Pontos idő: 2025. május 18., vasárnap 4:23

Hozzászólás a témához  [ 2385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 239  Következő
 Kérdések 
Szerző Üzenet

NAGYON KÖSZI hálám nem marad el... Holnaptól már kapják AZ TUTI...

Tapatalk-kal küldve az én HTC One-el

2014. június 30., hétfő 21:20
Adminisztrátor

Igen.
Olcsó de világszínvonal ..

2014. június 30., hétfő 21:15

Erről lenne szó?
http://akvatrend.hu/product.php?id_product=2307

2014. június 30., hétfő 21:04

Papó hatalmas köszönet... Ezt a neptunost nem vágom. De keresem már.

2014. június 30., hétfő 20:44
Adminisztrátor

Sera baktopur direkt tabletta kellene.
1 tabletta 50 liter vízhez.
Nyolc-tíz napig ebben kellene tartani az állatokat.,
Ha van akkor Neptun medi -tab-ot etetni .
Vörös szúnyoglárvát elfelejteni, esetleg szárítva etetheted.

2014. június 30., hétfő 20:31

KépKép

2014. június 30., hétfő 20:23

Van még tünet, remélem ez így már elég. A farok úszó és a test talákozása elsötétedett és lett egy fehér folt is. A kopoltyú nem hiszem hogy rendesen látszik. Most értem haza.

2014. június 30., hétfő 20:21
Adminisztrátor

Babar írta:
Mentsetek meg! A mickey egér Plattijaimmal van valami. Pár napja és fogalmam sincs mi lehet, félre kezelni pedig nem szeretnék nehogy több bajt csináljak. Tünetek: az úszóik alján fehér sáv/csík van, van amikor az aljon ül 1-1 van mikor fenn a növényen van hogy oldalra ráznak mikor egy kutya tép valamit van hogy pipál 1-1 étvágy még nagyából van( előfordul hogy nem közvetlen etetéskor de esznek). Néha van az a fehér szál a végbélnyílásukból. Beszéltem haltenyésztővel azt mondta tegnap emeljen fel a víz hőfokát/emeltem 25-re/ de nem javul. Voltam aqvás bolta ahol az easy-life anti spotját adták. Ezt nem mertem kipróbálni nehogy ártsak, utána olvastam nem vizfertőtlenitő ahogy mondták, hanem bizonyos betegségek gyógyszere. Ezért nem használtam. Nagyon kérem mondjatok valamit mert ezt már nem bírom sokat olvastam már ez ügyben, de nincs meg pontosan, hasvízkór vagy baktériumra gyanakszom. De nem egyértelműek a tünetek. Nem tudom írtam-e, úszók nincsenek össze ragadva de össze húzva tartja 3-ból 2... ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Jó lenne egy fénykép a halakról, de úgy, hogy a kopoltyuk is látszódjanak.
Elsőre bakteriális a bélgyulladás tüneteit írtad le.
A garnélák sok vegyszert nem viselnek el.

2014. június 30., hétfő 13:24

Nem tudom van-e köze, de megírom hátha számít. A héten 1 sakura és 2 Amano ment el. Az Amanok még frissek ma egy hetesek, és nehezen osztoztak a búvóhelyeken a harcsákkal. Nem tudom van-e köze a Plattik bajához, de gondoltam jó ha tudjátok. Ma csináltam 30%-os vízcserét majd egy napos volt prime-al kezeltem, nem úgy néz ki hogy segített:( kiborít a tehetettlenség!

2014. június 29., vasárnap 23:34

Mentsetek meg! A mickey egér Plattijaimmal van valami. Pár napja és fogalmam sincs mi lehet, félre kezelni pedig nem szeretnék nehogy több bajt csináljak. Tünetek: az úszóik alján fehér sáv/csík van, van amikor az aljon ül 1-1 van mikor fenn a növényen van hogy oldalra ráznak mikor egy kutya tép valamit van hogy pipál 1-1 étvágy még nagyából van( előfordul hogy nem közvetlen etetéskor de esznek). Néha van az a fehér szál a végbélnyílásukból. Beszéltem haltenyésztővel azt mondta tegnap emeljen fel a víz hőfokát/emeltem 25-re/ de nem javul. Voltam aqvás bolta ahol az easy-life anti spotját adták. Ezt nem mertem kipróbálni nehogy ártsak, utána olvastam nem vizfertőtlenitő ahogy mondták, hanem bizonyos betegségek gyógyszere. Ezért nem használtam. Nagyon kérem mondjatok valamit mert ezt már nem bírom sokat olvastam már ez ügyben, de nincs meg pontosan, hasvízkór vagy baktériumra gyanakszom. De nem egyértelműek a tünetek. Nem tudom írtam-e, úszók nincsenek össze ragadva de össze húzva tartja 3-ból 2... ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

2014. június 29., vasárnap 22:43
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 239  Következő