Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: papó írta: Ezzel a fekete háttérrel olyan az akvárium hangulata , mikor a mesében a vasorrú bába házához ér történetével a mesélő. Olyan mindent bele lehet képzelni ... Értitek ezzel mit szeretnék mondani ?  Örülök hogy látod,amit elképzeltem Ezt a vonalat szeretném követni,megvalósítani minél jobban. Remélem,hogy ez a fránya áramszünet nem fog hátráltatni  Basszus .. Komolyan ezt a hangulatot szeretted volna megteremteni amit írtam ? Esküdj 
2014. április 4., péntek 19:02 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gegob írta: asera írta: Tegnap 12 órás áramszünetünk volt  Ettől függetlenűl csattintottam egyet:  Basszus mennyit fejlődött! Vááooo és három szavas káromkodás jutott még eszembe.  Nagyon szép! Köszi! Furcsa,de a mohák a leggyorsabbak,4 naponta lehet nyírni őket,pedig alga is gyötri még őket.
|
2014. április 4., péntek 18:59 |
|
 |
Gegob
|
asera írta: Tegnap 12 órás áramszünetünk volt  Ettől függetlenűl csattintottam egyet:  Basszus mennyit fejlődött! Vááooo és három szavas káromkodás jutott még eszembe.  Nagyon szép! (fekete háttér nagyon jól áll neki, ki sem venném.  )
|
2014. április 4., péntek 18:57 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Ezzel a fekete háttérrel olyan az akvárium hangulata , mikor a mesében a vasorrú bába házához ér történetével a mesélő. Olyan mindent bele lehet képzelni ... Értitek ezzel mit szeretnék mondani ?  Örülök hogy látod,amit elképzeltem Ezt a vonalat szeretném követni,megvalósítani minél jobban. Remélem,hogy ez a fránya áramszünet nem fog hátráltatni 
|
2014. április 4., péntek 18:54 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ezzel a fekete háttérrel olyan az akvárium hangulata , mikor a mesében a vasorrú bába házához ér történetével a mesélő. Olyan mindent bele lehet képzelni ... Értitek ezzel mit szeretnék mondani ? 
2014. április 4., péntek 18:34 |
|
 |
asera
|
Tegnap 12 órás áramszünetünk volt  Ettől függetlenűl csattintottam egyet: 
|
2014. április 4., péntek 18:28 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Atis írta: Nagyon szépen fejlődik az aksi , gratula Ati!  Köszönöm Atikám,lassan meg kell nézned élőben is,mert elég merengős lett  Na szépen vagyunk...mást már nem is invitálsz állatkoppantani?  Bárkit szívesen látok,de ezt már mondtam párszor! Rendben a többi már pm-es... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 31., hétfő 18:47 |
|
 |
asera
|
SlyChocolate írta: asera írta: Atis írta: Nagyon szépen fejlődik az aksi , gratula Ati!  Köszönöm Atikám,lassan meg kell nézned élőben is,mert elég merengős lett  Na szépen vagyunk...mást már nem is invitálsz állatkoppantani?  Bárkit szívesen látok,de ezt már mondtam párszor!
|
2014. március 31., hétfő 18:43 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Atis írta: Nagyon szépen fejlődik az aksi , gratula Ati!  Köszönöm Atikám,lassan meg kell nézned élőben is,mert elég merengős lett  Na szépen vagyunk...mást már nem is invitálsz állatkoppantani? 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 31., hétfő 18:41 |
|
 |
asera
|
Atis írta: Nagyon szépen fejlődik az aksi , gratula Ati!  Köszönöm Atikám,lassan meg kell nézned élőben is,mert elég merengős lett 
|
2014. március 31., hétfő 18:39 |
|
|