Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: papó írta: Szedd ki és ültesd be. Mondtam már ? "Apropó ... nagyon szép steril monte carlónk van"  Rábeszéltél! A talaj marad a többi kijön! Remélem a talaj is így gondolja!  Nnnnaaa véégree 
|
2014. március 6., csütörtök 20:49 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Szedd ki és ültesd be. Mondtam már ? "Apropó ... nagyon szép steril monte carlónk van"  Rábeszéltél! A talaj marad a többi kijön! Remélem a talaj is így gondolja! 
_________________ Pé.Zoli
|
2014. március 6., csütörtök 20:45 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szedd ki és ültesd be. Mondtam már ? "Apropó ... nagyon szép steril monte carlónk van" 
2014. március 6., csütörtök 20:40 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: HUGO írta: papó írta: Tommy jól írta . Ez a bomlástermékek miatt jön. Vágd vissza a növényeket és egy hegyes csipeszel gereblyézd ki a koszt a parvula közül. Aztán egy alapos porszívózás egy gyenge carbós kezelés. Legutóbb mikor ki akartam irtani ezt az algát nagytakarítás nélkül ,együtt halt ki a parvulával. Akkor tar nyírás? Egyébként a parvula is mintha ritkább lenne. Ha nem is tar nyírás , de ugye az algát le kell vágni.. Akkor ritkul a parvula ha nagyon sok kosz meg szösz-mösz gyűlik fel a tövek között. Mindegyik növénynek előbb utóbb előjön valamilyen nyűgje Az egyiket állandóan nyírni kell , a másik lassan nő a harmadik között megül minden vacak. A Monte -carló néz ki eddig a legigénytelenebbnek. Alig kell nyírni és annyiira tömör , hogy semmi másnak nincs esélye beférkőzni a tövek közé. Apropó ... nagyon szép steril monte carlónk van  Levágom teljesen és beültetem monte-carloval?
|
2014. március 6., csütörtök 19:56 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: papó írta: Tommy jól írta . Ez a bomlástermékek miatt jön. Vágd vissza a növényeket és egy hegyes csipeszel gereblyézd ki a koszt a parvula közül. Aztán egy alapos porszívózás egy gyenge carbós kezelés. Legutóbb mikor ki akartam irtani ezt az algát nagytakarítás nélkül ,együtt halt ki a parvulával. Akkor tar nyírás? Egyébként a parvula is mintha ritkább lenne. Ha nem is tar nyírás , de ugye az algát le kell vágni.. Akkor ritkul a parvula ha nagyon sok kosz meg szösz-mösz gyűlik fel a tövek között. Mindegyik növénynek előbb utóbb előjön valamilyen nyűgje Az egyiket állandóan nyírni kell , a másik lassan nő a harmadik között megül minden vacak. A Monte -carló néz ki eddig a legigénytelenebbnek. Alig kell nyírni és annyiira tömör , hogy semmi másnak nincs esélye beférkőzni a tövek közé. Apropó ... nagyon szép steril monte carlónk van 
2014. március 6., csütörtök 19:17 |
|
 |
HUGO
|
papó írta: Tommy jól írta . Ez a bomlástermékek miatt jön. Vágd vissza a növényeket és egy hegyes csipeszel gereblyézd ki a koszt a parvula közül. Aztán egy alapos porszívózás egy gyenge carbós kezelés. Legutóbb mikor ki akartam irtani ezt az algát nagytakarítás nélkül ,együtt halt ki a parvulával. Akkor tar nyírás? Egyébként a parvula is mintha ritkább lenne.
|
2014. március 6., csütörtök 19:12 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Tommy jól írta . Ez a bomlástermékek miatt jön. Vágd vissza a növényeket és egy hegyes csipeszel gereblyézd ki a koszt a parvula közül. Aztán egy alapos porszívózás egy gyenge carbós kezelés. Legutóbb mikor ki akartam irtani ezt az algát nagytakarítás nélkül ,együtt halt ki a parvulával.
2014. március 6., csütörtök 19:07 |
|
 |
HUGO
|
atis70 írta: Mikor takarítottad a szürőt? A Papó csodaszere segít nekem is az csinált csodákat. Hála neki  Pár hónapja. 
|
2014. március 6., csütörtök 18:28 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. március 6., csütörtök 18:27 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Mikor takarítottad a szürőt? A Papó csodaszere segít nekem is az csinált csodákat. Hála neki 
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. március 6., csütörtök 18:26 |
|
|