Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
papó írta: Selena írta: Egy kérdés. A kiköltözés úgy 14 órás uttal jár. Az aksiban 1/3 vizet hagyok és egy levegőpumpa fog benne menni. A kérdés a külő szűrőben lévő Eheim Substratot meg tudom-e valahogy meteni vagy az kuka és újat kell majd bele tennem? Szállítás előtt alaposan öblítsd le csapvízzel . Mikor újra beüzemeled , teszel rá egy kis startert és semmi baja nem lesz .. Szuper! Köszi papó!
|
2015. október 7., szerda 11:48 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Selena írta: Egy kérdés. A kiköltözés úgy 14 órás uttal jár. Az aksiban 1/3 vizet hagyok és egy levegőpumpa fog benne menni. A kérdés a külő szűrőben lévő Eheim Substratot meg tudom-e valahogy meteni vagy az kuka és újat kell majd bele tennem? Szállítás előtt alaposan öblítsd le csapvízzel . Mikor újra beüzemeled , teszel rá egy kis startert és semmi baja nem lesz ..
2015. október 7., szerda 11:32 |
|
 |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Egy kérdés. A kiköltözés úgy 14 órás uttal jár. Az aksiban 1/3 vizet hagyok és egy levegőpumpa fog benne menni. A kérdés a külő szűrőben lévő Eheim Substratot meg tudom-e valahogy meteni vagy az kuka és újat kell majd bele tennem?
|
2015. október 7., szerda 9:20 |
|
 |
Selena
|
Ha valakit erdekel Miskolcrol ingyen elviheto ez a ko  Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
|
2015. október 6., kedd 20:42 |
|
 |
Selena
|
papó írta: papó írta: Selena írta: papó írta: Selena írta: Még a CO2 diffúzort szeretném eltüntetni és egy Sera 500-as reaktoron gondolkozom. Papó, van most ilyenetek? Úton van , a hét közepén , vagy jövő hét elején lesz . Akkor ha megérkezett egy moharagasztó kíséretében légyszi postázzad a már ismert címre. A lényeg, hogy jövő hét csütörtök előtt megérkezzen. Mindenképpen ott lesz addig a cucc . Köszi ... Nagyon jó a ragasztó . Teljesen más az állaga , mint amit eddig ismertem . Na, akkor le lesz tesztelve...a kinyúló ágait a fának szeretném beragasztani mohával. Remélem jól fog majd kinézni 
|
2015. október 6., kedd 12:48 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Selena írta: papó írta: Selena írta: Még a CO2 diffúzort szeretném eltüntetni és egy Sera 500-as reaktoron gondolkozom. Papó, van most ilyenetek? Úton van , a hét közepén , vagy jövő hét elején lesz . Akkor ha megérkezett egy moharagasztó kíséretében légyszi postázzad a már ismert címre. A lényeg, hogy jövő hét csütörtök előtt megérkezzen. Mindenképpen ott lesz addig a cucc . Köszi ... Nagyon jó a ragasztó . Teljesen más az állaga , mint amit eddig ismertem .
2015. október 6., kedd 12:22 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Selena írta: papó írta: Selena írta: Még a CO2 diffúzort szeretném eltüntetni és egy Sera 500-as reaktoron gondolkozom. Papó, van most ilyenetek? Úton van , a hét közepén , vagy jövő hét elején lesz . Akkor ha megérkezett egy moharagasztó kíséretében légyszi postázzad a már ismert címre. A lényeg, hogy jövő hét csütörtök előtt megérkezzen. Mindenképpen ott lesz addig a cucc . Köszi ...
2015. október 6., kedd 12:19 |
|
 |
Selena
|
papó írta: Selena írta: Még a CO2 diffúzort szeretném eltüntetni és egy Sera 500-as reaktoron gondolkozom. Papó, van most ilyenetek? Úton van , a hét közepén , vagy jövő hét elején lesz . Akkor ha megérkezett egy moharagasztó kíséretében légyszi postázzad a már ismert címre. A lényeg, hogy jövő hét csütörtök előtt megérkezzen.
|
2015. október 6., kedd 11:38 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Selena írta: Még a CO2 diffúzort szeretném eltüntetni és egy Sera 500-as reaktoron gondolkozom. Papó, van most ilyenetek? Úton van , a hét közepén , vagy jövő hét elején lesz .
2015. október 6., kedd 10:58 |
|
 |
Selena
|
Még a CO2 diffúzort szeretném eltüntetni és egy Sera 500-as reaktoron gondolkozom. Papó, van most ilyenetek?
|
2015. október 6., kedd 10:27 |
|
|