A pH vezerlovel osztanam meg az elso tapasztalatomat. A co2 adagolas kb a felere csokkent!!! Igy is a pH 6,5 es 6,8 kozott van es a novenyek folyamatosan bubiznak. Szoval tiszta sporolas
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
A vezérlővel nekem szomorú tapasztalatom volt.
A CO2 t addig adagolta az akváriumba , míg elpusztultak a halak .
2015. szeptember 28., hétfő 17:09
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
A pH vezerlovel osztanam meg az elso tapasztalatomat. A co2 adagolas kb a felere csokkent!!! Igy is a pH 6,5 es 6,8 kozott van es a novenyek folyamatosan bubiznak. Szoval tiszta sporolas
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
2015. szeptember 28., hétfő 16:40
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
Hát, próbálok mindent megadni nekik Arra azért büszke vagyok, hogy még senki sem pusztult el a hal és a garni állományból (kivéve a sepregetőket a kezdeti magas CO2 szint miatt...) és szerintem a növények is jól érzik magukat
Arról azthiszem még nem írtam, hogy a lámpa időközben dimmelős lett. Vettem 1-1 dimmelhető tápegységet a növényeshez és a tengerihez is és így mostmár mindkét LED lámpát a Profilux dimmeli. Így van naplemente, napfelkelte, esős napok, vihar/villámláss és holdfény is (ami az igazi holdfényt szimulálja telihold meg minden ilyesmi...)
A fenti a tengerishez a lenti meg a növényeshez való (az egyik feszültséggenerátoros a másik pedig áramgenerátoros). 20150921_130739 by Sarlos Istvan, on Flickr
2015. szeptember 25., péntek 12:07
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.