Szerző |
Üzenet |
gogicfc
Csatlakozott: 2013. október 27., vasárnap 13:13 Hozzászólások: 13
|
A kekalgaval sem?:D
|
2014. március 30., vasárnap 18:19 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
gogicfc írta: Sziasztok! Az akvariumomban hatul a flame mosson megjelent egy keves ecsetalga es talan kekalga is bar nemmernem biztosra mondani ilyen nyalkas kinezete van de ebbol sincs tul sok . Uj inditasu akvarium kb masfel hetes. Olvastam h legkonnyebben egy blackouttal tavolithato el de mivel a novenyek ujak benne nemszivesen tennem ki ennek oket inkabb valami alternativat keresnek amivel konnyen eltuntethetem. Valakinek vmi otlet?:D Másfél hetes akváriumban a növények levelei cserélődnek. A blackout amúgy sem viseli meg az ecsetalgát. Semmit nem kell tegyél azonkívül , hogy legyél türelmes... 
2014. március 30., vasárnap 18:16 |
|
 |
gogicfc
Csatlakozott: 2013. október 27., vasárnap 13:13 Hozzászólások: 13
|
Sziasztok! Az akvariumomban hatul a flame mosson megjelent egy keves ecsetalga es talan kekalga is bar nemmernem biztosra mondani ilyen nyalkas kinezete van de ebbol sincs tul sok . Uj inditasu akvarium kb masfel hetes. Olvastam h legkonnyebben egy blackouttal tavolithato el de mivel a novenyek ujak benne nemszivesen tennem ki ennek oket inkabb valami alternativat keresnek amivel konnyen eltuntethetem. Valakinek vmi otlet?:D
|
2014. március 30., vasárnap 18:10 |
|
 |
zsotyi
|
Papó ne számold.Én nem aludnék nyugodtan,ha ki kéne vágnom.Ott van a fejünk mellett,jobb a békesség.Plusz még a háttér is oda van szilózva.Inkább polírozom,biztos van rá valamilyen anyag.
_________________ ,
|
2014. március 24., hétfő 21:33 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: zsotyi írta: papó írta: zsotyi írta: Van hosszmerevítés is meg kettő egyenként 12 cm-es kereszt 10-es üveg az egész akvárium ,merevítések is.Sósavval ledörgölöm és mikor kiszárad(öblítés után)visszaopálosodik.Látszanak a víznyomok.Nem értem. Mi az akvárium pontos mérete ? Standard 150X50X50. A szegedi trópusból lett vásárolva három éve. Holnapra kiszámolom , kell - e az összekötés. Az üveg típusától is függhet-e a merevítés szükségessége?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 24., hétfő 21:22 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: papó írta: zsotyi írta: Van hosszmerevítés is meg kettő egyenként 12 cm-es kereszt 10-es üveg az egész akvárium ,merevítések is.Sósavval ledörgölöm és mikor kiszárad(öblítés után)visszaopálosodik.Látszanak a víznyomok.Nem értem. Mi az akvárium pontos mérete ? Standard 150X50X50. A szegedi trópusból lett vásárolva három éve. Holnapra kiszámolom , kell - e az összekötés.
2014. március 24., hétfő 21:17 |
|
 |
zsotyi
|
papó írta: zsotyi írta: Van hosszmerevítés is meg kettő egyenként 12 cm-es kereszt 10-es üveg az egész akvárium ,merevítések is.Sósavval ledörgölöm és mikor kiszárad(öblítés után)visszaopálosodik.Látszanak a víznyomok.Nem értem. Mi az akvárium pontos mérete ? Standard 150X50X50. A szegedi trópusból lett vásárolva három éve.
_________________ ,
|
2014. március 24., hétfő 21:13 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: Van hosszmerevítés is meg kettő egyenként 12 cm-es kereszt 10-es üveg az egész akvárium ,merevítések is.Sósavval ledörgölöm és mikor kiszárad(öblítés után)visszaopálosodik.Látszanak a víznyomok.Nem értem. Mi az akvárium pontos mérete ?
2014. március 24., hétfő 19:50 |
|
 |
zsotyi
|
Van hosszmerevítés is meg kettő egyenként 12 cm-es kereszt 10-es üveg az egész akvárium ,merevítések is.Sósavval ledörgölöm és mikor kiszárad(öblítés után)visszaopálosodik.Látszanak a víznyomok.Nem értem.
_________________ ,
|
2014. március 24., hétfő 19:47 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: Nem tudom jó helyre írom-e de szeretném megkérdezni valaki hozzáértőtől. Van két keresztmerevítés a 375-ös akimon,elég szélesek.Na ezek a merevítések nagyon be vannak mattulva,nem kevés fényt elfognak.Sósav nem segített,pedig olyan mintha vízköves lenne de mégsem.Nem tudom milyen réteg,ami így bemattította.Mivel tudnám újjávarázsolni? Pedig csak a sósav .. Biztosan kell oda az a merevítés ? Hosszmerevítés nem oldaná meg ?
2014. március 24., hétfő 19:11 |
|
|