeket mint ahogy én a lightroom-ban látom, de azért annyira nem rossz) 
2013. szeptember 17., kedd 21:03 |
|
 |
Itlosz
|
Akkor majd várom a javaslatot, igazából a keresési találatokból mind tetszik, de nem szeretnék albinót, meg túlzottan sok fej nyúlvánnyal rendelkező fajt... 
2013. szeptember 16., hétfő 20:37 |
|
 |
Itlosz
|
asera írta: Nekem csak az kell,hogy a kékes beütését visszafogja picit azzal nem lesz baj...azt megoldja az alga
2013. szeptember 16., hétfő 20:35 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itlosz írta: papó írta: Nagyon szépek az újlakóid. A boltban nem is tűnt fel a pundamilia szivárvány színe. Lehet kell majd egy két nagy gibbiceps vagy valami hasonló a köveket tisztítani.  Gondolkoztam már én is a dolgon. A faji ellentétek miatt van bennem igazából nagy ellenállás, de egyre inkább úgy tűnik, hogy beadom a derekam  Még alszom rá párat, a mádoskertész lehet jár arra, ha úgy álmodom meg, lehet kérek majd  Keresek valami elfogadható áru különlegességet. Mint azt bizonyára tudod , bőven van miben válogatni .....elvileg https://www.google.hu/search?q=plecosto ... =616&dpr=1
2013. szeptember 16., hétfő 20:32 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem csak az kell,hogy a kékes beütését visszafogja picit
|
2013. szeptember 16., hétfő 20:29 |
|
 |
Itlosz
|
papó írta: Nagyon szépek az újlakóid. A boltban nem is tűnt fel a pundamilia szivárvány színe. Lehet kell majd egy két nagy gibbiceps vagy valami hasonló a köveket tisztítani.  Gondolkoztam már én is a dolgon. A faji ellentétek miatt van bennem igazából nagy ellenállás, de egyre inkább úgy tűnik, hogy beadom a derekam  Még alszom rá párat, a mádoskertész lehet jár arra, ha úgy álmodom meg, lehet kérek majd 
2013. szeptember 16., hétfő 20:29 |
|
 |
Itlosz
|
asera írta: Szépek a halak! Hogy látod,az a kövekre milyen hatással van az alga? Úgy értem patinásodik,vagy csak egyszerűen csúfúl  Azért érdekel,mert ugyebár nekem is ilyenek vannak az akvában. Hát volt egy nagyon erős alga roham egy két hete, akkor inkább azt mondtam volna, hogy csúful viszont most némileg megfogottnak tűnik az alga, és kopik. Így nekem sokkal jobban tetszik. Szóval amíg nem burjánzik túl az alga mindenképp javít az összképen.
2013. szeptember 16., hétfő 20:26 |
|
|