Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
jack írta: Szombaton délelőtt elautóznék pár tengeri herkentyüért: pár lágykorall ,nyomelemek ect. Mekkora a választék? Van miből válogatni ? Köszönöm a választ. Nem régen érkeztek tengeri élőlények. Van jó pár különlegesség is a " megszokott " választék mellett. Tehát "tele vagyunk " 
2013. augusztus 1., csütörtök 18:21 |
|
 |
jack
|
Szombaton délelőtt elautóznék pár tengeri herkentyüért: pár lágykorall ,nyomelemek ect. Mekkora a választék? Van miből válogatni ? Köszönöm a választ.
|
2013. augusztus 1., csütörtök 17:50 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Tudom hogy nálam a labda , nem is vagyok könnyű helyzetben  Igen, tudom beleválasztottam rendesen. De nem hajt a tatár, várok ameddig kell. Öt évet vártam, hogy legyen egy értékelhető sügéres akváriumom, ez már nem oszt nem szoroz 
2013. július 29., hétfő 19:03 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: papó írta: Itlosz írta: Nálam már elég mélyre került így átteszem ide...  Mennyire lenne bölcs minden halat egyszerre betelepíteni (25 egyed)? Nem terhelné nagyon a vizet? Vagy bölcsebb lenne legalább két csoportban intézni a benépesítést? Azért érdekelne, mert ugye a sügérek területvédők, így a később érkező csoport lehet nehezebben tudna beilleszkedni. Vagy ha faj szerint lenne a bontás akkor nem lenne gond? Az lenne ó ha egyszerre kerülne bele mind. Akkor várok  addig érlelem a szűrőt  Tudom hogy nálam a labda , nem is vagyok könnyű helyzetben 
2013. július 29., hétfő 18:47 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Itlosz írta: Nálam már elég mélyre került így átteszem ide...  Mennyire lenne bölcs minden halat egyszerre betelepíteni (25 egyed)? Nem terhelné nagyon a vizet? Vagy bölcsebb lenne legalább két csoportban intézni a benépesítést? Azért érdekelne, mert ugye a sügérek területvédők, így a később érkező csoport lehet nehezebben tudna beilleszkedni. Vagy ha faj szerint lenne a bontás akkor nem lenne gond? Az lenne ó ha egyszerre kerülne bele mind. Akkor várok  addig érlelem a szűrőt 
2013. július 29., hétfő 18:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: Nálam már elég mélyre került így átteszem ide...  Mennyire lenne bölcs minden halat egyszerre betelepíteni (25 egyed)? Nem terhelné nagyon a vizet? Vagy bölcsebb lenne legalább két csoportban intézni a benépesítést? Azért érdekelne, mert ugye a sügérek területvédők, így a később érkező csoport lehet nehezebben tudna beilleszkedni. Vagy ha faj szerint lenne a bontás akkor nem lenne gond? Az lenne ó ha egyszerre kerülne bele mind.
2013. július 29., hétfő 18:26 |
|
 |
Itlosz
|
Nálam már elég mélyre került így átteszem ide...  Mennyire lenne bölcs minden halat egyszerre betelepíteni (25 egyed)? Nem terhelné nagyon a vizet? Vagy bölcsebb lenne legalább két csoportban intézni a benépesítést? Azért érdekelne, mert ugye a sügérek területvédők, így a később érkező csoport lehet nehezebben tudna beilleszkedni. Vagy ha faj szerint lenne a bontás akkor nem lenne gond?
2013. július 29., hétfő 16:37 |
|
 |
Garold
|
papó írta: Addig nehéz mást mondani , míg a HM nem nyeri el a formáját. Tegnap járt nálam myk74, elég határozottan lebeszélt a resetről. Így marad az aksi, A HM-et megnyírom, és benézek majd hozzátok az ajánott növényért.
|
2013. július 28., vasárnap 17:09 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Garold írta: papó írta: A marsilea hirsutát:  könnyebben meg tudnád tartani mint a fűszerű növényeket , gondolok itt a parvulára. Más előtéri növény magas lenne 15 literben. Ha jól látom a webshop szerint van is nálatok, a jövő héten járok arra (nyíregyházi vagyok), beugrok érte. Esetleg más építő kritika van-e? Addig nehéz mást mondani , míg a HM nem nyeri el a formáját.
2013. július 26., péntek 20:45 |
|
 |
Garold
|
papó írta: A marsilea hirsutát:  könnyebben meg tudnád tartani mint a fűszerű növényeket , gondolok itt a parvulára. Más előtéri növény magas lenne 15 literben. Ha jól látom a webshop szerint van is nálatok, a jövő héten járok arra (nyíregyházi vagyok), beugrok érte. Esetleg más építő kritika van-e?
|
2013. július 26., péntek 20:36 |
|
|