Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
SlyChocolate írta: boszeb írta: Már úgy érted az akvárium vizét mérjem majd meg. Még nincs feltöltve. Majd szombaton fogom berendezni. Teszek fel róla képet is. Aztán szeretnék növényeket kérni tőled. Sajna beteg voltam a héten és nem tudtam foglalkozni vele. Az milyen? Gyantás cucc? Igen gyantás a gépezet, én örülnék a legjobban ha RO lenne:)
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. január 22., szerda 20:46 |
|
 |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
A karbantartó kollégám azt mondta 3nk-ra van beállítva a gép. Ennyit tudok.
|
2014. január 22., szerda 19:17 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boszeb írta: Már úgy érted az akvárium vizét mérjem majd meg. Még nincs feltöltve. Majd szombaton fogom berendezni. Teszek fel róla képet is. Aztán szeretnék növényeket kérni tőled. Sajna beteg voltam a héten és nem tudtam foglalkozni vele. A vízlágyítónak a vizét kellene mérni.
2014. január 22., szerda 19:09 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Már úgy érted az akvárium vizét mérjem majd meg. Még nincs feltöltve. Majd szombaton fogom berendezni. Teszek fel róla képet is. Aztán szeretnék növényeket kérni tőled. Sajna beteg voltam a héten és nem tudtam foglalkozni vele. Az milyen? Gyantás cucc?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 22., szerda 19:09 |
|
 |
boszeb
|
Már úgy érted az akvárium vizét mérjem majd meg. Egyenlőre csak elméleti síkon kérdezem hogy ha kell használható-e ez a víz ami a gépből kijön. Az aki még nincs feltöltve. Majd szombaton fogom berendezni. Teszek fel róla képet is. Aztán szeretnék növényeket kérni tőled. Sajna beteg voltam a héten és nem tudtam foglalkozni vele. Előre is köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boszeb 2014. január 22., szerda 19:09-kor.
|
2014. január 22., szerda 19:06 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
boszeb írta: Sziasztok! Már többször eszemben volt, de mindig elfelejtettem megkérdezni. Van a munkahelyemen egy nagy automata vízlágyító berendezés akkora mint egy kisebb hűtőszekrény. Szerintetek használhatnám a vizét az akváriumhoz? Kellene mérned egy PH és KH értéket.
2014. január 22., szerda 18:45 |
|
 |
boszeb
|
Sziasztok! Már többször eszemben volt, de mindig elfelejtettem megkérdezni. Van a munkahelyemen egy nagy automata vízlágyító berendezés akkora mint egy kisebb hűtőszekrény. Szerintetek használhatnám a vizét az akváriumhoz?
|
2014. január 22., szerda 15:24 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
roller89 írta: Én is úgy olvastam, hogy ez egy nagyon jó fajta só, ezért is esett erre a választás. Teljesen bontatlan csomagolásban vettem, ha jól emlékszem 3 zacskó volt a bontatlan dobozban és abból kaptam egy zacskónyit ami 40L-hez elég. Viszont a héten/jövő héten mindenképpen be kell szereznem még egy zacskó sót. Nem tudom mitévő legyek, maradjak ennél vagy vegyek más fajtát. Valami csak nem stimmel ezzel a sóval..annak pillanatok alatt oldódni kellene. Küldjek az enyémből ? A 20 kilós van felbontva , mert rendszeresen kell a boltbna. Így 1 600 Ft / Kg , csak ugye a posta ... 
2014. január 21., kedd 22:16 |
|
 |
roller89
|
Én is úgy olvastam, hogy ez egy nagyon jó fajta só, ezért is esett erre a választás. Teljesen bontatlan csomagolásban vettem, ha jól emlékszem 3 zacskó volt a bontatlan dobozban és abból kaptam egy zacskónyit ami 40L-hez elég. Viszont a héten/jövő héten mindenképpen be kell szereznem még egy zacskó sót. Nem tudom mitévő legyek, maradjak ennél vagy vegyek más fajtát.
2014. január 21., kedd 22:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
roller89 írta: Csak az a baj, hogy az oldat már készre van csinálva és ha +ásványvizet adok hozzá akkor csökkenni fog a tömegkoncentrációja az oldatnak. Minden sóval ez van, vagy csak nálam történik ez?  (sera marin salt) Egyikkel sem fordulhat elő , sőt a Sera sója az egyik legjobb só . Egyedül a Gro Tech sója viselkedett így / mondjuk az ára is olyan volt / de arra rá is írták hogy szódavízzel old fel. Kimérve vetted a sót ?
2014. január 21., kedd 22:04 |
|
|