Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: Sziasztok, hogy kell egy 90x45x45-ös akvát áthelyezni? Kb 4m-re kellene odébb rakni a végleges helyére. Persze be van rendezve remélem még emlékeztek rá  teljesen le engedem a vizet és odébb taszigálom ?? Köszi előre is. Jó a kérdés Pit! A Mester ebben nagyon jó, Ő a boltban ezt Mesteri szinten "tolja"  ahogy fel kell szerintem add tanácsot Neked...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. július 19., vasárnap 6:29 |
|
 |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Sziasztok, hogy kell egy 90x45x45-ös akvát áthelyezni? Kb 4m-re kellene odébb rakni a végleges helyére. Persze be van rendezve remélem még emlékeztek rá  teljesen le engedem a vizet és odébb taszigálom ?? Köszi előre is.
|
2015. július 19., vasárnap 6:11 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boci1978 írta: köszönőm a választ akkor a nővényes marad a garnik örömére:)míg megépítem a következő 54 literest Gondolom ismered és ha tettszik a serpa helyett érdemes az amandán is elgondolkodnod. Hasonló dizájn és kb a fele méret de garantáltan nem bántja a garnikat. Itt egy szép kép róluk... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. július 4., szombat 20:08 |
|
 |
boci1978
|
köszönőm a választ akkor a nővényes marad a garnik örömére:)míg megépítem a következő 54 literest
|
2015. július 4., szombat 19:39 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boci1978 írta: sziasztok hatalmas problémával szembesültem a mai hajnalon megrepedt az 54 literes garnélás akim hál istenek van még 2 itthon de a 112-ben halak laknak a 25-ben pedig nővényes azt szeretném tudni ,hogy a serpa lazacok mennyire barátai a garnéláknak merjem-e betenni közéjük vagy inkább szerezek nekik őrömet a nővényessel? Üdv a fórumon ! Sajnos a Serpa lazacok meg fogják enni a mi a szájukon befér.. 
2015. július 4., szombat 19:17 |
|
 |
boci1978
|
sziasztok hatalmas problémával szembesültem a mai hajnalon megrepedt az 54 literes garnélás akim hál istenek van még 2 itthon de a 112-ben halak laknak a 25-ben pedig nővényes azt szeretném tudni ,hogy a serpa lazacok mennyire barátai a garnéláknak merjem-e betenni közéjük vagy inkább szerezek nekik őrömet a nővényessel?
|
2015. július 4., szombat 17:32 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: Helló Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Több aksim is volt(van) de ilyennel még nem találkoztam. 1 hete indítottam egy kicsi 25 literes garnélás aksit. Kb a 3. naptól valamiféle nyálkás trutyi jelent meg az aljzaton valamint a növényeken. Mit lehetne vele kezdeni? 2 naponta cserélek vizet benne, akkor amit tudok kiszippantok belölle. De a 2 nap alatt ujra ilyen nyálkás lesz. A kérdés az lenne, hogy ha rendesen beáll az aksi akkor elmúlik ? vagy ha nem akkor mit lehetne vele tenni ? köszönöm Kellene egy kép .. jelenleg munkában vagyok este teszek fel egyet 
|
2015. július 1., szerda 10:27 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: Helló Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Több aksim is volt(van) de ilyennel még nem találkoztam. 1 hete indítottam egy kicsi 25 literes garnélás aksit. Kb a 3. naptól valamiféle nyálkás trutyi jelent meg az aljzaton valamint a növényeken. Mit lehetne vele kezdeni? 2 naponta cserélek vizet benne, akkor amit tudok kiszippantok belölle. De a 2 nap alatt ujra ilyen nyálkás lesz. A kérdés az lenne, hogy ha rendesen beáll az aksi akkor elmúlik ? vagy ha nem akkor mit lehetne vele tenni ? köszönöm Kellene egy kép ..
2015. július 1., szerda 7:51 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Helló Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Több aksim is volt(van) de ilyennel még nem találkoztam. 1 hete indítottam egy kicsi 25 literes garnélás aksit. Kb a 3. naptól valamiféle nyálkás trutyi jelent meg az aljzaton valamint a növényeken. Mit lehetne vele kezdeni? 2 naponta cserélek vizet benne, akkor amit tudok kiszippantok belölle. De a 2 nap alatt ujra ilyen nyálkás lesz. A kérdés az lenne, hogy ha rendesen beáll az aksi akkor elmúlik ? vagy ha nem akkor mit lehetne vele tenni ? köszönöm
|
2015. július 1., szerda 7:17 |
|
 |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Koszonom papo!
|
2015. június 18., csütörtök 19:56 |
|
|