Szerző |
Üzenet |
gordongekko
|
Hali! Sera koi spirulina granut árultok kimérve vagy csak zacsiban? Konkrétan a piros zacskós professional spirulina tápra gondolok.
|
2013. március 13., szerda 16:41 |
|
 |
deck
Adminisztrátor
|
Irrelevant.hu 
|
2013. március 13., szerda 16:04 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
ok köszi! 
2013. március 13., szerda 13:18 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
edit86 írta: Valahol olvastam egyszer hogy nem igazán szerencsés ha egyszerre vagyis egy időben adagolom a napi mikro és makro tápot ? Van ebben valami vagy teljesen mindegy ? Szerintem nincs jelentősége! Én legalább is évek óta együtt adagolom semmit nem vettem észre hogy ez problémát okozna!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. március 13., szerda 13:17 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Valahol olvastam egyszer hogy nem igazán szerencsés ha egyszerre vagyis egy időben adagolom a napi mikro és makro tápot ? Van ebben valami vagy teljesen mindegy ?
2013. március 13., szerda 12:47 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Tegnap este meló után kicsit ritkítottam a növényeket. Majd ezután vettem észre, hogy egy Gertrude és egy Sziámi a földön "pihen" elpusztultak. A Gertude-ot még láttam szenvedni folyamatosan spirálban úszott és a hátára fordult majd vissza...aztán vége.  Mielőtt még kérdeznétek a kezem mindig jól megmosom. Csak utána nyúlkálok. Szóval két hal oda lett a többi viszont él és virul. Az egészben a legfurcsább a többnek semmi baja. Amelyik elpusztult azokon semmi külső jel nem volt. Szerintetek lehet, hogy stressz ölte meg őket? Még annak ellenére is, hogy már elméletileg hozzá voltak szokva, hogy az akvába nyúlkálok? A halaknak a legnagyobb ellensége a stressz . Nem egyszer előfordul , hogy ha hálóval kifogunk egy halat akkor azonnal elpusztul. Ha megérkezik egy külföldi szállítmány akkor elég ha a szállító zacskót világos helyen bontod ki és az összes halnak vége. Természetesen nem minden halfajtánál van egy így , de számítani kell rá.
2013. március 9., szombat 18:49 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tegnap este meló után kicsit ritkítottam a növényeket. Majd ezután vettem észre, hogy egy Gertrude és egy Sziámi a földön "pihen" elpusztultak. A Gertude-ot még láttam szenvedni folyamatosan spirálban úszott és a hátára fordult majd vissza...aztán vége.  Mielőtt még kérdeznétek a kezem mindig jól megmosom. Csak utána nyúlkálok. Szóval két hal oda lett a többi viszont él és virul. Az egészben a legfurcsább a többnek semmi baja. Amelyik elpusztult azokon semmi külső jel nem volt. Szerintetek lehet, hogy stressz ölte meg őket? Még annak ellenére is, hogy már elméletileg hozzá voltak szokva, hogy az akvába nyúlkálok?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. március 9., szombat 18:18 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
gordongekko írta: Ja ,és mennyibe kerül? El is felejtettelek üdvözölni a fórumon. Engedd meg , hogy ezt utólag pótoljam. Gyere be boltba és megbeszéljük az árat 
2013. március 8., péntek 14:47 |
|
 |
gordongekko
|
Ja ,és mennyibe kerül?
|
2013. március 8., péntek 12:03 |
|
 |
gordongekko
|
papó írta: gordongekko írta: Helló Érdeklődnék ,hogy baktopur direct tablettát darabonként nem árultok? Természetesen tudsz darabra venni tablettát. Király,holnap bemegyek! Köszi
|
2013. március 8., péntek 12:02 |
|
|