|
Pontos idő: 2024. november 1., péntek 0:51
|
Szűrőanyagok, dekorok, talajok hatása a víz kémiájára
Szerző |
Üzenet |
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Köteles írta: dexkill írta: Köteles írta: Mindegyik szűrőmben matrix trop van és stabilan 7 alatt a Ph . Diszkoszokat tartok ezért lényegesek a stabíl értékek . Sera siporaxról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem. Nem tudom milyen körülmények között születtek a mérések , de nagyon felelőtlennek tartok minden olyan megnyilatkozást amely -bármely termékről -nem labor körülmények között kontrollálatlan módon születik . asszem eltűnt egy kommentem... figyú, meg tudod azt mondani, hogy mennyi ideje használod a matrixot a szűrőidben? Olyan 3 éve használom a matrixot . Nagyon meg vagyok vele elégedve , talán lehetne egy mákszemnyit még apróbb . Ezáltal fajlagosan még nagyobb lenne a szűrőfelület . Mondom én, hogy a kulcs a pufferkapacitás lesz. Mintha kiázna, vagy telítődne. Többször visszaköszön ez a régi siporaxra, SP-re, és most a MT-re is.
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2014. november 22., szombat 21:10 |
|
|
Köteles
|
dexkill írta: Köteles írta: Mindegyik szűrőmben matrix trop van és stabilan 7 alatt a Ph . Diszkoszokat tartok ezért lényegesek a stabíl értékek . Sera siporaxról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem. Nem tudom milyen körülmények között születtek a mérések , de nagyon felelőtlennek tartok minden olyan megnyilatkozást amely -bármely termékről -nem labor körülmények között kontrollálatlan módon születik . asszem eltűnt egy kommentem... figyú, meg tudod azt mondani, hogy mennyi ideje használod a matrixot a szűrőidben? Olyan 3 éve használom a matrixot . Nagyon meg vagyok vele elégedve , talán lehetne egy mákszemnyit még apróbb . Ezáltal fajlagosan még nagyobb lenne a szűrőfelület .
|
2014. november 22., szombat 20:22 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Mexx2 írta: dexkill írta: asszem eltűnt egy kommentem... Melyikre gondolsz? Pontosan nem tudom, azt írtam benne, hogy majd ha legközelebb veszek MT-t, akkor megcsinálom a tök szűz anyaggal is a vizsgálatot. Illetve áztatom kicsit híg savban, és alapos kimosás után is megismétlem. Lehet, hogy el sem küldtem amúgy. Mindegy, nem fontos
|
2014. november 22., szombat 20:15 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
dexkill írta: asszem eltűnt egy kommentem... Melyikre gondolsz?
_________________ K.Tamás
|
2014. november 22., szombat 20:08 |
|
|
dexkill
|
Köteles írta: Mindegyik szűrőmben matrix trop van és stabilan 7 alatt a Ph . Diszkoszokat tartok ezért lényegesek a stabíl értékek . Sera siporaxról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem. Nem tudom milyen körülmények között születtek a mérések , de nagyon felelőtlennek tartok minden olyan megnyilatkozást amely -bármely termékről -nem labor körülmények között kontrollálatlan módon születik . asszem eltűnt egy kommentem... figyú, meg tudod azt mondani, hogy mennyi ideje használod a matrixot a szűrőidben?
|
2014. november 22., szombat 19:57 |
|
|
dexkill
|
Csőrike a dögös irodatársamé Mindig azt mondják, hogy túl engedékeny vagyok vele
|
2014. november 22., szombat 19:10 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
dexkill írta: nebula írta: Köteles írta: Mindegyik szűrőmben matrix trop van és stabilan 7 alatt a Ph . Diszkoszokat tartok ezért lényegesek a stabíl értékek . Sera siporaxról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem. Nem tudom milyen körülmények között születtek a mérések , de nagyon felelőtlennek tartok minden olyan megnyilatkozást amely -bármely termékről -nem labor körülmények között kontrollálatlan módon születik . én pedig azt tartom nagyon felelőtlennek, ha valaki bevallottan a körülmények ismerete nélkül egyből ledorongolja a másikat. Köszönöm szépen! Az írást is azért tettem ki ide, mert megsúgták, hogy jó lenne. Nem reklámnak vagy antireklámnak szántam. Nem kívánom bizonyítani az igazamat, saját magamnak végeztem a mérést, és közzétettem, hátha valakinek hasznos lesz. Hozzáteszem, hogy ennek fényében például sügéres akváriumba kizárólag siporax-ot tennék, mert ott a 7,5-8,0 pH az ideális. Találtam egy képet a telón, a kétkedőknek http://kepkezelo.com/images/oi98397cbemb4n5n9cw.jpgProfi kép, mint egy laborban. Úgy írtad mintha nagyon régi lenne...pedig csak 2014.11.06. 13:49:44 készült. Köszi.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 22., szombat 19:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
dexkill írta: nebula írta: Köteles írta: Mindegyik szűrőmben matrix trop van és stabilan 7 alatt a Ph . Diszkoszokat tartok ezért lényegesek a stabíl értékek . Sera siporaxról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem. Nem tudom milyen körülmények között születtek a mérések , de nagyon felelőtlennek tartok minden olyan megnyilatkozást amely -bármely termékről -nem labor körülmények között kontrollálatlan módon születik . én pedig azt tartom nagyon felelőtlennek, ha valaki bevallottan a körülmények ismerete nélkül egyből ledorongolja a másikat. Köszönöm szépen! Az írást is azért tettem ki ide, mert megsúgták, hogy jó lenne. Nem reklámnak vagy antireklámnak szántam. Nem kívánom bizonyítani az igazamat, saját magamnak végeztem a mérést, és közzétettem, hátha valakinek hasznos lesz. Hozzáteszem, hogy ennek fényében például sügéres akváriumba kizárólag siporax-ot tennék, mert ott a 7,5-8,0 pH az ideális. Találtam egy képet a telón, a kétkedőknek A csupor a legmeggyőzőbb . Azon látszik a precizitásod ..... én beleszoktam dobni a kanalat a felfordított csuporba ..
2014. november 22., szombat 18:52 |
|
|
Köteles
|
nebula írta: Köteles írta: Mindegyik szűrőmben matrix trop van és stabilan 7 alatt a Ph . Diszkoszokat tartok ezért lényegesek a stabíl értékek . Sera siporaxról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem. Nem tudom milyen körülmények között születtek a mérések , de nagyon felelőtlennek tartok minden olyan megnyilatkozást amely -bármely termékről -nem labor körülmények között kontrollálatlan módon születik . én pedig azt tartom nagyon felelőtlennek, ha valaki bevallottan a körülmények ismerete nélkül egyből ledorongolja a másikat. Elnézést kérek , nem volt szándékomban senkit megbántani
|
2014. november 22., szombat 18:41 |
|
|
dexkill
|
nebula írta: Köteles írta: Mindegyik szűrőmben matrix trop van és stabilan 7 alatt a Ph . Diszkoszokat tartok ezért lényegesek a stabíl értékek . Sera siporaxról nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem. Nem tudom milyen körülmények között születtek a mérések , de nagyon felelőtlennek tartok minden olyan megnyilatkozást amely -bármely termékről -nem labor körülmények között kontrollálatlan módon születik . én pedig azt tartom nagyon felelőtlennek, ha valaki bevallottan a körülmények ismerete nélkül egyből ledorongolja a másikat. Köszönöm szépen! Az írást is azért tettem ki ide, mert megsúgták, hogy jó lenne. Nem reklámnak vagy antireklámnak szántam. Nem kívánom bizonyítani az igazamat, saját magamnak végeztem a mérést, és közzétettem, hátha valakinek hasznos lesz. Hozzáteszem, hogy ennek fényében például sügéres akváriumba kizárólag siporax-ot tennék, mert ott a 7,5-8,0 pH az ideális. Találtam egy képet a telón, a kétkedőknek
|
2014. november 22., szombat 18:40 |
|
|