Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: boszeb írta: Igen arra. Mert ha hozzá lehetne jutni ilyenhez lehet nem szűrőhomokot tennék az akiba. Ezt Te tudod megoldani. Megveszed a legkisebb szemű bazaltzúzalékot és beteszed vagy 10 percre egy betonkeverőbe. Ez komoly? Bocsi de honnét vesz az átlag ember fia 30K-ért egy betonkeverőt? Tudom-tudom a praktyikerből.....de az egész nem ér annyit. 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 25., hétfő 20:55 |
|
 |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
OK! Kipróbálom, de jó lesz egyébként a szűrőhomok helyett?
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2013. március 25., hétfő 20:52 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boszeb írta: Igen arra. Mert ha hozzá lehetne jutni ilyenhez lehet nem szűrőhomokot tennék az akiba. Ezt Te tudod megoldani. Megveszed a legkisebb szemű bazaltzúzalékot és beteszed vagy 10 percre egy betonkeverőbe.
2013. március 25., hétfő 19:50 |
|
 |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Igen arra. Mert ha hozzá lehetne jutni ilyenhez lehet nem szűrőhomokot tennék az akiba.
|
2013. március 25., hétfő 19:48 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
boszeb írta: Sziasztok! Tudja valaki hol lehet olyan bazaltot kapni ami koptatott vagy hengerelt vagy mi. Egyszóval nem olyan ahogy a bányából kijön Balázs Arra gondolsz , hogy ne legyen élesek a szélei ,
2013. március 25., hétfő 19:41 |
|
 |
boszeb
|
Sziasztok! Tudja valaki hol lehet olyan bazaltot kapni ami koptatott vagy hengerelt vagy mi. Egyszóval nem olyan ahogy a bányából kijön Balázs
|
2013. március 25., hétfő 19:39 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
DeKol írta: Ha jól tudom akkor már a régi Tropica táptalaj elfogyott  , de ezt majd Papó biztosra megmondja  A titkaim nem adom ki 
2013. március 25., hétfő 19:38 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Ha jól tudom akkor már a régi Tropica táptalaj elfogyott  , de ezt majd Papó biztosra megmondja  Így van. Az új pedig hosszabb akva indítási idővel megy a magas ammónia szint miatt. Így a halak, garnik sokkal később akár hetek után rakható az akvába. Mester tesztelte az új táptalajt infók róla Tőle.  Ezek a jelenségek a régi táptalajnál jól tudjuk nem volt meg. Nem is értem miért nyúltak ahhoz ami a legjobb ár-értékű volt a világon???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 25., hétfő 18:37 |
|
 |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ha jól tudom akkor már a régi Tropica táptalaj elfogyott  , de ezt majd Papó biztosra megmondja 
_________________ Sólyom Gábor
|
2013. március 25., hétfő 18:22 |
|
 |
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Én is használtam, szerintem sincs vele semmi baj. Csak halkan jegyzem meg, hogy a tropica 5 kilós táptalaja most ettől is kedvezőbb áron van Papóéknál és talán egy fokkal jobb. (Talán, mert szerintem ezt senki nem tudhatja  ) http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-akvarisztika/novenyapolas/tropica-novenyapolo-szerek/tropica-plant-substrat-taptalaj-5l
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2013. március 25., hétfő 17:15 |
|
|