Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Összenőnek nem tudod megakadályozni,de nem is kell,szépek együtt,és a parvula jótékony hatással bír a HC-ra  Köszi szépen Csak azért kérdeztem, mert nálam a kis akváriumban két oldalt parvula van középen meg HC, és azon gondolkodtam, hogy hagyjam, hogy a HC benője az egész akváriumot és nőjön a parvula közé vagy csak középen hagyjam meg. Mondjuk csipesszel kiszedegetni akkor nem érdemes mert jön vele a többi is.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 6., péntek 11:09 |
|
 |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Összenőnek nem tudod megakadályozni,de nem is kell,szépek együtt,és a parvula jótékony hatással bír a HC-ra 
|
2013. december 6., péntek 10:33 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Ha a HC a parvula közé nő mennyire nehéz eltüntetni közüle, hogy a parvulát ne bolygassam meg? A HC legyőzi a parvulát. Igen az HC kezd teret hódítani és bújik a parvula közé. Ezért kérdeztem, hogy mennyire nehéz elválasztani őket, vagy eleve ne is hadjam összenőni?
|
2013. december 3., kedd 20:59 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Ha a HC a parvula közé nő mennyire nehéz eltüntetni közüle, hogy a parvulát ne bolygassam meg? A HC legyőzi a parvulát.
2013. december 3., kedd 20:56 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
|
Ha a HC a parvula közé nő mennyire nehéz eltüntetni közüle, hogy a parvulát ne bolygassam meg?
|
2013. december 3., kedd 20:44 |
|
 |
Tamás
|
Igazad van Papó ! A marketing már nekem is az agyamra ment A kérdésemre /a szökőkúttól elvonatkoztatva/ azért még várom a választ 
|
2013. november 29., péntek 21:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Tamás írta: HUGO írta: Tamás írta: Vett valaki közületek Twinstar alagírtót ? Kérdeztem itt a bécsi kereskedőt azt mondja nincs rajta európai engedély ezért nem is hozat. Tudom hogy a másik fórumon kellene kérdeznem , de ezért nem szeretnék a ott regisztrálni, meg lehet el sem jutna a kérdésem a fórumig. Kösz segítséget. Twinstar algaírtó? Az meg mi?!  ;-) Olvastam róla és teljesen más célra szeretném kipróbálni. Igazság szerint itt a munkásszálláson  van az alagsorban egy pontyos szökőkút . Jó lenne valamivel tisztábbnak látni. Papó ! Karácsonykor haza rándulok ! Ha valamire jutottál , majd számolj be róla , de szerintem tévúton jársz a szökőkutat illetően. Ha haza látogatsz megbeszéljük. Elöljáróban ,egy nagy UV való a medencébe .
2013. november 29., péntek 20:39 |
|
 |
Tamás
|
HUGO írta: Tamás írta: Vett valaki közületek Twinstar alagírtót ? Kérdeztem itt a bécsi kereskedőt azt mondja nincs rajta európai engedély ezért nem is hozat. Tudom hogy a másik fórumon kellene kérdeznem , de ezért nem szeretnék a ott regisztrálni, meg lehet el sem jutna a kérdésem a fórumig. Kösz segítséget. Twinstar algaírtó? Az meg mi?!  ;-) Olvastam róla és teljesen más célra szeretném kipróbálni. Igazság szerint itt a munkásszálláson  van az alagsorban egy pontyos szökőkút . Jó lenne valamivel tisztábbnak látni. Papó ! Karácsonykor haza rándulok !
|
2013. november 29., péntek 20:22 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tamás írta: Vett valaki közületek Twinstar alagírtót ? Kérdeztem itt a bécsi kereskedőt azt mondja nincs rajta európai engedély ezért nem is hozat. Tudom hogy a másik fórumon kellene kérdeznem , de ezért nem szertnék a ott regisztrálni, meg lehet el sem jutna a kérdésem a fórumig. Kösz segítséget. Twinstar algairtó? Az meg mi?!  ;-)
_________________ Pé.Zoli
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HUGO 2013. november 29., péntek 21:26-kor.
|
2013. november 29., péntek 20:16 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Tamás írta: Vett valaki közületek Twinstar alagírtót ? Kérdeztem itt a bécsi kereskedőt azt mondja nincs rajta európai engedély ezért nem is hozat. Tudom hogy a másik fórumon kellene kérdeznem , de ezért nem szeretnék a ott regisztrálni, meg lehet el sem jutna a kérdésem a fórumig. Kösz segítséget. Huhh de régen jártál itt Tamás ! Nem tudok válaszolni a kérdésedre , mivel én nem használom és nem is tervezek használni ilyen szerkentyűt - Neked sem volt eddig alga problémád. Mi történt ? Talán valamelyik pesti srác utána jár a kérdésednek.
2013. november 29., péntek 20:10 |
|
|