Lassan költőzés, így a hétvégén elkezdem szétszedni az aksit, vagyis a technikákat a szekrényből aztán jövő héten szombaton irány Németország...remélem mindenki túl fogja élni...az autóba fog menni a légpumpa, így remélem nem lesz gond...
2015. október 6., kedd 9:06
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
Ennek a haromnak a kevereket. Az elso egy hordozo ami a zooplanktont es a fitoplanktont (a kepen a masodik es harmadik) megkoti es igy a korallok fel tudjak venni.
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
2015. október 3., szombat 17:13
jack
Lehet egy nagyon kicsit emelni kellene a CO2 n . De ha elegendőnek találod a mostani adagolást , akkor a közvetlen carbó leírtja az ecsetet. A Ludwigiát majd alulról is nyírhatod . Az alja kikerül az akváriumból és a tetejét ülteted vissza a megfelelő magasságra vágva . Hamar gyökeresedik .
2015. szeptember 30., szerda 16:44
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
De azért nézzünk az erő sötét oldalára is...lehet túl későn metszettem meg a növényeimert, mivel ott ahol a fa elé nőttek nyírás után láttam, hogy alatta teljesen bealgásodott...de semmi gond, majd elmúlik
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.