Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Akkor meg van az ok. 
2014. július 8., kedd 19:12 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
edit86 írta: Sziasztok . Rohadó moha okozhat cianót ? Természetesen .
2014. július 8., kedd 18:53 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Sziasztok . Rohadó moha okozhat cianót ?
2014. július 8., kedd 16:15 |
|
 |
Babar
|
papó írta: Babar írta: Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna. Nem sértődésből írtam , hanem pont azért , hogy ne hogy más rossz tanácsot adjon. Azért kíváncsi vagyok , hogy ha az említett boltban betegség üti fel a fejét akkor mit ad a halaknak . Teljesen eltérő a medi tab és a bakto kill hatóanyaga , bár a bakto kill is jobb a semminél , de főleg megelőzésre való. Papó, akkor jó...Ennek örülök...
|
2014. július 6., vasárnap 9:41 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Babar írta: Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna. Nem sértődésből írtam , hanem pont azért , hogy ne hogy más rossz tanácsot adjon. Azért kíváncsi vagyok , hogy ha az említett boltban betegség üti fel a fejét akkor mit ad a halaknak . Teljesen eltérő a medi tab és a bakto kill hatóanyaga , bár a bakto kill is jobb a semminél , de főleg megelőzésre való.
2014. július 6., vasárnap 9:30 |
|
 |
Babar
|
Drága Papó! Félre Ne érts, nem a hozzáértésedet kérdőjelezem meg! Csak már Nagyon aggódom. A be rendelt neptun medi tab helyett bakto kill-t adtak drágán(1300) amit ott nem néztem meg Sajnos, de vissza viszem... Csak hogy tudd mennyire is vagyok pánikban/ mennyire féltem ezeket a kis apróságokat. Ma kora este Nem bírtam tovább, kerestem egy helyet ahol szombaton este még adnak medi-tab-ot. Találtam , nyomtam egy Törökbálint- Duna plázát hogy jó legyen nekik. Kaptam is 450 kemény forintért. Szóval bocs ha egy pillanatig is félre érthető lettem volna.
|
2014. július 6., vasárnap 0:51 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Babar írta: Már pár napja csak stagnál az állapot. A szájfehéres fekete fantom lazac valamit javult. Viszont a sebes oldalú végbelénél szálathúzó dánió szerintem nagyobbra puffadt és mintha a szeme is ki lenne már dülledve. Mit csináljak? Megjött azóta a neptun bakto-kill a medi tab helyett. Mit adhatok nekik? Tudtok esetleg egy állatorvost mert már eléggé aggódom. Vagy ismételjem a backtopurt? A lényege a kezelésnek , hogy a baktériumot elüldözd az akváriumodból. Ez meg is történt a S. baktopur direkt tablettával. Ha viszont a belső szerveket -főleg vese- megtámadta a baci az nagyon nehezen gyógyul.. Ha még menthető a belső szerv azt medi tab elvégzi. Természetesen ez nagyban függ attól , hogy sikerül -e időben elkezdeni a kezelést. Nem hiszen , hogy bármilyen állatorvos jobban értene hozzá , hiszen több mint 20 évig tenyésztettem a díszhalakat ... 
2014. július 5., szombat 14:04 |
|
 |
Babar
|
Már pár napja csak stagnál az állapot. A szájfehéres fekete fantom lazac valamit javult. Viszont a sebes oldalú végbelénél szálathúzó dánió szerintem nagyobbra puffadt és mintha a szeme is ki lenne már dülledve. Mit csináljak? Megjött azóta a neptun bakto-kill a medi tab helyett. Mit adhatok nekik? Tudtok esetleg egy állatorvost mert már eléggé aggódom. Vagy ismételjem a backtopurt?
|
2014. július 5., szombat 12:52 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Babar írta: Drága Papó! Az egy Plattin kinyílt a felső uszony. A dániónak szépen javul a sebe. A fantom lazacnak javult a fehér ség a száján. Holnap megvan a neptun abból adhatok majd nekik? A backtopurból nem kell több? A bactopur elég lesz és a jövő hét elején lehet egy vízfrissítés. További jobbulást a halaknak 
2014. július 3., csütörtök 7:37 |
|
 |
Babar
|
Drága Papó! Az egy Plattin kinyílt a felső uszony. A dániónak szépen javul a sebe. A fantom lazacnak javult a fehér ség a száján. Holnap megvan a neptun abból adhatok majd nekik? A backtopurból nem kell több?
|
2014. július 2., szerda 23:02 |
|
|