|
Pontos idő: 2025. május 15., csütörtök 16:07
|
Szerző |
Üzenet |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
wágner úr írta: Ez kérem szépen , nem szex az alábbi képeken ?  nem....
|
2012. június 19., kedd 20:49 |
|
 |
wágner úr
|
Ez kérem szépen , nem szex az alábbi képeken ? 
|
2012. június 19., kedd 20:46 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
|
2012. június 19., kedd 20:43 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Pl. Télen.....
|
2012. június 19., kedd 20:35 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
zeppelin írta: Nem tudom Tamás , de van egy olyan érzésem , hogy azoknak az embereknek találták ki akik betonrengetegben élnek és ennyi hely jut nekik a természetből. Passzolom,nekem van kertem,de teljesen más képet mutatnak ezek a növények,ha a levegőn vannak tovább nevelve,hajt a kíváncsiság - szeretek kísérletezni Mexx2 írta: A házi co2 rendszer hogyan működik? Jelentem szépen dolgozik nálam,és kezdi helyre billenteni a dolgokat.Megállt a Rotala-k alsó csúnyulása is pl.Szóval szerintem jól muzsikál papó írta: Biztosan szép lesz. Remélem én is  AQViktor írta: Szerintem azért más helyzetben is jó.... Mire gondolsz?
|
2012. június 19., kedd 20:32 |
|
 |
AQViktor
|
Szerintem azért más helyzetben is jó....
|
2012. június 19., kedd 18:44 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zeppelin írta: T.Tamás30 írta: Majd elfelejtettem, próba képen én i smegpróbálok működtetni egy wabi tálat.Ma a vízcsere alkalmával megcsipkedtem a növény állományomat(nem volt egységes nyírás,illetve formázás),így került a tálkába Rotala rotundifolia,Rotala sp.Green,Hm,sp.Japan,és egy pici Pogostemon helferi is.A tál alulról felfelé:JBL Aquabasis+,felette ADA Bio Rio,majd erre Manado.Megnedvesítettem a talajt,növények beleültetve.Majd szépen nagyon óvatosan feltöltöttem akváriumból nyert (persze vízcsere előtti) vízzel.Beraktam a szobám ablakába ami déli tájolású,és lefedtem egy víztiszta plexi dobozkával.Meglátom mi sül ki belőle.Képet majd teszek fel róla,mihelyst úgy látom,hogy megmarad Egy próbát megér,hátha egy sikerül végre összeraknom egy kis gond nélküli zöld szigetet  Nem tudom Tamás , de van egy olyan érzésem , hogy azoknak az embereknek találták ki akik betonrengetegben élnek és ennyi hely jut nekik a természetből. Biztosan szép lesz.
2012. június 19., kedd 15:40 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A házi co2 rendszer hogyan működik?
_________________ K.Tamás
|
2012. június 19., kedd 14:12 |
|
 |
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
T.Tamás30 írta: Majd elfelejtettem, próba képen én i smegpróbálok működtetni egy wabi tálat.Ma a vízcsere alkalmával megcsipkedtem a növény állományomat(nem volt egységes nyírás,illetve formázás),így került a tálkába Rotala rotundifolia,Rotala sp.Green,Hm,sp.Japan,és egy pici Pogostemon helferi is.A tál alulról felfelé:JBL Aquabasis+,felette ADA Bio Rio,majd erre Manado.Megnedvesítettem a talajt,növények beleültetve.Majd szépen nagyon óvatosan feltöltöttem akváriumból nyert (persze vízcsere előtti) vízzel.Beraktam a szobám ablakába ami déli tájolású,és lefedtem egy víztiszta plexi dobozkával.Meglátom mi sül ki belőle.Képet majd teszek fel róla,mihelyst úgy látom,hogy megmarad Egy próbát megér,hátha egy sikerül végre összeraknom egy kis gond nélküli zöld szigetet  Nem tudom Tamás , de van egy olyan érzésem , hogy azoknak az embereknek találták ki akik betonrengetegben élnek és ennyi hely jut nekik a természetből.
|
2012. június 19., kedd 14:07 |
|
 |
T.Tamás30
|
Majd elfelejtettem, próba képen én i smegpróbálok működtetni egy wabi tálat.Ma a vízcsere alkalmával megcsipkedtem a növény állományomat(nem volt egységes nyírás,illetve formázás),így került a tálkába Rotala rotundifolia,Rotala sp.Green,Hm,sp.Japan,és egy pici Pogostemon helferi is.A tál alulról felfelé:JBL Aquabasis+,felette ADA Bio Rio,majd erre Manado.Megnedvesítettem a talajt,növények beleültetve.Majd szépen nagyon óvatosan feltöltöttem akváriumból nyert (persze vízcsere előtti) vízzel.Beraktam a szobám ablakába ami déli tájolású,és lefedtem egy víztiszta plexi dobozkával.Meglátom mi sül ki belőle.Képet majd teszek fel róla,mihelyst úgy látom,hogy megmarad Egy próbát megér,hátha egy sikerül végre összeraknom egy kis gond nélküli zöld szigetet 
|
2012. június 18., hétfő 21:52 |
|
|