Pontos idő: 2025. május 18., vasárnap 4:27

Hozzászólás a témához  [ 2385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 239  Következő
 Kérdések 
Szerző Üzenet

Akkor meg van az ok.

2014. július 8., kedd 19:12
Adminisztrátor

edit86 írta:
Sziasztok .
Rohadó moha okozhat cianót ?

Természetesen .

2014. július 8., kedd 18:53

Sziasztok .
Rohadó moha okozhat cianót ?

2014. július 8., kedd 16:15

papó írta:
Babar írta:
Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna.

Nem sértődésből írtam , hanem pont azért , hogy ne hogy más rossz tanácsot adjon.
Azért kíváncsi vagyok , hogy ha az említett boltban betegség üti fel a fejét akkor mit ad a halaknak .
Teljesen eltérő a medi tab és a bakto kill hatóanyaga , bár a bakto kill is jobb a semminél , de főleg megelőzésre való.

Papó, akkor jó...Ennek örülök...

2014. július 6., vasárnap 9:41
Adminisztrátor

Babar írta:
Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna.

Nem sértődésből írtam , hanem pont azért , hogy ne hogy más rossz tanácsot adjon.
Azért kíváncsi vagyok , hogy ha az említett boltban betegség üti fel a fejét akkor mit ad a halaknak .
Teljesen eltérő a medi tab és a bakto kill hatóanyaga , bár a bakto kill is jobb a semminél , de főleg megelőzésre való.

2014. július 6., vasárnap 9:30

2014. július 6., vasárnap 0:51
Adminisztrátor

Babar írta:
Már pár napja csak stagnál az állapot. A szájfehéres fekete fantom lazac valamit javult. Viszont a sebes oldalú végbelénél szálathúzó dánió szerintem nagyobbra puffadt és mintha a szeme is ki lenne már dülledve. Mit csináljak? Megjött azóta a neptun bakto-kill a medi tab helyett. Mit adhatok nekik? Tudtok esetleg egy állatorvost mert már eléggé aggódom. Vagy ismételjem a backtopurt?

A lényege a kezelésnek , hogy a baktériumot elüldözd az akváriumodból.
Ez meg is történt a S. baktopur direkt tablettával.
Ha viszont a belső szerveket -főleg vese- megtámadta a baci az nagyon nehezen gyógyul..
Ha még menthető a belső szerv azt medi tab elvégzi.
Természetesen ez nagyban függ attól , hogy sikerül -e időben elkezdeni a kezelést.
Nem hiszen , hogy bármilyen állatorvos jobban értene hozzá , hiszen több mint 20 évig tenyésztettem a díszhalakat ... :oops:

2014. július 5., szombat 14:04

Már pár napja csak stagnál az állapot. A szájfehéres fekete fantom lazac valamit javult. Viszont a sebes oldalú végbelénél szálathúzó dánió szerintem nagyobbra puffadt és mintha a szeme is ki lenne már dülledve. Mit csináljak? Megjött azóta a neptun bakto-kill a medi tab helyett. Mit adhatok nekik? Tudtok esetleg egy állatorvost mert már eléggé aggódom. Vagy ismételjem a backtopurt?

2014. július 5., szombat 12:52
Adminisztrátor

Babar írta:
Drága Papó! Az egy Plattin kinyílt a felső uszony. A dániónak szépen javul a sebe. A fantom lazacnak javult a fehér ség a száján. Holnap megvan a neptun abból adhatok majd nekik? A backtopurból nem kell több?

A bactopur elég lesz és a jövő hét elején lehet egy vízfrissítés.
További jobbulást a halaknak :buksi:

2014. július 3., csütörtök 7:37

Drága Papó! Az egy Plattin kinyílt a felső uszony. A dániónak szépen javul a sebe. A fantom lazacnak javult a fehér ség a száján. Holnap megvan a neptun abból adhatok majd nekik? A backtopurból nem kell több?

2014. július 2., szerda 23:02
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2385 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 239  Következő