Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !" Az ilyen rendeltetekkel az a baj , hogy az egész EU terültére vetítik ki az időjárási viszonyokat . Úgy vannak vele , hogy ha mondjuk a Spanyol tengerparton 20 c a középhőmérséklet és a Vízijácint el tudna szaporodni , akkor ezt levetítik az egész EU területére és nem veszik figyelembe , hogy nálunk viszont a fagyponton elpusztul . Nálunk nem tud agresszív tényező lenni . Igen selytettem hogy nem lesz belőlük ökokatasztrófa.. de azért oda figyelhetnének az éghajlatra...na mindegy csak meghökkentem hogy ilyen is van... Ez csak kivonat .. Maga a rendelet az több oldalon sorolja a fajokat .
2016. január 4., hétfő 20:13 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !" Az ilyen rendeltetekkel az a baj , hogy az egész EU terültére vetítik ki az időjárási viszonyokat . Úgy vannak vele , hogy ha mondjuk a Spanyol tengerparton 20 c a középhőmérséklet és a Vízijácint el tudna szaporodni , akkor ezt levetítik az egész EU területére és nem veszik figyelembe , hogy nálunk viszont a fagyponton elpusztul . Nálunk nem tud agresszív tényező lenni . Igen selytettem hogy nem lesz belőlük ökokatasztrófa.. de azért oda figyelhetnének az éghajlatra...na mindegy csak meghökkentem hogy ilyen is van...
|
2016. január 4., hétfő 20:02 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !" Az ilyen rendeltetekkel az a baj , hogy az egész EU terültére vetítik ki az időjárási viszonyokat . Úgy vannak vele , hogy ha mondjuk a Spanyol tengerparton 20 c a középhőmérséklet és a Vízijácint el tudna szaporodni , akkor ezt levetítik az egész EU területére és nem veszik figyelembe , hogy nálunk viszont a fagyponton elpusztul . Nálunk nem tud agresszív tényező lenni .
2016. január 4., hétfő 19:32 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó, ezt egy ismerősöm küldte....ledöbbentem..mik vannak "EU-s előírásra innentől nem kapható Kaliforniai tündérhínár Cabomba caroliniana Vízijácint Eichhornia crassipes (Martius) Solms Hévízi gázló Hydrocotyle ranunculoides L. f. Fodros átokhínár Lagarosiphon major (Ridley) Moss Nagyvirágú tóalma Ludwigia grandiflora (Michx.) Greuter & Burdet Sárgavirágú tóalma Ludwigia peploides (Kunth) P.H. Raven Közönséges süllőhínár Myriophyllum aquaticum (Vell.) Verdc. Kaliforniai vörösrák Procambarus clarkii Girard, 1852 Virginiai márványrák Procambarus falax forma virginalis (marbled crayfish) Ékszerteknős Trachemys scripta Schoepff, 1792 Ez a legnagyobb probléma az EU-ban, szuper !"
|
2016. január 4., hétfő 17:10 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Kellemes ünnepeket hobbytársak 
|
2015. december 24., csütörtök 21:06 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
Mexx2 írta: JANNUS333 írta: Mexx2 írta: JANNUS333 írta: Valaki elmondaná mi az a minichat itt a fórumon? Gyorsabb mint ide írogatni., hamarabb megjelenik, és minden mást meg lehet kérdezni beszélni amit itt a fórumon nem írnánk le vagy nem ideillőnek tartjuk. Akkor az ami a kezdőlapon van vagy van msik egy mini? Most nem tudom miről beszélsz. Én a kezdőlap alján lévő chat-ről beszélek. Te miről? Néha rálesek a" kik vannak itt" és ott szokot lenni kuirva hogy pl valaki az akváriumaink topit nézi valaki meg minichat...azt hittem van valami másik chat a fórumon 
|
2015. december 18., péntek 12:51 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
JANNUS333 írta: Mexx2 írta: JANNUS333 írta: Valaki elmondaná mi az a minichat itt a fórumon? Gyorsabb mint ide írogatni., hamarabb megjelenik, és minden mást meg lehet kérdezni beszélni amit itt a fórumon nem írnánk le vagy nem ideillőnek tartjuk. Akkor az ami a kezdőlapon van vagy van msik egy mini? Most nem tudom miről beszélsz. Én a kezdőlap alján lévő chat-ről beszélek. Te miről?
_________________ K.Tamás
|
2015. december 18., péntek 10:11 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
Mexx2 írta: JANNUS333 írta: Valaki elmondaná mi az a minichat itt a fórumon? Gyorsabb mint ide írogatni., hamarabb megjelenik, és minden mást meg lehet kérdezni beszélni amit itt a fórumon nem írnánk le vagy nem ideillőnek tartjuk. Akkor az ami a kezdőlapon van vagy van msik egy mini?
|
2015. december 18., péntek 9:33 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
JANNUS333 írta: Valaki elmondaná mi az a minichat itt a fórumon? Gyorsabb mint ide írogatni., hamarabb megjelenik, és minden mást meg lehet kérdezni beszélni amit itt a fórumon nem írnánk le vagy nem ideillőnek tartjuk.
_________________ K.Tamás
|
2015. december 18., péntek 8:50 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
Valaki elmondaná mi az a minichat itt a fórumon?
|
2015. december 17., csütörtök 21:36 |
|
|