|
Pontos idő: 2025. május 5., hétfő 5:35
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: Eltűnt a kommentem az előbb. Írd le újra. Lehet az X-re kattintottál?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 11., hétfő 18:32 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: SlyChocolate írta: Most így néz ki:  Eltűnt a kommentem az előbb. Szóval újra: ne is törődj vele, nekem is ilyen volt a staurogyne. Ezekkel a levelekkel ne is törődj, majd lemállanak vagy fogod és szépen körömmel lecsipkeded a szárról. Nézd meg a legfelső leveleket, azok szép "ződek". Kicsit eltart, míg új leveleket hoz, de majd megindul, türelem. Igen a felső levelek szépek. Akkor türelmesen várunk...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 11., hétfő 18:29 |
|
 |
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
Nem a legszebb képek....Milyen növény lehet?  Ez most nem szép ,de ez a legjobb megoldás az üveg befolyónak és a difinek! Mert beömlő vége közel 10 centire belóg az akva szélétől. 
A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára kovka76 2011. április 11., hétfő 18:50-kor.
|
2011. április 11., hétfő 18:24 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
SlyChocolate írta: Most így néz ki:  Eltűnt a kommentem az előbb. Szóval újra: ne is törődj vele, nekem is ilyen volt a staurogyne. Ezekkel a levelekkel ne is törődj, majd lemállanak vagy fogod és szépen körömmel lecsipkeded a szárról. Nézd meg a legfelső leveleket, azok szép "ződek". Kicsit eltart, míg új leveleket hoz, de majd megindul, türelem.
2011. április 11., hétfő 18:11 |
|
 |
SlyChocolate
|
Jó volt látni a verseny fotóidat.  Hatalmas méretű az akvád, a legtöbben 100liter alatt növényezünk a magas költségek miatt. 
|
2011. április 11., hétfő 18:09 |
|
 |
SlyChocolate
|
HUGO írta: Alakul az aki Sly! Egyre szebb! Stau-ra én is nagyon kiváncsi vagyok hogy fejlődik!Nagyon megtetszett ez a kis növény. KaZe megfertőzött engem is Blyxa hogy fejlődik? RO vízet használsz? Köszi HUGO. Szerintem nálam kell még pár hét a staunak mire elindul a fejlődése....
|
2011. április 11., hétfő 18:05 |
|
 |
SlyChocolate
|
papó írta: SlyChocolate írta: Egy kis helyzetjelentés most, hogy egy hónapos lett az akva. Szinte minden növény elindult a fejlődés útján. Talán csak a stau nem tudja eldönteni mit akar... A legnagyobb öröm számomra a fissidens és a diandra fejlődése. Sőt a diandrát már meg is metszettem és újra újra ültettem. Ha a fissidens így halad hamarosan vihetek vissza is... :[/img] Hibátlan Mi a baj a Stau-val ? Most így néz ki: 
|
2011. április 11., hétfő 18:04 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Alakul az aki Sly! Egyre szebb! Stau-ra én is nagyon kiváncsi vagyok hogy fejlődik!Nagyon megtetszett ez a kis növény. KaZe megfertőzött engem is Blyxa hogy fejlődik? RO vízet használsz?
_________________ Pé.Zoli
|
2011. április 11., hétfő 17:22 |
|
 |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
kovka76 írta: SlyChocolate írta: KaZe írta: Azt sajnálom, hogy a vízi világ ezen lélegző részét csak ritkán látom:  Ez a fotó MESESZÉP!!! Most nagyon irigy vagyok.  Nem is tudom írtál már részleteket az akvádról?  Oda vagyok e képekért! Meseszép!  Köszönöm urak! Az akváról lehet még nem írtam, máskülönben ő lenne az: http://hac-aquascaping-contest.com/akvarium-35.htmlGábor a mentorom, próbáltam figyelmes padevanja lenni... 
2011. április 11., hétfő 16:16 |
|
 |
KaZe
|
SlyChocolate írta: Azt nem tudom, hogy van-e baj vele csak nem látszik a növekedés.? Az alsó levelei mintha foszlanának, meg a kinézete sem olyan mint a Tropica katalógusban. Holnap este teszek fel pár képet a stau-ról. Nincs azzal semmi gond,nagyon szép, nem kell aggódni miatta. Ha nem foszlott el a növény, akkor légy türelemmel, mert eltart egy darabig, amíg magához tér, főleg az elején. Először nekiáll gyökeret ereszteni, miközben a levélváltással is el van foglalva. Aztán elindul szépen, majd csak győzzél gyönyörködni benne.  Nekem az egyik legnagyobb kedvenc növényem, bár még emers nem próbáltam vele semmit, de ami késik, nem múlik.
2011. április 11., hétfő 16:11 |
|
|