Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ K.Tamás
|
2012. augusztus 27., hétfő 7:18 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Daníí írta: AQViktor írta: Daníí írta: gratula szépen alakul! Már csak a tenellus helyére tegyél valami szép szálas növényt és tökéletes lesz akva  visszanézve milyen volt az elején és most  ég és föld  tenellus??? Az inkább pogo...  de teljesen egyetértek! Gratu! Én a tenellusra gondoltam az akva közepén  oks, bocsi csak telón nem vettem észre... 
|
2012. augusztus 27., hétfő 5:52 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
N-emy írta: Nálam a tenellus arányosan jött helyre a lágyítással, a pogo viszont éppen hogy kifeküdt  . A pogot azóta még egyszer próbáltam nem is olyan rég ,de ugyanarra jutottam, pár hét alatt elmállott az egész. Észrevételem szerint jobban csipázza a keményebb vizet. Az akvád viszont kezd egyre pofásabb lenni  . Látszik ,hogy a növények kedvében jársz  . Köszi szépen A Pogostemont nem szeretném kinyírni,ezért majd megpróbálok egy köztes szintet megtartani-kikísérletezni,hátha segítene az is a növényeken.
|
2012. augusztus 26., vasárnap 21:04 |
|
 |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Nálam a tenellus arányosan jött helyre a lágyítással, a pogo viszont éppen hogy kifeküdt  . A pogot azóta még egyszer próbáltam nem is olyan rég ,de ugyanarra jutottam, pár hét alatt elmállott az egész. Észrevételem szerint jobban csipázza a keményebb vizet. Az akvád viszont kezd egyre pofásabb lenni  . Látszik ,hogy a növények kedvében jársz  .
|
2012. augusztus 26., vasárnap 20:58 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Daníí írta: gratula szépen alakul! Már csak a tenellus helyére tegyél valami szép szálas növényt és tökéletes lesz akva  visszanézve milyen volt az elején és most  ég és föld  E. parvula van tervbe véve helyette vagy mellette még nem tudom.Nagyon tetszik a tenellus csak ez az érzékenysége nem igazán jön be.Majd szeretném a a flórát-faunát megsegíteni egy ozmo készülékkel,és hátha az egy kicsit visszarángatná a tenellust is.Idővel még tovább finomodhat az összkép 
|
2012. augusztus 26., vasárnap 20:50 |
|
 |
Daníí
|
AQViktor írta: Daníí írta: gratula szépen alakul! Már csak a tenellus helyére tegyél valami szép szálas növényt és tökéletes lesz akva  visszanézve milyen volt az elején és most  ég és föld  tenellus??? Az inkább pogo...  de teljesen egyetértek! Gratu! Én a tenellusra gondoltam az akva közepén 
|
2012. augusztus 26., vasárnap 20:43 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Daníí írta: gratula szépen alakul! Már csak a tenellus helyére tegyél valami szép szálas növényt és tökéletes lesz akva  visszanézve milyen volt az elején és most  ég és föld  tenellus??? Az inkább pogo...  de teljesen egyetértek! Gratu!
|
2012. augusztus 26., vasárnap 20:41 |
|
 |
Daníí
|
gratula szépen alakul! Már csak a tenellus helyére tegyél valami szép szálas növényt és tökéletes lesz akva  visszanézve milyen volt az elején és most  ég és föld 
|
2012. augusztus 26., vasárnap 20:38 |
|
 |
T.Tamás30
|
Ezt látom az ágyamból  Egy front részlet:  Vízcsere utáni képek,kézből kattintva.
|
2012. augusztus 26., vasárnap 19:36 |
|
 |
AQViktor
|
Akkor csere,...
|
2012. augusztus 26., vasárnap 19:08 |
|
|