Szerző |
Üzenet |
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
papó írta: kmisi írta: papó írta: kmisi írta: papó írta: kmisi írta: papó írta: Be tudod hozni a boltba a vizet ? Ma délután - zárásig - megpróbálok eljutni a BOLTBA a mintával. Ez teljesen úgy hangzik, mint amikor laborba megyek és mondja a kedves asszisztens hölgy: - Ezt kérem töltse tele.   Délután vittem egy kortyot a boltba. Fene egye meg , el kellett jönnöm, de holnap megnézem én is .. Semmi probléma. Én köszönöm a segítséget! Megfogdostam a vizet és semmi szokatlant nem éreztem , de megnézetjük laborban is . Az eredményre még várni kell Bizisten nem használok halucinogént... Teszek egy próbát, ill. kettőt: - ma este vízminta ki és holnap este ránézek - vasárnap (akkor leszek otthol egész nap), a nap több szakában rápróbálok. Lehetséges, hogy a víz felszínén lenne valami és az tapad meg? Az Eheim Skim elvileg letakarít mindent.
|
2015. szeptember 18., péntek 18:57 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kmisi írta: papó írta: kmisi írta: papó írta: kmisi írta: papó írta: Be tudod hozni a boltba a vizet ? Ma délután - zárásig - megpróbálok eljutni a BOLTBA a mintával. Ez teljesen úgy hangzik, mint amikor laborba megyek és mondja a kedves asszisztens hölgy: - Ezt kérem töltse tele.   Délután vittem egy kortyot a boltba. Fene egye meg , el kellett jönnöm, de holnap megnézem én is .. Semmi probléma. Én köszönöm a segítséget! Megfogdostam a vizet és semmi szokatlant nem éreztem , de megnézetjük laborban is . Az eredményre még várni kell
2015. szeptember 18., péntek 17:37 |
|
 |
kmisi
|
papó írta: kmisi írta: papó írta: kmisi írta: papó írta: Be tudod hozni a boltba a vizet ? Ma délután - zárásig - megpróbálok eljutni a BOLTBA a mintával. Ez teljesen úgy hangzik, mint amikor laborba megyek és mondja a kedves asszisztens hölgy: - Ezt kérem töltse tele.   Délután vittem egy kortyot a boltba. Fene egye meg , el kellett jönnöm, de holnap megnézem én is .. Semmi probléma. Én köszönöm a segítséget!
|
2015. szeptember 17., csütörtök 20:29 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
kmisi írta: papó írta: kmisi írta: papó írta: Be tudod hozni a boltba a vizet ? Ma délután - zárásig - megpróbálok eljutni a BOLTBA a mintával. Ez teljesen úgy hangzik, mint amikor laborba megyek és mondja a kedves asszisztens hölgy: - Ezt kérem töltse tele.   Délután vittem egy kortyot a boltba. Fene egye meg , el kellett jönnöm, de holnap megnézem én is ..
2015. szeptember 17., csütörtök 19:25 |
|
 |
kmisi
|
papó írta: kmisi írta: papó írta: Be tudod hozni a boltba a vizet ? Ma délután - zárásig - megpróbálok eljutni a BOLTBA a mintával. Ez teljesen úgy hangzik, mint amikor laborba megyek és mondja a kedves asszisztens hölgy: - Ezt kérem töltse tele.   Délután vittem egy kortyot a boltba.
|
2015. szeptember 17., csütörtök 19:18 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
kmisi írta: papó írta: Be tudod hozni a boltba a vizet ? Ma délután - zárásig - megpróbálok eljutni a BOLTBA a mintával. Ez teljesen úgy hangzik, mint amikor laborba megyek és mondja a kedves asszisztens hölgy: - Ezt kérem töltse tele.  
2015. szeptember 17., csütörtök 11:30 |
|
 |
kmisi
|
papó írta: Be tudod hozni a boltba a vizet ? Ma délután - zárásig - megpróbálok eljutni a BOLTBA a mintával. Ez teljesen úgy hangzik, mint amikor laborba megyek és mondja a kedves asszisztens hölgy: - Ezt kérem töltse tele. 
|
2015. szeptember 17., csütörtök 9:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Be tudod hozni a boltba a vizet ?
2015. szeptember 16., szerda 21:09 |
|
 |
kmisi
|
papó írta: kmisi írta: papó írta: kmisi írta: Üdvözlet mindenkinek! Számomra furcsa dolgot tapasztalok az akvárium vizével kapcsolatban. Ragad a víz. Ugye érdekes? Az akváriumban történő munkálatok során a kezem és a használt eszközök ragacsos érzést keltenek. Nem tudom jobban behatárolni, de mintha filmrétegben ragasztós lenne minden. Ötlet? Mi a szösz okozhatja ezt? Láttam planáriákat csúszni-mászni. Talán? Szia ! A víz lehet síkos érzésű , ha lúgos a vized de nem ragadhat . Valami más játszik az érzéseiddel. Közel az ötvenhez én nem érzem síkosnak Bocsi ezt nem lehetett kihagyni. Viccet félre. Ph 6.4 Ötletem sincs mit fogtál meg ...  papó írta: kmisi írta: papó írta: kmisi írta: Üdvözlet mindenkinek! Számomra furcsa dolgot tapasztalok az akvárium vizével kapcsolatban. Ragad a víz. Ugye érdekes? Az akváriumban történő munkálatok során a kezem és a használt eszközök ragacsos érzést keltenek. Nem tudom jobban behatárolni, de mintha filmrétegben ragasztós lenne minden. Ötlet? Mi a szösz okozhatja ezt? Láttam planáriákat csúszni-mászni. Talán? Szia ! A víz lehet síkos érzésű , ha lúgos a vized de nem ragadhat . Valami más játszik az érzéseiddel. Közel az ötvenhez én nem érzem síkosnak Bocsi ezt nem lehetett kihagyni. Viccet félre. Ph 6.4 Ötletem sincs mit fogtál meg ...  Induljon a buli! Ph mérés következik. Azt mindig jó tudni. 5 ml víz kémcsőbe, 3 csepp reagens...6.2 Hoppá, ez lehet egy kicsit már alacsony. De jelen helyzetben ez most mellékes. A fecskendőt most bontottam a gyári csomagolásból, biztos nem szennyezett. Láss csodát, ragacsos tapintású. Őrület...
|
2015. szeptember 16., szerda 21:02 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
kmisi írta: papó írta: kmisi írta: Üdvözlet mindenkinek! Számomra furcsa dolgot tapasztalok az akvárium vizével kapcsolatban. Ragad a víz. Ugye érdekes? Az akváriumban történő munkálatok során a kezem és a használt eszközök ragacsos érzést keltenek. Nem tudom jobban behatárolni, de mintha filmrétegben ragasztós lenne minden. Ötlet? Mi a szösz okozhatja ezt? Láttam planáriákat csúszni-mászni. Talán? Szia ! A víz lehet síkos érzésű , ha lúgos a vized de nem ragadhat . Valami más játszik az érzéseiddel. Közel az ötvenhez én nem érzem síkosnak Bocsi ezt nem lehetett kihagyni. Viccet félre. Ph 6.4 Ötletem sincs mit fogtál meg ... 
2015. szeptember 16., szerda 17:19 |
|
|