| Szerző | Üzenet | 

| Johnifiú 
   | Akkor először megpróbálom a lukfúrást aztàn ha nem válik be akkor marad a lylli    Köszönöm a segítséget

| 

| 2014. november 22., szombat 18:28 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | Johnifiú írta: Hellló      Kérdésem lenne. Nem tudom beállítani rendesen az akváriumba az áramlatot. A kérdés az lenne, ha a lukakat egy picit nagyobbra furom az esőztetőn azzal csökkentem a nyomást igaz? Meg persze hogy van e értelme. Mert már össze vissza állítottam de sehogy se lesz ideális. Azért is gondoltam hogy ha át furom a lukakat ezzel tudom egy kicsit enyhíteni az áramlatot.Lehet furkálni a lukakat , de a lylli az ideális megoldás . Egy műanyag palack tetejéből is meg tudod csinálni  :  Itt van az Editté :akvariumaink/his-favorite-t1157-140.html_________________ 

| 

| 2014. november 22., szombat 18:17 | 

| 

|  | 

| Johnifiú 
   | Hellló      Kérdésem lenne. Nem tudom beállítani rendesen az akváriumba az áramlatot. A kérdés az lenne, ha a lukakat egy picit nagyobbra furom az esőztetőn azzal csökkentem a nyomást igaz? Meg persze hogy van e értelme. Mert már össze vissza állítottam de sehogy se lesz ideális. Azért is gondoltam hogy ha át furom a lukakat ezzel tudom egy kicsit enyhíteni az áramlatot.

| 

| 2014. november 22., szombat 18:06 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | Mexx2 írta: papó írta: papó írta: Szia Dexkill ! Nem hibás a mérésed ? Hiszen a siporax az habosított kvarcüveg .. teljesen neutrálisnak kellene lennie.Ma bemérettem a siporaxot . Minden adat teljesen neutrális volt .  Akkor neki hogyan jöttek ki ezek az eredmények? Amiben mérte az tolta el a ph-t?Erre remélem nem tőlem várod a választ .._________________ 

| 

| 2014. november 19., szerda 20:16 | 

| 

|  | 

| Mexx2 Sasszem 
   | papó írta: papó írta: Szia Dexkill ! Nem hibás a mérésed ? Hiszen a siporax az habosított kvarcüveg .. teljesen neutrálisnak kellene lennie.Ma bemérettem a siporaxot . Minden adat teljesen neutrális volt .  Akkor neki hogyan jöttek ki ezek az eredmények? Amiben mérte az tolta el a ph-t?_________________
 K.Tamás

| 

| 2014. november 19., szerda 19:58 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | papó írta: Szia Dexkill ! Nem hibás a mérésed ? Hiszen a siporax az habosított kvarcüveg .. teljesen neutrálisnak kellene lennie.Ma bemérettem a siporaxot . Minden adat teljesen neutrális volt .  _________________ 

| 

| 2014. november 19., szerda 18:43 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | Szia Dexkill ! Nem hibás a mérésed ? Hiszen a siporax az habosított kvarcüveg .. teljesen neutrálisnak kellene lennie. _________________ 

| 

| 2014. november 18., kedd 19:17 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | T.Tamás30 írta: Most ez mi is ?   Dekol el akart búcsúzni , de az idézett levél született . Most pedig tervezgeti az új akváriumát .  Az lett felemlegetve._________________ 

| 

| 2014. november 14., péntek 11:55 | 

| 

|  | 

| T.Tamás30 
   | Most ez mi is ?   

| 

| 2014. november 13., csütörtök 16:43 | 

| 

|  | 

| Mexx2 Sasszem 
   | jack írta: wágner úr írta: Asera azért sértődött meg mert nyitott egy boltot ?Tuti . Biztosan szíven döfte a boltnyitás   Megsértődött?_________________
 K.Tamás

| 

| 2014. november 13., csütörtök 11:51 | 

| 

|  |