Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Mexx2 írta: Többlet co2-t nem termel csak kevesebbet igaz? Ezt nem értem 
|
2012. augusztus 9., csütörtök 19:02 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: kovka76 írta: Jó kis felhő van CO2 ből! Szépen bubiznak a rotalák,hát a Sera Difi-je már csak ilyen! De ezzel a difi-vel kevesebb bubiszámmal is lehet tolni! Nagyobb a beoldási hatékonyság,kisebb bubiknak köszönhetően. Kísérletezem vele folyamatosan,az élesztős rendszer végett,hogy mi is az optimális szint,mert napról napra más,de elvagyok vele.Ámbár a rendes rendszernek nagy az előnye evvel szemben  Többlet co2-t nem termel csak kevesebbet igaz?
_________________ K.Tamás
|
2012. augusztus 9., csütörtök 7:30 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
kovka76 írta: Jó kis felhő van CO2 ből! Szépen bubiznak a rotalák,hát a Sera Difi-je már csak ilyen! De ezzel a difi-vel kevesebb bubiszámmal is lehet tolni! Nagyobb a beoldási hatékonyság,kisebb bubiknak köszönhetően. Kísérletezem vele folyamatosan,az élesztős rendszer végett,hogy mi is az optimális szint,mert napról napra más,de elvagyok vele.Ámbár a rendes rendszernek nagy az előnye evvel szemben 
|
2012. augusztus 8., szerda 21:07 |
|
 |
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
T.Tamás30 írta: A porlasztóm áldásos tevékenységének mellékterméke   Jah és a vízcsere vasárnap volt Nagyon meggyőzött a Sera terméke,ennyire szépen porlasztani...  Igaz nincs összehasonlítási alapom más kerámia termékekkel de ez nagyon meggyőzött engem. Jó kis felhő van CO2 ből! Szépen bubiznak a rotalák,hát a Sera Difi-je már csak ilyen! De ezzel a difi-vel kevesebb bubiszámmal is lehet tolni! Nagyobb a beoldási hatékonyság,kisebb bubiknak köszönhetően.
|
2012. augusztus 8., szerda 20:13 |
|
 |
T.Tamás30
|
Mexx2 írta: T.Tamás30 írta: Mexx2 írta: Még mindig élesztős co2-val tolod? Igen mex még mindig avval,annyiban változott,hogy a rendszer vége egy Sera diffúzor.Illetve most leálltam a zselatinos rendszerrel,és csak síma víz+cukor+élesztő keveréket töltök a 2db palackomba (levinen blogjáról néztem le hozzá a receptet).A zselatin ebben a melegben nem akar úgy működni nálam mint amikor hűvösebb volt bent a szobában.De az is lehet nem ez volt a gondja a zselatinos keveréknek És mennyire vagy megelégedve vele? Számomra az az elsődleges,hogy a növények mennyire vannak megelégedve vele.A porlasztó meggyőzött,az élesztő jó dolog,addig amíg nem jön össze az anyagi része egy rendes nagynyomású rendszerre,amit sokkal precízebben lehet beállítani-hangolni.De mindent összevetve nem bántam meg,hogy elindítottam.
|
2012. augusztus 8., szerda 20:10 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Mexx2 írta: Még mindig élesztős co2-val tolod? Igen mex még mindig avval,annyiban változott,hogy a rendszer vége egy Sera diffúzor.Illetve most leálltam a zselatinos rendszerrel,és csak síma víz+cukor+élesztő keveréket töltök a 2db palackomba (levinen blogjáról néztem le hozzá a receptet).A zselatin ebben a melegben nem akar úgy működni nálam mint amikor hűvösebb volt bent a szobában.De az is lehet nem ez volt a gondja a zselatinos keveréknek És mennyire vagy megelégedve vele? 1-1,5 bubi percenként, vagy itt, hogy van?
|
2012. augusztus 8., szerda 20:04 |
|
 |
T.Tamás30
|
Mexx2 írta: Még mindig élesztős co2-val tolod? Igen mex még mindig avval,annyiban változott,hogy a rendszer vége egy Sera diffúzor.Illetve most leálltam a zselatinos rendszerrel,és csak síma víz+cukor+élesztő keveréket töltök a 2db palackomba (levinen blogjáról néztem le hozzá a receptet).A zselatin ebben a melegben nem akar úgy működni nálam mint amikor hűvösebb volt bent a szobában.De az is lehet nem ez volt a gondja a zselatinos keveréknek papó írta: Nagyon szép Tomi ! Köszi papó,imádok ebben a látványban gyönyörködni 
|
2012. augusztus 8., szerda 19:42 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon szép Tomi !
2012. augusztus 8., szerda 19:18 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Még mindig élesztős co2-val tolod?
|
2012. augusztus 8., szerda 19:13 |
|
 |
T.Tamás30
|
A porlasztóm áldásos tevékenységének mellékterméke   Jah és a vízcsere vasárnap volt Nagyon meggyőzött a Sera terméke,ennyire szépen porlasztani...  Igaz nincs összehasonlítási alapom más kerámia termékekkel de ez nagyon meggyőzött engem.
|
2012. augusztus 8., szerda 19:10 |
|
|