| Szerző | Üzenet | 

| edit86 
   | _________________ 

| 

| 2014. október 17., péntek 11:10 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | edit86 írta: sziasztok , a co cő a viz alatt mitől lehet piros?egy két helyt bepirpsodott.
Nem láttam még hasonlót ._________________ 

| 

| 2014. október 17., péntek 10:56 | 

| 

|  | 

| edit86 
   | sziasztok , a co cő a viz alatt mitől lehet piros?egy két helyt bepirpsodott.

| 

| 2014. október 17., péntek 10:53 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | papó írta: jack írta: Nem maradt a boltban a talajegyengetőm ? A sok motyó között amit vettem , nem találom    Igaz , elég sokan voltak a boltban , de reménykedek hátha ott maradt a pulton .Holnap rákérdezek a srácoknál , de én személy szerint nem találkoztam vele. Reggel az lesz az első , hogy megkérdezem , de szóltak volna ...  A boltban nem maradt semmi. Tudom ki vásárolt Veled azonos időpontban . Majd rákérdezek ..  _________________ 

| 

| 2014. szeptember 30., kedd 8:11 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | jack írta: Nem maradt a boltban a talajegyengetőm ? A sok motyó között amit vettem , nem találom    Igaz , elég sokan voltak a boltban , de reménykedek hátha ott maradt a pulton .Holnap rákérdezek a srácoknál , de én személy szerint nem találkoztam vele. Reggel az lesz az első , hogy megkérdezem , de szóltak volna ...  _________________ 

| 

| 2014. szeptember 29., hétfő 17:57 | 

| 

|  | 

| jack 
   | Nem maradt a boltban a talajegyengetőm ? A sok motyó között amit vettem , nem találom    Igaz , elég sokan voltak a boltban , de reménykedek hátha ott maradt a pulton .

| 

| 2014. szeptember 29., hétfő 15:19 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | Marika írta: Ha holnap megyek a boltba akkor tudtok adni 3 db 9 literes Ista vagy Tropica talajt ?Köszönöm a választ.
Tropicával gyengébben vagyok / bármelyik nap megjöhet az új szállítmány / , de elteszek hármat . Ista van bőven. más ... Valaki érdeklődött törpe gömbhal miatt . Elfelejtettem szólni , hogy már régen megérkezett , sőt lassan el is fogy  _________________ 

| 

| 2014. szeptember 25., csütörtök 13:00 | 

| 

|  | 

| Marika 
   | Ha holnap megyek a boltba akkor tudtok adni 3 db 9 literes Ista vagy Tropica talajt ?Köszönöm a választ.

| 

| 2014. szeptember 25., csütörtök 12:18 | 

| 

|  | 

| Molroth 
   | papó írta: nebula írta: Csak az a baj vele, hogy egyetlen szín van. Sargasfeher.Akkor nem Mekong delta , hanem Mekong -forrás a származási hely  Én inkább sárgás szürkének mondanám, de szerintem is nagyon jó kis cucc, árban meg verhetetlen. Nekem is ez van egyelőre a nanoban, de valamennyi maradni is fog, majd ha végleges lesz az elrendezés. Egy kicsit "prolibb" az ADA homokoknál, mert a szemcséknek nem annyira homogén a színe, de amúgy minden másban ugyanaz. Nekem mondjuk bejön, hogy nem annyira egyszínű, mert így természetesebb hatást ad.   Az ára meg inkább jelképes.  _________________ 

| 

| 2014. szeptember 24., szerda 14:35 | 

| 

|  | 

| papó Adminisztrátor 
   | nebula írta: Csak az a baj vele, hogy egyetlen szín van. Sargasfeher.Akkor nem Mekong delta , hanem Mekong -forrás a származási hely  _________________ 

| 

| 2014. szeptember 23., kedd 21:12 | 

| 

|  |