Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
REED írta: Szia papó.
Érdeklődnék,hogy nem érkezett e algázó géb? De érkezett méghozzá nagyon szépek.
2014. július 17., csütörtök 13:04 |
|
 |
REED
Csatlakozott: 2014. június 20., péntek 11:32 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Szia papó.
Érdeklődnék,hogy nem érkezett e algázó géb?
|
2014. július 17., csütörtök 12:42 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: A carbo mennyiségét meg lehet növelni ha utána egyből vizet cserélek?
Pl: 3 ml kell az akváriumba a gyári ajánlás szerint. De ha én a köveket akarom tisztítani vele akkor bele nyomhatok 10ml-t bele és 10 percel később meg elkezdem leengedni az akvárium vizet? Bocs Mexx, de nem egyszerűbb kivenni és pl kifőzni a köveket???  Hát ezeket nem.
_________________ K.Tamás
|
2014. július 12., szombat 14:16 |
|
 |
fenomen
|
Sziasztok! A véleményeteket kérném ki a Sera Florena, valamint a Liqui Carbo használatával kapcsolatban! Most üzemeltem be egy 112 l-es akváriumot, kb. 6 növénnyel /kardfű, anubias, valisneria/, a kérdésme az lenne, hogy mennyi időközönként és mennyit használjak belőle? Az akváriumomban semmi extra nincs, belső szűrő esőztetővel, raktam bele 5 l talajtápot,2 db. 18 w-s gyári világítás. Válaszotokat, ill. kritikákat előre is várom és köszönöm, üdv mindenkinek!!! 
|
2014. július 12., szombat 13:55 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: A carbo mennyiségét meg lehet növelni ha utána egyből vizet cserélek?
Pl: 3 ml kell az akváriumba a gyári ajánlás szerint. De ha én a köveket akarom tisztítani vele akkor bele nyomhatok 10ml-t bele és 10 percel később meg elkezdem leengedni az akvárium vizet? Bocs Mexx, de nem egyszerűbb kivenni és pl kifőzni a köveket??? 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 12., szombat 12:30 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A carbo mennyiségét meg lehet növelni ha utána egyből vizet cserélek?
Pl: 3 ml kell az akváriumba a gyári ajánlás szerint. De ha én a köveket akarom tisztítani vele akkor bele nyomhatok 10ml-t bele és 10 percel később meg elkezdem leengedni az akvárium vizet?
_________________ K.Tamás
|
2014. július 12., szombat 11:12 |
|
 |
Babar
|
papó írta: Babar írta: papó írta: Babar írta: Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna. Nem sértődésből írtam , hanem pont azért , hogy ne hogy más rossz tanácsot adjon. Azért kíváncsi vagyok , hogy ha az említett boltban betegség üti fel a fejét akkor mit ad a halaknak . Teljesen eltérő a medi tab és a bakto kill hatóanyaga , bár a bakto kill is jobb a semminél , de főleg megelőzésre való. Papó, akkor jó...Ennek örülök... Mi újság a halakkal ? Túl vagyunk rajta. Egy dánió egy Platti ráment. Még két fekete fantom lazacnak összevan kicsit ragadva az usszonya és még egy platti bújik és össze van huzódva. De a red cherry-ből 3 terhes lett  )) Most gondolkodom 2db crs-en. A hínárom úgy nő mint állat. Kb. ennyi történt mióta nem beszéltük...
|
2014. július 11., péntek 20:35 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Babar írta: papó írta: Babar írta: Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna. Nem sértődésből írtam , hanem pont azért , hogy ne hogy más rossz tanácsot adjon. Azért kíváncsi vagyok , hogy ha az említett boltban betegség üti fel a fejét akkor mit ad a halaknak . Teljesen eltérő a medi tab és a bakto kill hatóanyaga , bár a bakto kill is jobb a semminél , de főleg megelőzésre való. Papó, akkor jó...Ennek örülök... Mi újság a halakkal ?
2014. július 11., péntek 19:31 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Marika írta: Bent leszel ma délután Papa ? Bent leszek.
2014. július 10., csütörtök 14:43 |
|
 |
Marika
|
Bent leszel ma délután Papa ?
|
2014. július 10., csütörtök 12:55 |
|
|