|
Pontos idő: 2025. május 8., csütörtök 1:42
|
Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Egyszer a szomszéd átjött hozzám: - Te figyelj csak, ki akarjuk tapétázni a nappalit, és kábé ugyanakkora lehet mint a tiétek, hány tekercs tapétát vettél te annak idején? - 12-öt, - Ok, kösz! - azzal hazament. 1 hét után ismét átjött hozzám: Figyelj már, vettem 12 tekercset, de nekem 2 megmaradt! - Nekem is...
2013. június 30., vasárnap 16:25 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Paraszt bácsinak Pesten van dolga a minisztériumban. Van még pár óra a vonatindulásig, és annyit hallott már a fővárosi nagybetűs életről, gondolja, most megnézi. Betér egy peepshow-ba. - Jó napot kívánok, kérnék egy nőt. - Jó napot bátyám! Hát a nő már nem divat...! hanem a liba! A liba? Hej - gondolja az öreg de rút divat van ma, de hát ha ez a divat... Bemegy a kis fülkébe és jól eljátszik a libával. Három hét múlva újra Pesten jár. - Jó napot kívánok! Kérnék egy libát. - Jó napot bátyám! A Liba már nem divat, most a kukkolás a menő. Bemegy az öreg a kis fülkébe ahol szétmegy a függöny és látja hogy egy izmos férfi épp magáévá tesz egy gyönyörű nőt. Megtörli a bajszát: - Híjnye, ilyent még nem láttam. Átszólnak a másik fülkéből: - Ez semmi! Látta volna 3 hete az öreget a libával!
2013. június 9., vasárnap 17:15 |
|
 |
edit86
|
Az esküvő előtt a vőlegény szorongva megy oda az apjához: - Apám, félek, nem fog jól sikerülni ez a házasság. - Miért, talán nem szereted? - De igen. Csak az a bajom, hogy rettenetesen büdös a lábam. Ha egy ágyba fekszünk, szerintem reggelre annyira fog undorodni tőlem, hogy elhagy. - Ezen lehet segíteni. Lefekvés előtt húzz zoknit a lábadra, így nem lesz büdös. Eközben a menyasszony is kétségbeesve kér tanácsot az anyjától: - Reggel mindig olyan büdös a szám, hogy biztosan el fog hagyni! - Ugyan már. Reggel, ha felébredtek addig ne nyisd ki a szád, amíg nem mostál fogat, így nem lesz gond. Eltelik a nászéjszaka, reggel a fiú arra ébred, hogy valahová elkeveredett a zoknija. Kétségbeesve elkezdi keresni, erre felébred a lány is, és ezt kérdi: - Mit csinálsz ilyen kora reggel? - Úristen, te lenyelted a zoknimat!
2013. május 25., szombat 20:26 |
|
 |
edit86
|
A csónakkölcsönzős épp a tavat kémleli a távcsövével, mikor észreveszi, hogy az egyik csónakkal valami nincs rendben. Beleszól a hangosbemondóba: - Kilences, kilences, azonnal jöjjön vissza! Erre odaszól a kollégája: - Te, hát nekünk nincs is annyi csónakunk! Mire a kölcsönzős rémülten: - Te jó ég, hatos, hatos, csak nincs valami baj?
2013. május 25., szombat 20:23 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2013. május 24., péntek 18:55 |
|
 |
edit86
|
Egyszer a szőke nőnek behorpad a kocsija és ezért elviszi egy szerelőhöz.A szerelő mivel látja,hogy szőke, gondolja jól megtréfálja. -Jó napot miben segíthetek? -Behorpadt a kocsim szeretném ha megjavítaná. -Megmondom mit kell tennie, figyeljen:ha hazamegy fújjon bele a kipufogóba és meglátja nyomban eltűnnek a horpadások. -Rendben van köszönöm szépen. A nő hazamegy és elkezdi fújni a kipufogót, egyszer csak arra megy egy barátnője aki szintén szőke és kérdezi tőle: -Te mit csinálsz? -Fújom a levegőt, hogy eltűjenek a horpadások. -Te hülye ezt nem így kell, húzd fel az ablakot mert ott kimegy a levegő. 
2013. május 22., szerda 20:48 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Száguldozik a motoros az úton, amikor nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb. A veréb elájul, a motoros megsajnálja és hazaviszi. Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis kenyeret, vizet és elmegy dolgozni. Kis idő múltán a veréb magához tér és körbepillant: -Atya ég! Rács, kenyér, víz....Csak nem halt meg a motoros?
Képzeld, meghalt az anyósom! - Mi történt vele? - Levitte az ujját a busz. - Ne viccelj, abba nem lehet belehalni! - Na igen, csakhogy épp a fejét vakarta.
_________________ K.Tamás
|
2013. május 21., kedd 21:08 |
|
 |
edit86
|
2013. május 21., kedd 20:15 |
|
 |
edit86
|
2013. május 20., hétfő 7:51 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
-Apa én most mi vagyok,cigány vagy zsidó ? -Miért kérdezel ilyet kisfiam ? -Mert itt áll a ház előtt egy bicikli és nem tudom,hogy ellopjam vagy alkudjak rá.... 
|
2013. május 19., vasárnap 21:46 |
|
|