Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Sziasztok! A sügéresemben van egy hím és egy nőstény ancim, hogy -hogy , hogy -nem de le petéztek az oldalsó üveg és a hungarocell háttér közti részbe. a hím örzi a petéket . Nem számiíottam erre . Kéne infó mennyi időre kelnek ki és van valami fontos amit tudnom kéne velük kapcsolatban? Nem igazán ismerem őket alga takaritás miatt vannak benn , nem olvastam utánuk.
2013. június 5., szerda 18:38 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Angol írta: papó írta: Angol írta: Ma végre elhoztam az akvárium talajt . Láttam egy számomra új CO2 nyomáscsökkentőt . Nem kérdeztem az árat mert siettem. Mennyibe kerül ? Melyiket nézted ? A fekete "számlaposat" vagy a kéket ? A feketét . Kedden benéznék valamelyikért. A fekete 29 000 Ft.
2013. június 1., szombat 16:46 |
|
 |
Angol
|
papó írta: Angol írta: Ma végre elhoztam az akvárium talajt . Láttam egy számomra új CO2 nyomáscsökkentőt . Nem kérdeztem az árat mert siettem. Mennyibe kerül ? Melyiket nézted ? A fekete "számlaposat" vagy a kéket ? A feketét . Kedden benéznék valamelyikért.
|
2013. június 1., szombat 14:01 |
|
 |
Garold
|
papó írta: Garold írta: Sziasztok! Tud valaki tanácsot adni hogy törékenyebb növényekről hogy lehet eltüntetni az algát? pl.: sp japan, hemianthus Beteg volt a gyerköcöm és párom éjszakára bekapcsolta az aksi mellé tett sólámpát  ...3 nap alatt ellepett a barna alga. Sera algovecet használtam, letakarítottam az üveget, a talajról felszívtam szinte minden alga maradékot, de a növényeim szárain, levelein ott marad és nagyon csúnya. Sárkány ellen sárkányfű Sötétítsd el az akváriumot vagy 3-4 napra . Na ez az amire soha nem gondoltam volna!  Köszönöm, kipróbálom!
|
2013. május 31., péntek 13:46 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Garold írta: Sziasztok! Tud valaki tanácsot adni hogy törékenyebb növényekről hogy lehet eltüntetni az algát? pl.: sp japan, hemianthus Beteg volt a gyerköcöm és párom éjszakára bekapcsolta az aksi mellé tett sólámpát  ...3 nap alatt ellepett a barna alga. Sera algovecet használtam, letakarítottam az üveget, a talajról felszívtam szinte minden alga maradékot, de a növényeim szárain, levelein ott marad és nagyon csúnya. Sárkány ellen sárkányfű Sötétítsd el az akváriumot vagy 3-4 napra .
2013. május 31., péntek 7:56 |
|
 |
Garold
|
Sziasztok! Tud valaki tanácsot adni hogy törékenyebb növényekről hogy lehet eltüntetni az algát? pl.: sp japan, hemianthus Beteg volt a gyerköcöm és párom éjszakára bekapcsolta az aksi mellé tett sólámpát  ...3 nap alatt ellepett a barna alga. Sera algovecet használtam, letakarítottam az üveget, a talajról felszívtam szinte minden alga maradékot, de a növényeim szárain, levelein ott marad és nagyon csúnya.
|
2013. május 30., csütörtök 20:43 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Angol írta: Ma végre elhoztam az akvárium talajt . Láttam egy számomra új CO2 nyomáscsökkentőt . Nem kérdeztem az árat mert siettem. Mennyibe kerül ? Melyiket nézted ? A fekete "számlaposat" vagy a kéket ?
2013. május 29., szerda 18:22 |
|
 |
Angol
|
Ma végre elhoztam az akvárium talajt . Láttam egy számomra új CO2 nyomáscsökkentőt . Nem kérdeztem az árat mert siettem. Mennyibe kerül ?
|
2013. május 29., szerda 15:09 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zeppelin írta: Van egyáltalán olyan dolog amit nem lopnak el tőletek a zöldek ? Most példúl a Facebook  Ott a szó Nálad. Ennyit tudnak, semmi saját gondolat. Ki érti ezt???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. május 25., szombat 23:28 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
zeppelin írta: Van egyáltalán olyan dolog amit nem lopnak el tőletek a zöldek ? Most példúl a Facebook  Ilyen a popszakma . Lásd Omega : gyöngyhajú lány 
2013. május 24., péntek 13:07 |
|
|