|
Pontos idő: 2025. május 15., csütörtök 20:33
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: Én is a hazaira esküszöm, ha tényleg jó. És nagyon sok jó cucc van. Borotválkozáshoz is (Zsilettet használok, borotvakrémet, meg pamacsot.) csak Caola cuccokat használok (Barbon, Derby Lux, stb...), mert jobbak, mint a külföldi hiperdrága műanyag kencék, és ráadásul ezek teljesen természetes dolgokból vannak.
A l. carboval is teljesen elégedett vagyok, baciból is ki fogom próbálni a neptunt. Szép dolog ha az ember a saját hazája termékeit veszi de vigyázni kell mert könnyen becsapják az embert. Ugyanis a nyugat sok hazai terméket felvásárolt így a licensz jog az övék. És ezért megtudják azt csinálni, hogy olcsó nyugati alapanyagokból állítják elő és a magyar terméknevével adják el. Szóval hiába van ráírva, hogy magyar termék ,ha a licensz jog nyugati kézben van nem lehet tudni, hogy most magyar alapanyag van benne vagy külföldi. Nagyon szép reklám a R... ivólé reklámja mikor a német márkát azzal reklámozzák, hogy magyar almából készült. A német biztosan szereti is de, hogy mi nem a saját almánkat isszuk abban is biztos vagyok. Bocsi, nem ide tartozik csak megjegyzés.
_________________ K.Tamás
|
2013. november 23., szombat 12:50 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Én is a hazaira esküszöm, ha tényleg jó. És nagyon sok jó cucc van. Borotválkozáshoz is (Zsilettet használok, borotvakrémet, meg pamacsot.) csak Caola cuccokat használok (Barbon, Derby Lux, stb...), mert jobbak, mint a külföldi hiperdrága műanyag kencék, és ráadásul ezek teljesen természetes dolgokból vannak.
A l. carboval is teljesen elégedett vagyok, baciból is ki fogom próbálni a neptunt.
2013. november 23., szombat 10:34 |
|
 |
zsotyi
|
Hát nálam már bizonyított a L.Carbo is,és ha tehetem ajánlom is mindenhol.Még csak két hete nyomom a bacit és a többieket,de ahogy látom és tapasztalom sokatoknál,minden bizonnyal áttörést fog hozni a hazai akvakertészetben.Az árak tekintetében meg nem egy-két sör a különbség,hanem egy egész ferde estére való.... 
_________________ ,
|
2013. november 22., péntek 21:43 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zsotyi írta: Továbbfűzve a kérdést: A nitrivec és a papó féle baci használható-e egymással párhuzamosan,vagy egyforma a hatásmechanizmusuk? Nem kell a nitrivec , írhatnám hogy az új cucc 2 az egyben az enzimek miatt . Bízzunk benne hogy az olcsóbb hazai dolgok is tért tudnak hódítani a sok külföldi cucc között. Lassan a Liqui carbot is megismerik és megszeretik az akvaristák . Nagy az ellenszél , de ha akik használják tudnak valamennyi pénzt sörre félretenni már megérte vele foglalkozni. Sajnos még mindig a külföldit istenítik az emberek , legyen szó akár szalámiról akár gombjukról.
2013. november 22., péntek 20:19 |
|
 |
wágner úr
|
zsotyi írta: Továbbfűzve a kérdést: A nitrivec és a papó féle baci használható-e egymással párhuzamosan,vagy egyforma a hatásmechanizmusuk? Úgy hiszem hogy felesleges a kettőt párhuzamosan használni . Illetőleg a nitrivecet addig el lehet felejteni míg a Papa féléből van , hiszen a kettő nem említhető egy lapon . Tapasztalatom szerint lényegesen jobb a hazai készítmény.
|
2013. november 22., péntek 16:30 |
|
 |
zsotyi
|
Továbbfűzve a kérdést: A nitrivec és a papó féle baci használható-e egymással párhuzamosan,vagy egyforma a hatásmechanizmusuk?
_________________ ,
|
2013. november 22., péntek 16:23 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
értem és , köszönöm 
2013. november 21., csütörtök 19:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Vízcsere után minden alkalommal , de ha a víz teteje nem tiszta akkor is. Nagy halaknál nagy etetés után és ha új hal érkezik ...
2013. november 21., csütörtök 18:52 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Folyamatosan adagolom,vízcsere,szűrőtakarítás,vagy komolyabb beavatkozás a viziológiába.
|
2013. november 21., csütörtök 18:21 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
edit86 írta: Ki mennyi ideig szokta adagolni a nitrivec-et ? Előre is köszi ! Amíg el nem fogy.  Szerintem azt érdemes folyamatosan adagolni, minden héten a vízcsere után. Szűrő takarításkor, stb...
2013. november 21., csütörtök 17:49 |
|
|