Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
A Carbot én sem próbáltam volna,többfelé olvastam,hogy nagyon nem tolerálja.Viszont annyira mobil hogy a fával együtt lehet kivenni,ránőtt már magára a fára.Így a mohával együtt illetve a fa mérenél kifolyólag nem tudom megcsinálni ezt a cloroxos kezelést.... 
|
2012. november 18., vasárnap 22:24 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-emy írta: Amennyiben mobil az anubiasod ,akkor az én javaslatom 3-4 perces 5%-os clorox oldatban való fürdetés. Utána bő öblítés és mehet vissza. A növény simán kibírja ,az alga viszont pár nap után el fog tűnni róla. Én így csináltam mindig ,amíg volt anubiasom, semmi károsodást nem tapasztaltam a módszer miatt. A carbos kezeléssel viszont frankón hazavágtam a növényt ,szóval azt semmiképp nem javasolnám. Tényleg. Ezt a cloroxos kezelést már a srácok is próbálták és működött .
2012. november 18., vasárnap 22:07 |
|
 |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Amennyiben mobil az anubiasod ,akkor az én javaslatom 3-4 perces 5%-os clorox oldatban való fürdetés. Utána bő öblítés és mehet vissza. A növény simán kibírja ,az alga viszont pár nap után el fog tűnni róla. Én így csináltam mindig ,amíg volt anubiasom, semmi károsodást nem tapasztaltam a módszer miatt. A carbos kezeléssel viszont frankón hazavágtam a növényt ,szóval azt semmiképp nem javasolnám.
|
2012. november 18., vasárnap 21:55 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Pemete írta: T.Tamás30 írta: Végeztem egy munkafázissal ismét,azaz a Floscopa-a Staugoryne és Hm-ek regulázásával-rendbetételével,üjra ültetésével.De még mindig nem vagyok kész teljesen,mert fán lévő mohát is meg kell nyírnom,illetve szintén a fán levő Anubiassal is kellene kezdeni valamit,gondolok itt a levelén található algára.Erre van valami ötletetek miként lehetne megvalósítani? Valamint vízcsere és üvegtakarítás is hátra van még,de ezek már csak a holnapi nap fognak megtörténni. Képek ha végeztem mindennel.  Azért valamit mutathattál volna  Lejárt a világítási idő,mire végeztem vele,holnap megpróbálok virítani... vagy legkésőbb kedden Anubias témára valami tipp?
|
2012. november 18., vasárnap 21:27 |
|
 |
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
T.Tamás30 írta: Végeztem egy munkafázissal ismét,azaz a Floscopa-a Staugoryne és Hm-ek regulázásával-rendbetételével,üjra ültetésével.De még mindig nem vagyok kész teljesen,mert fán lévő mohát is meg kell nyírnom,illetve szintén a fán levő Anubiassal is kellene kezdeni valamit,gondolok itt a levelén található algára.Erre van valami ötletetek miként lehetne megvalósítani? Valamint vízcsere és üvegtakarítás is hátra van még,de ezek már csak a holnapi nap fognak megtörténni. Képek ha végeztem mindennel.  Azért valamit mutathattál volna 
|
2012. november 18., vasárnap 21:21 |
|
 |
T.Tamás30
|
Végeztem egy munkafázissal ismét,azaz a Floscopa-a Staugoryne és Hm-ek regulázásával-rendbetételével,üjra ültetésével.De még mindig nem vagyok kész teljesen,mert fán lévő mohát is meg kell nyírnom,illetve szintén a fán levő Anubiassal is kellene kezdeni valamit,gondolok itt a levelén található algára.Erre van valami ötletetek miként lehetne megvalósítani? Valamint vízcsere és üvegtakarítás is hátra van még,de ezek már csak a holnapi nap fognak megtörténni. Képek ha végeztem mindennel. 
|
2012. november 18., vasárnap 19:36 |
|
 |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Nagyon hangulatos videó! Szép az aksid Tomi! 
|
2012. november 5., hétfő 22:20 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
HMM... milyen jó hangulata van az akváriumodnak, le a kalappal. LÁJKOLOM!!! 
|
2012. november 5., hétfő 20:42 |
|
 |
T.Tamás30
|
papó írta: Tomi ! Azért ebben az akváriumban van élet rendesen ! Valóban igazi akvárium , nem csak a neve az ! Büszke lehetsz rá ! Köszi papó  Büszke is vagyok,de mint mindig kissé elégedetlen,ami ha kilakoltattam az algákat alább fog hagyni 
|
2012. november 5., hétfő 20:21 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tomi ! Azért ebben az akváriumban van élet rendesen ! Valóban igazi akvárium , nem csak a neve az ! Büszke lehetsz rá !
2012. november 5., hétfő 20:17 |
|
|