Pontos idő: 2025. május 18., vasárnap 11:29

Hozzászólás a témához  [ 2385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 239  Következő
 Kérdések 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

REED írta:
Szia papó.

Érdeklődnék,hogy nem érkezett e algázó géb?

De érkezett méghozzá nagyon szépek.

2014. július 17., csütörtök 13:04

Szia papó.

Érdeklődnék,hogy nem érkezett e algázó géb?

2014. július 17., csütörtök 12:42
Sasszem

SlyChocolate írta:
Mexx2 írta:
A carbo mennyiségét meg lehet növelni ha utána egyből vizet cserélek?

Pl: 3 ml kell az akváriumba a gyári ajánlás szerint.
De ha én a köveket akarom tisztítani vele akkor bele nyomhatok 10ml-t bele és 10 percel később meg elkezdem leengedni az akvárium vizet?

Bocs Mexx, de nem egyszerűbb kivenni és pl kifőzni a köveket???
:?

Hát ezeket nem.

2014. július 12., szombat 14:16

Sziasztok!
A véleményeteket kérném ki a Sera Florena, valamint a Liqui Carbo használatával kapcsolatban!

Most üzemeltem be egy 112 l-es akváriumot, kb. 6 növénnyel /kardfű, anubias, valisneria/, a kérdésme az lenne, hogy mennyi időközönként és mennyit használjak belőle? Az akváriumomban semmi extra nincs, belső szűrő esőztetővel, raktam bele 5 l talajtápot,2 db. 18 w-s gyári világítás.

Válaszotokat, ill. kritikákat előre is várom és köszönöm, üdv mindenkinek!!! :)

2014. július 12., szombat 13:55

Mexx2 írta:

De ha én a köveket akarom tisztítani vele akkor bele nyomhatok 10ml-t bele és 10 percel később meg elkezdem leengedni az akvárium vizet?

Bocs Mexx, de nem egyszerűbb kivenni és pl kifőzni a köveket???
:?

2014. július 12., szombat 12:30
Sasszem

2014. július 12., szombat 11:12

papó írta:
Babar írta:
papó írta:
Babar írta:
Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna.

Nem sértődésből írtam , hanem pont azért , hogy ne hogy más rossz tanácsot adjon.
Azért kíváncsi vagyok , hogy ha az említett boltban betegség üti fel a fejét akkor mit ad a halaknak .
Teljesen eltérő a medi tab és a bakto kill hatóanyaga , bár a bakto kill is jobb a semminél , de főleg megelőzésre való.

Papó, akkor jó...Ennek örülök...

Mi újság a halakkal ?

Túl vagyunk rajta. Egy dánió egy Platti ráment. Még két fekete fantom lazacnak összevan kicsit ragadva az usszonya és még egy platti bújik és össze van huzódva. De a red cherry-ből 3 terhes lett :))) Most gondolkodom 2db crs-en. A hínárom úgy nő mint állat. Kb. ennyi történt mióta nem beszéltük...

2014. július 11., péntek 20:35
Adminisztrátor

Babar írta:
papó írta:
Babar írta:
Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna.

Nem sértődésből írtam , hanem pont azért , hogy ne hogy más rossz tanácsot adjon.
Azért kíváncsi vagyok , hogy ha az említett boltban betegség üti fel a fejét akkor mit ad a halaknak .
Teljesen eltérő a medi tab és a bakto kill hatóanyaga , bár a bakto kill is jobb a semminél , de főleg megelőzésre való.

Papó, akkor jó...Ennek örülök...

Mi újság a halakkal ?

2014. július 11., péntek 19:31
Adminisztrátor

Marika írta:
Bent leszel ma délután Papa ?

Bent leszek.

2014. július 10., csütörtök 14:43

Bent leszel ma délután Papa ?

2014. július 10., csütörtök 12:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 239  Következő