Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
ifkovics86 írta: Sziasztok! Kérdésem! Apum aksija 24 literes 24watt világítás van felette. Ada amazonia talaj van benne. Kb. egy hónapja üzemel. Mitől lehet,hogy algásodik. Elég hirtelen jött az alga!Az elején nem volt semmi probléma! Esetleg a talaj? Az amazonia az elejétől fogva ammóniát enged magából, remélem jól tudom, az is okozhat kellemetlen meglepetéseket.
_________________ K.Tamás
|
2014. december 18., csütörtök 20:38 |
|
 |
ifkovics86
Csatlakozott: 2014. október 16., csütörtök 20:22 Hozzászólások: 107
|
Zöld alga! Holnap rakok fel képet!
|
2014. december 18., csütörtök 20:27 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Kétdés hogy milyen alga , egy kép sokat segitene .
2014. december 18., csütörtök 19:04 |
|
 |
ifkovics86
Csatlakozott: 2014. október 16., csütörtök 20:22 Hozzászólások: 107
|
Sziasztok! Kérdésem! Apum aksija 24 literes 24watt világítás van felette. Ada amazonia talaj van benne. Kb. egy hónapja üzemel. Mitől lehet,hogy algásodik. Elég hirtelen jött az alga!Az elején nem volt semmi probléma!
|
2014. december 18., csütörtök 18:46 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: Jo reggelt ! Egy kis segitsegre volna szüksegem, egy ismeröstöl szereztem pär szäl Mayaca Fluviatilist. Sajnos a neten nem talältam rola semmit ( magyarul). Igazäbol az igenyei utän erdeklödnek. Köszönöm  Jó reggelt  Semmi különösebb igénye nincs a szerzeménynek . Olyan a gondozást igényel mint pld . a Rotala. Jobb a biztonsäg  köszönöm 
|
2014. december 15., hétfő 8:45 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: Jo reggelt ! Egy kis segitsegre volna szüksegem, egy ismeröstöl szereztem pär szäl Mayaca Fluviatilist. Sajnos a neten nem talältam rola semmit ( magyarul). Igazäbol az igenyei utän erdeklödnek. Köszönöm  Jó reggelt  Semmi különösebb igénye nincs a szerzeménynek . Olyan a gondozást igényel mint pld . a Rotala.
2014. december 15., hétfő 8:39 |
|
 |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Jo reggelt ! Egy kis segitsegre volna szüksegem, egy ismeröstöl szereztem pär szäl Mayaca Fluviatilist. Sajnos a neten nem talältam rola semmit ( magyarul). Igazäbol az igenyei utän erdeklödnek. Köszönöm 
|
2014. december 15., hétfő 6:49 |
|
 |
Johnifiú
|
Molroth írta: Johnifiú írta: Molroth írta: Johnifiú írta: hello all Egy kis segitseget szeretnek kerni . A barätnöm 9eves hugänak szeretnek egy kis 54 literes akväriumot beremdezni. A kerdes az lenne milyen alacsony igenyü növenyeket tehetnek bele anubiasokon kivül? Crypto-k, mohák, egeria, bacopa monnieri, valisneria, ilyesmik. szuper! köszönöm a segitseget  Ha jól emlékszem, akkor a tropica oldalán tudsz low light (easy) növényekre keresni. mär nezem is 
|
2014. december 12., péntek 12:52 |
|
 |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Johnifiú írta: Molroth írta: Johnifiú írta: hello all Egy kis segitseget szeretnek kerni . A barätnöm 9eves hugänak szeretnek egy kis 54 literes akväriumot beremdezni. A kerdes az lenne milyen alacsony igenyü növenyeket tehetnek bele anubiasokon kivül? Crypto-k, mohák, egeria, bacopa monnieri, valisneria, ilyesmik. szuper! köszönöm a segitseget  Ha jól emlékszem, akkor a tropica oldalán tudsz low light (easy) növényekre keresni.
2014. december 12., péntek 12:39 |
|
 |
Johnifiú
|
Molroth írta: Johnifiú írta: hello all Egy kis segitseget szeretnek kerni . A barätnöm 9eves hugänak szeretnek egy kis 54 literes akväriumot beremdezni. A kerdes az lenne milyen alacsony igenyü növenyeket tehetnek bele anubiasokon kivül? Crypto-k, mohák, egeria, bacopa monnieri, valisneria, ilyesmik. szuper! köszönöm a segitseget 
|
2014. december 12., péntek 12:34 |
|
|