Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-emy írta: Szia Papó! A TF mikróban normális ,hogy az alján üledékképződés tapasztalható? Mondjuk ez a táp még az kezdeti időszakból való és elfekvőben volt a szekrényben, így valamelyest talán lehetséges. A napokban akadt a kezembe és akkor vettem észre a jelenséget, de így nem tudom érdemes-e használni. Felrázás után szép sötét színe lesz ,mint a TPN -nek ,de pár óra alatt megint visszaülepszik.  Teljesen normális . Mi mondtuk , hogy ne ülepítsék ki. Igazság szerint fel kellene rázni minden adagolás előtt.
2013. július 1., hétfő 17:36 |
|
 |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Szia Papó! A TF mikróban normális ,hogy az alján üledékképződés tapasztalható? Mondjuk ez a táp még az kezdeti időszakból való és elfekvőben volt a szekrényben, így valamelyest talán lehetséges. A napokban akadt a kezembe és akkor vettem észre a jelenséget, de így nem tudom érdemes-e használni. Felrázás után szép sötét színe lesz ,mint a TPN -nek ,de pár óra alatt megint visszaülepszik. 
|
2013. július 1., hétfő 15:29 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
edo írta: Azt szeretném meg tudni ha az akváriumból kiveszem a táptalajt, át lehet rakni egy másik akváriumba úgy is ha sáros, vizes?? Köszönöm Ha nem túl régi akkor nyugodtan tedd át.
2013. június 29., szombat 12:40 |
|
 |
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Azt szeretném meg tudni ha az akváriumból kiveszem a táptalajt, át lehet rakni egy másik akváriumba úgy is ha sáros, vizes?? Köszönöm
|
2013. június 29., szombat 9:53 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Itlosz írta: Akkor kicsit konkretizálok: Neolamprologus multifasciatus-ra gondoltam a Tanganyika tóból Pseudotropheus demasoni VAGY Pseudotropheus saulosi a Malawiból Esetleg Labidochromis caeruleus szintén malawiból Ha sok búvóhely áll rendelkezésre elvannak egymással. Az első és az utolsó még kevés bújó esetén is . Szuper, akkor majd ha eljön az idő úgy csinálom, hogy jó legyen. Köszönöm
2013. június 23., vasárnap 16:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: papó írta: Itlosz írta: Mennyire előnyös Malawi- és Tanganyika-tavi sügéreket vegyíteni egy akváriumban? Nagyon fajtafüggő . Vannak fajok amelyek nagyon jól elvannak. Akkor kicsit konkretizálok: Neolamprologus multifasciatus-ra gondoltam a Tanganyika tóból Pseudotropheus demasoni VAGY Pseudotropheus saulosi a Malawiból Esetleg Labidochromis caeruleus szintén malawiból Ha sok búvóhely áll rendelkezésre elvannak egymással. Az első és az utolsó még kevés bújó esetén is .
2013. június 23., vasárnap 16:22 |
|
 |
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Itlosz írta: Mennyire előnyös Malawi- és Tanganyika-tavi sügéreket vegyíteni egy akváriumban? Nagyon fajtafüggő . Vannak fajok amelyek nagyon jól elvannak. Akkor kicsit konkretizálok: Neolamprologus multifasciatus-ra gondoltam a Tanganyika tóból Pseudotropheus demasoni VAGY Pseudotropheus saulosi a Malawiból Esetleg Labidochromis caeruleus szintén malawiból
2013. június 23., vasárnap 16:18 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: Mennyire előnyös Malawi- és Tanganyika-tavi sügéreket vegyíteni egy akváriumban? Nagyon fajtafüggő . Vannak fajok amelyek nagyon jól elvannak.
2013. június 23., vasárnap 16:08 |
|
 |
Itlosz
|
Mennyire előnyös Malawi- és Tanganyika-tavi sügéreket vegyíteni egy akváriumban?
2013. június 23., vasárnap 15:40 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
N.zsolt írta: Holnap szeretnék talaj növényt bevásárolni. El vagytok látva ? Ebben a melegben nem szeretnék hiába autózni. Elvileg minden van. Remélem gyakorlatilag is 
2013. június 19., szerda 20:05 |
|
|