Szerző |
Üzenet |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Nagyon jó kis aksi ez próbáld formára nyirni 
|
2015. május 2., szombat 18:30 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Bemoházva: 
|
2015. május 2., szombat 18:24 |
|
 |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: DonaTTT írta: Írtam is, hogy weepinget szánok rá, csak még nem akartam felrakni rá.És nem haragszok egyáltalán, mindig örülök az építő kritikáknak. Na jó de így nem szokták kimondani  Csak kerülgetik a szavakat ... Én sokkal jobban szeretem ha az ember egyenesen beszél.Egyáltalán nem szeretem a mellébeszélést, úgyhogy engem ezzel nem lehet megbántani 
|
2015. május 2., szombat 18:20 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Írtam is, hogy weepinget szánok rá, csak még nem akartam felrakni rá.És nem haragszok egyáltalán, mindig örülök az építő kritikáknak. Na jó de így nem szokták kimondani  Csak kerülgetik a szavakat ...
2015. május 2., szombat 18:15 |
|
 |
DonaTTT
|
Írtam is, hogy weepinget szánok rá, csak még nem akartam felrakni rá.És nem haragszok egyáltalán, mindig örülök az építő kritikáknak.
|
2015. május 2., szombat 18:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Csavartam ma egy kicsit az akvárium összképén:  Milyen lett?A "fa" tetejére weeping mohából tervezek lombkoronát.Várom a véleményeket, csak utána moházom.  Nem tetszene , de azok a csupasz ágak nem jönnek be .. Kellene rátelepíteni egy kis m mohát vagy mycrosoriumot, mert így egy grillcsirkére hasonlít . remélem nem haragszol meg a nyíltságomért
2015. május 2., szombat 18:02 |
|
 |
DonaTTT
|
Csavartam ma egy kicsit az akvárium összképén:  Milyen lett?A "fa" tetejére weeping mohából tervezek lombkoronát.Várom a véleményeket, csak utána moházom. 
|
2015. május 2., szombat 17:30 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Igen, mivel nekem a gagyi dr.garden van meg.A nálatok kapható 150ml-es vasból adok heti 1.5ml-t. Kellene egy foszfátot és egy vasat mérni . Vagy a foszfát kevés , vagy a vas kicsit sok . A foszfátnak elvileg jónak kellene lennie, a te macrodat használom, napi 1.3-1.4ml adagolásdban.Egyébként gh/kh teszten kívül semmim sincs itthon.Muszály leszek beszerezni egy pár tesztet. Az élőlények etetésével is foszfát kerül az akváriumba. de egy fénykép a növényről is segíthet valamennyit . A vízből nekem is tudsz mintát küldeni és 10-12 eredményt tudunk produkálni . Holnap rakok fel képet, reggeli és esti állapotról is.Van különbség.Egyébként miért történik ez a jelenség, hogy reggel narancsosabbak a hajtások?A bonsai-on is megfigyelhető.A mintaküldést addig szüneteltetem amíg fel nem találják a teleportot  kicsit (nagyon) körülményes lenne. Azért érdekes a reggeli és az esti szín közötti különbség , mert a növények a felszedett micro elemek nagy részét nappal ürítik ki a sejtekből . Mint egy méregtelenítenek .
2015. május 1., péntek 21:18 |
|
 |
DonaTTT
|
papó írta: DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Igen, mivel nekem a gagyi dr.garden van meg.A nálatok kapható 150ml-es vasból adok heti 1.5ml-t. Kellene egy foszfátot és egy vasat mérni . Vagy a foszfát kevés , vagy a vas kicsit sok . A foszfátnak elvileg jónak kellene lennie, a te macrodat használom, napi 1.3-1.4ml adagolásdban.Egyébként gh/kh teszten kívül semmim sincs itthon.Muszály leszek beszerezni egy pár tesztet. Az élőlények etetésével is foszfát kerül az akváriumba. de egy fénykép a növényről is segíthet valamennyit . A vízből nekem is tudsz mintát küldeni és 10-12 eredményt tudunk produkálni . Holnap rakok fel képet, reggeli és esti állapotról is.Van különbség.Egyébként miért történik ez a jelenség, hogy reggel narancsosabbak a hajtások?A bonsai-on is megfigyelhető.A mintaküldést addig szüneteltetem amíg fel nem találják a teleportot  kicsit (nagyon) körülményes lenne.
|
2015. május 1., péntek 21:13 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: papó írta: DonaTTT írta: Igen, mivel nekem a gagyi dr.garden van meg.A nálatok kapható 150ml-es vasból adok heti 1.5ml-t. Kellene egy foszfátot és egy vasat mérni . Vagy a foszfát kevés , vagy a vas kicsit sok . A foszfátnak elvileg jónak kellene lennie, a te macrodat használom, napi 1.3-1.4ml adagolásdban.Egyébként gh/kh teszten kívül semmim sincs itthon.Muszály leszek beszerezni egy pár tesztet. Az élőlények etetésével is foszfát kerül az akváriumba. de egy fénykép a növényről is segíthet valamennyit . A vízből nekem is tudsz mintát küldeni és 10-12 eredményt tudunk produkálni .
2015. május 1., péntek 21:02 |
|
|