|
Pontos idő: 2025. május 14., szerda 17:24
|
Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Meglátom még mi sül ki belőle(már a sok kínlódáson kívül persze),egyenlőre nem tervezem piszkálni.... Kicsit nyírtam a háttéren,meglátom hogyan tudom összehozni : 
|
2013. május 12., vasárnap 19:35 |
|
 |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
én vissza néztem az akva már az elejétől fogva algás volt ,igyaztán nincs mit tárgyalni a táptalaj kaka szerintem ezért javasoltam hogy inditsa újra, hát igen nem öröm.a tropica talaj nagyon jó rostált sóderral az tuti 
|
2013. május 12., vasárnap 12:32 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Molnár Béla írta: én azt hiszem tomi hogy ez drága játék lesz mire ez hejre jön én megmondom őszintén kidobnám ezt a táptalajt növényestül együtt, de ez csak egy vélemény  en teljesen ellene vagyok annak, hogy kidobja az egeszet. sokkal nagyobb problemaknal meg csak gondolni sem gondoltam anno ra h ujrakezdjem. mit tanulsz belole, ha ujrakezded? kb semmit. meg ha megtalalja a problema gyokeret, akkor pikk-pakk helyrejon az akvarium.. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Nagy igazság! Persze ha annyi rothadó gyökér van a talajban mint nálam volt na azzal nem tudsz már mit kezdeni csak a reboot jöhet szóba. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. május 12., vasárnap 11:29 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
hzshalas írta: Csak hangosan gondolkodok: szerintem egy próba erejéig táptabikat lenyomni a növények közé, megközelítőleg elérhető az a hatás ,mintha talajt cseréltél volna. Olcsóbb is, gyorsabb is és tanulságos is lehet. Másik: Tomi, szoktál teszteket csinálni néhanapján? Foszfátra, nitrátra illetve ezek egyensúlyára kíváncsi lennék. Olvass sokat és tarts ki  (közeleg a nagy találkozás  ) Igen,táptabikat raktam le az aljaztba még februárban,amikor szétkaptam az előző elrendezést.Akkor az egész akvába beletotam egy doboz JBL 7+13-at.Tesztek pedig csak ph-kh-gh méréshez van.Fent van tesztek beszerzése az elintézni valóim c. listán.Kíváncsian várom. Kitartás pedig megvan és még olvasni is szeretek...  Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
|
2013. május 12., vasárnap 10:16 |
|
 |
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Csak hangosan gondolkodok: szerintem egy próba erejéig táptabikat lenyomni a növények közé, megközelítőleg elérhető az a hatás ,mintha talajt cseréltél volna. Olcsóbb is, gyorsabb is és tanulságos is lehet. Másik: Tomi, szoktál teszteket csinálni néhanapján? Foszfátra, nitrátra illetve ezek egyensúlyára kíváncsi lennék. Olvass sokat és tarts ki  (közeleg a nagy találkozás  )
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2013. május 12., vasárnap 7:52 |
|
 |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Molnár Béla írta: na mindegy kimit mond majd tomi eldönti ,de ha úgygondolja hogy mégis akkor küldökneki egy zsák növényt hála az égnek van miből adnom,de már elégrégóta killódik evvel a broblémával és szerintem k...unja,ezt ahogy van  ez viszont kedves gesztus, hogy kisegited egy "zsak novennyel" Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
|
2013. május 11., szombat 11:23 |
|
 |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
na mindegy kimit mond majd tomi eldönti ,de ha úgygondolja hogy mégis akkor küldökneki egy zsák növényt hála az égnek van miből adnom,de már elégrégóta killódik evvel a broblémával és szerintem k...unja,ezt ahogy van 
|
2013. május 11., szombat 11:14 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
Molnár Béla írta: én azt hiszem tomi hogy ez drága játék lesz mire ez hejre jön én megmondom őszintén kidobnám ezt a táptalajt növényestül együtt, de ez csak egy vélemény  en teljesen ellene vagyok annak, hogy kidobja az egeszet. sokkal nagyobb problemaknal meg csak gondolni sem gondoltam anno ra h ujrakezdjem. mit tanulsz belole, ha ujrakezded? kb semmit. meg ha megtalalja a problema gyokeret, akkor pikk-pakk helyrejon az akvarium.. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
|
2013. május 11., szombat 10:54 |
|
 |
novenyesakvariumok
|
a masik hozzaszolashoz valaszoltam Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
|
2013. május 11., szombat 10:48 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gábor utólagos engedelmeddel ezt a hsz-t ide átmásoltam, hogy itt is ott legyen az infó. http://forum.tropicalfish.hu/viewtopic.php?f=13&t=221&p=28190#p28190
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. május 11., szombat 8:51 |
|
|