Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
papó írta: Nagyon pofás. Lassan ideje lenne a legkomolyabban befotózni. Ismételten csak megköszönni tudom a dicséretet Fotózásról pedig csak annyit, hogy keresnem kell valakit akinek van egy kicsit komolyabb gépe és kölcsön is tudja adni egy pár órára amíg körbefotózom az aksit. De igazad van tényleg ideje lenne egy versenyfotó sorozatot készíteni  Huhh el sem hiszem, hogy 1,5 év alatt idáig jutottam... 
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. július 13., vasárnap 19:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon pofás. Lassan ideje lenne a legkomolyabban befotózni.
2014. július 13., vasárnap 19:20 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
|
2014. július 13., vasárnap 19:17 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: papó írta: A staunál ez természetes viselkedés. Ha besűrűsödik akkor csak a felső harmadában tartja meg a leveleket a szárakon. Vissza kell vágnod és újra leültetned. A Tripartita is ok. Stau-t tőben vágjam el? Igen . Egy gyökéren három -öt szár is lehet.
2014. július 10., csütörtök 20:10 |
|
 |
Multis
|
papó írta: A staunál ez természetes viselkedés. Ha besűrűsödik akkor csak a felső harmadában tartja meg a leveleket a szárakon. Vissza kell vágnod és újra leültetned. A Tripartita is ok. Stau-t tőben vágjam el?
|
2014. július 10., csütörtök 19:05 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Üdv Azt akarom kérdezni, hogy a mellékelt képen látni a Staurogyne repens-en és a Hydrocotyle Tripartita Japan-on mintha egy picit fel lenne kopaszodva.Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy nem olyan szép dús?!   A staunál ez természetes viselkedés. Ha besűrűsödik akkor csak a felső harmadában tartja meg a leveleket a szárakon. Vissza kell vágnod és újra leültetned. A Tripartita is ok.
2014. július 10., csütörtök 19:02 |
|
 |
Multis
|
Üdv Azt akarom kérdezni, hogy a mellékelt képen látni a Staurogyne repens-en és a Hydrocotyle Tripartita Japan-on mintha egy picit fel lenne kopaszodva.Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy nem olyan szép dús?!  
|
2014. július 10., csütörtök 18:42 |
|
 |
Multis
|
Kérek egy darabot a bádogostól és lefújom.Kiteszem a tűző napra és ha azt kibirja akkor az aksi felett tuti megállja a helyét.
Tapatalk 2-vel küldve az én ST25i-ről
|
2014. július 7., hétfő 20:20 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Csinálj próbafújást egy darab lemezen,és nézd meg hogyan viselkedik rajta a festék,tedd ki napsütésre meg ilyen helykre,Ha ott megállja a helyét akkor a tetőn is megfogja.
|
2014. július 7., hétfő 20:03 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: T.Tamás30 írta: Így kezeletlenül,kicsit nyersnek nem odavalónak hat nekem.... Viszont a belvilág állapotából nem von le semmit  Hát igen szebb lenne feketében de hát többe kerülne a lé mint a hús, mert az aluminiumra való festék aranyáron van.Nem tudom hogy az akril matt fekete spray megállna-e rajta mert az van itthon.Rá is van irva hogy jó rá de kitudja nem-e jönne le róla záros időn belül. Az üvegen is megáll a matt fekete akril
2014. július 7., hétfő 19:57 |
|
|