Szerző |
Üzenet |
Babar
|
Az nincs  De éppen ma agyaltam(jó ez erős) hogy legalább ragasztanék fel egy alufóliát...
|
2014. szeptember 10., szerda 15:21 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Babar írta: papó írta: Babar írta: Nálatok van a legjobb áron a sera plant csöve  De hogy ez vagy a tropical sun royal legyen azt nem tudom. Meg azt sem hogy jutna el hozzám  A postaköltséget is add hozzá az árhoz ... Önmagában a plant nem lesz elég. Ha egy cső van akkor day ligth brillant lenne megfelelő . Nem, kétcső. De van az a két juwel, mivel a watt így is kevés. Gondoltam a növényest berakom közéjük... Fényvisszaverő van csövek fölött ?
2014. szeptember 10., szerda 15:18 |
|
 |
Babar
|
papó írta: Babar írta: Nálatok van a legjobb áron a sera plant csöve  De hogy ez vagy a tropical sun royal legyen azt nem tudom. Meg azt sem hogy jutna el hozzám  A postaköltséget is add hozzá az árhoz ... Önmagában a plant nem lesz elég. Ha egy cső van akkor day ligth brillant lenne megfelelő . Nem, kétcső. De van az a két juwel, mivel a watt így is kevés. Gondoltam a növényest berakom közéjük...
|
2014. szeptember 10., szerda 15:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Babar írta: Nálatok van a legjobb áron a sera plant csöve  De hogy ez vagy a tropical sun royal legyen azt nem tudom. Meg azt sem hogy jutna el hozzám  A postaköltséget is add hozzá az árhoz ... Önmagában a plant nem lesz elég. Ha egy cső van akkor day ligth brillant lenne megfelelő .
2014. szeptember 10., szerda 15:02 |
|
 |
Babar
|
Nálatok van a legjobb áron a sera plant csöve  De hogy ez vagy a tropical sun royal legyen azt nem tudom. Meg azt sem hogy jutna el hozzám 
|
2014. szeptember 10., szerda 14:27 |
|
 |
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
SlyChocolate írta: Evereka írta: Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ,hogy az automatikus jelszavamat ,hol tudnám megváltoztatni (melyik menüpontnál)egy saját általam választottra?? Előre is köszönöm Fórum főoldala (vagy bárhol) bal felső sarokban (az "AKVA FÓRUM" alatt) Felhasználói vezérlőpult - Profil - Azonosító beállítások szerkesztése. Minden mezőt töltsd ki. Ott már megtalálod amit keresel...  Köszönöm a segítséget ,sikerült megoldani 
|
2014. szeptember 8., hétfő 22:48 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Evereka írta: Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ,hogy az automatikus jelszavamat ,hol tudnám megváltoztatni (melyik menüpontnál)egy saját általam választottra?? Előre is köszönöm Fórum főoldala (vagy bárhol) bal felső sarokban (az "AKVA FÓRUM" alatt) Felhasználói vezérlőpult - Profil - Azonosító beállítások szerkesztése. Minden mezőt töltsd ki. Ott már megtalálod amit keresel... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. szeptember 8., hétfő 18:14 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Evereka írta: Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ,hogy az automatikus jelszavamat ,hol tudnám megváltoztatni (melyik menüpontnál)egy saját általam választottra?? Előre is köszönöm Azt hiszem ezt csak Sly Csoki tudja megmondani 
2014. szeptember 8., hétfő 17:37 |
|
 |
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ,hogy az automatikus jelszavamat ,hol tudnám megváltoztatni (melyik menüpontnál)egy saját általam választottra?? Előre is köszönöm
|
2014. szeptember 8., hétfő 17:05 |
|
 |
Köteles
|
vito írta: Sziasztok én még kezdő de vállalkozó kedvü és barkácsolni szerető akvarista vagyok, viszont most hozzájutottam egy 300 literes akihoz és szeretnék szürőt késziteni hozzá . Első sorban tanácsra (esetleg tervekre, tapasztalatokra ) lenne szükségem, milyet válasszak hogy készitsem el stb. Sok cikket olvastam már de mostmár teljesen össze vagyok zavarodva  . Meg köszönném ha valami tapasztalt akvarista segitene egy jó kis szürő rendszer elkészitésében esetleg tudna egy jó tervrajzot..........  Üdv a fórumon . A csináld magad fórumban találsz példákat , de DiY Killernél is érdemes böngészni. pld. csinald-magad-barkacs-megoldasok/hatso-akvariumszuro-t1017.html
|
2014. szeptember 2., kedd 22:38 |
|
|