Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: Kép nélküli helyzet jelentés: a megnyírt növények szépen kezdenek észhez térni,a visszadugott szálak szépen fejlődnek tovább.Esedékessé vált egy kicsit megnyírbálnom a tenellus-t mert e régi levek kezdenek algásodni.Az aljzaton nagyon sok manado szemcse elkezdett lealgásodni,egy újabb rejtély,hogy miért.Hm-ek is szépen fejlődnek lassan megint illek megnyírnom őket.A köveken továbbra is virít az alga,még azon is amit folyamatosan kezeltem carbo-val. Szóval továbbra sem akar gondtalanabbá válni az akváriumom  De egy vigasztal,tuti én vagyok a lámer  Dehogy is vagy Láma .. a Dragon kővel nem könnyű boldogulni.
2012. június 3., vasárnap 19:00 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Kép nélküli helyzet jelentés: a megnyírt növények szépen kezdenek észhez térni,a visszadugott szálak szépen fejlődnek tovább.Esedékessé vált egy kicsit megnyirbálnom a tenellus-t mert e régi levelek kezdenek algásodni.Az aljzaton nagyon sok manado szemcse elkezdett lealgásodni,egy újabb rejtély,hogy miért.Hm-ek is szépen fejlődnek lassan megint illek megnyírnom őket.A köveken továbbra is virít az alga,még azon is amit folyamatosan kezeltem carbo-val. Szóval továbbra sem akar gondtalanabbá válni az akváriumom  De egy vigasztal,tuti én vagyok a lámer 
|
2012. június 3., vasárnap 18:35 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
bevi írta: Haza kellett jöjjek, így most le tudom írni... Inkább megmutatom... A jobb oldali skálákkal kell a változtatást eszközölni... A képek kronológiai sorrendben a következők...:    Köszi a step-by step képeket,így jobban el tudok igazodni,hogy gép mikor lesz; nah az a távoli jövő zenéje  Első az akva 
|
2012. június 1., péntek 20:35 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
No végre, ha LR-ből töltöm fel minden ok! 3.jpg by AQViktor, on Flickr
|
2012. június 1., péntek 18:40 |
|
 |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
bevi írta: nem tudtam, hogy fakítja a színeket...  pedig nekem elég feltűnő, de csak a RAW- al mentett képeket....
|
2012. június 1., péntek 17:34 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
nem tudtam, hogy fakítja a színeket... 
_________________Üdv. Bevi  
|
2012. június 1., péntek 15:00 |
|
 |
AQViktor
|
bevi írta: Nincs jelentősége, hogy hol vannak a képek... Nekem törvényszerű volt, mert van gmail fiókom, így ahhoz ingyen lehet generálni egy picasa tárhelyet...  Csak nekem a flckr és a photobucket is kifakítja a képeket....
|
2012. június 1., péntek 14:24 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
|
Nincs jelentősége, hogy hol vannak a képek... Nekem törvényszerű volt, mert van gmail fiókom, így ahhoz ingyen lehet generálni egy picasa tárhelyet... 
|
2012. június 1., péntek 14:16 |
|
 |
AQViktor
|
bevi írta: Lehetne jobb is!!! Sajnos a végtelenségig nem változtatható anélkül, hogy ne tűnjön mesterkéltnek a kép... Tamásnak szorítok egy picivel jobb gép beszerzéséhez... A Picasaweb-re szoktam feltölteni a képeket... Ezentúl én is oda fogom! köszi! 
|
2012. június 1., péntek 14:13 |
|
 |
bevi
Adminisztrátor
|
Lehetne jobb is!!! Sajnos a végtelenségig nem változtatható anélkül, hogy ne tűnjön mesterkéltnek a kép... Tamásnak szorítok egy picivel jobb gép beszerzéséhez... A Picasaweb-re szoktam feltölteni a képeket...
|
2012. június 1., péntek 13:53 |
|
|