|
Pontos idő: 2025. május 11., vasárnap 7:51
|
Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Nem nyúltál mellé, mikor megvetted... A Hydorral régebben sem volt gond... A mostani, meg egy nagyon átgondolt és kiváló minőségű cucc lett!!! Amúgy meg simán csökkenthetsz a teljesítményén...
_________________Üdv. Bevi  
|
2014. január 31., péntek 19:15 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
bevi írta: tommyv írta: Kapott az aki egy Hydor 350-es külső szűrőt  Nagyon sok ehhez a kis 20lityóshoz, de használtan, nagyon jó áron jutottam hozzá  Tényleg nem kicsi teljesítmény egy 20 litereshez...  Igazából, beszéltük papóval a következő tervemet, és a későbbiekben akartam külső szűrőt, de mivel itt volt a lehetőség nem bírtam magammal Sajna elég szívás lesz vele a méretek miatt.. ilyen röviden a gumicső olyan, mintha valami plexi csövet akarnék meghajtani.. ha lesz normális üveg cucc, rendesen oda kell figyelni majd. Amúgy ez a Hydor a legelső külső szűrőm, és azt kell mondjam, eszméletlen profi a cucc  halkabb mint a 10L-esben lévő haqos flex 200...
2014. január 31., péntek 19:09 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
tommyv írta: Kapott az aki egy Hydor 350-es külső szűrőt  Nagyon sok ehhez a kis 20lityóshoz, de használtan, nagyon jó áron jutottam hozzá  Tényleg nem kicsi teljesítmény egy 20 litereshez... 
_________________Üdv. Bevi  
|
2014. január 31., péntek 19:02 |
|
 |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
tommyv írta: SlyChocolate írta: Eltörted? Tomi senki nem mosdta Neked az üveggel óvatosan mert törékeny? Szerencsére nem, Hunwarp-tól vettem a szűrőt, ő adta mellé. Alapból törött volt középen, csak én megfordítottam, mert a kis akváriumomba így fért el és a törött részére kellett ráraknom a gumi csövet.. aztán a bútor magassága miatt kb fél méter cső kell, amin kénytelen voltam egy csomót igazgatni, hogy jól be tudjam rakni a ki/befolyót.. eközben történt  Most abszolút 0-án vagyok, ha lesz keret, muszáj leszek venni egy üveg ki/befolyót, mert a gyári hydor túl nagy 30centi magasságra. Én is eltörtem mind 
|
2014. január 31., péntek 18:56 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Eltörted? Tomi senki nem mosdta Neked az üveggel óvatosan mert törékeny? Szerencsére nem, Hunwarp-tól vettem a szűrőt, ő adta mellé. Alapból törött volt középen, csak én megfordítottam, mert a kis akváriumomba így fért el és a törött részére kellett ráraknom a gumi csövet.. aztán a bútor magassága miatt kb fél méter cső kell, amin kénytelen voltam egy csomót igazgatni, hogy jól be tudjam rakni a ki/befolyót.. eközben történt  Most abszolút 0-án vagyok, ha lesz keret, muszáj leszek venni egy üveg ki/befolyót, mert a gyári hydor túl nagy 30centi magasságra.
2014. január 31., péntek 18:20 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Eltörted? Tomi senki nem mosdta Neked az üveggel óvatosan mert törékeny?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 31., péntek 18:17 |
|
 |
tommyv
|
Na, 2 napi meló után kész a külső szűrő.. Papó, remélem még azelőtt megjön a lámpa akasztó, hogy a szomszédok rám hívják a TEK-et, mert hidrogénbombát építek(Erre inkább hasonlít most az aki, mint akváriumra  )  Első ismerkedés az üveg befolyóval  : 
2014. január 31., péntek 17:41 |
|
 |
tommyv
|
Kapott az aki egy Hydor 350-es külső szűrőt  Nagyon sok ehhez a kis 20lityóshoz, de használtan, nagyon jó áron jutottam hozzá 
2014. január 30., csütörtök 20:17 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tommyv írta: Most nem adagolok liqui carbot. Az visszaszorítaná az algát? Napi 0.3-4ml Hat rá de általában elmondható, hogy az LC és hasonló szerek. Csak közvetlenül az algára pumpával az igaz. Természetesen álló szűrő mellett.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 28., kedd 18:15 |
|
 |
tommyv
|
Most nem adagolok liqui carbot. Az visszaszorítaná az algát? Napi 0.3-4ml
2014. január 28., kedd 15:49 |
|
|