Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: Tudom hogy nem tökéletes de idövel tervezem egy komplett doboz beépítését...Csak hát ezek a fránya anyagiak...Földelés jogos ezt pótolni fogom...
Tapatalk 2-vel küldve az én ST25i-ről Oksa! 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 5., szombat 17:57 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Tudom hogy nem tökéletes de idövel tervezem egy komplett doboz beépítését...Csak hát ezek a fránya anyagiak...Földelés jogos ezt pótolni fogom...
Tapatalk 2-vel küldve az én ST25i-ről
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. július 5., szombat 17:41 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ha megengedsz egy kis kritikát? Két dolog ütötte meg a szemem ami nagyon nem tetszik! Az első ez a kép:  Semmilyen földelést nem látok a saválló fedélen. Jól látom...? Ha esetleg testzárlatos lesz az előtét és Te épp akkor érsz a fedélhez azt nem szeretném taglalni... A másik észrevétel ehhez a képhez lenne:  Fára nem teszünk erősáramú lomokat közvetlenül. Mindenképp kellene a fa teljes szerelt oldalára klingerit a cuccok és a fa közzé a tűzmentesség miatt. Vagy ami sokkal jobb lenne.. a helyedben egy IP védett bs táblába tenném a cuccokat, amibe olyan fontos dolgokat is kellene tenni mint pl egy FI, túlfesz...vannak olyan táblák is amiben a dugaljak is benne vannak... Pl... 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 5., szombat 17:27 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ez igen ! Rend a lelke mindennek !
2014. július 5., szombat 14:06 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
|
2014. július 5., szombat 14:00 |
|
 |
Multis
|
Valami elkezdődött és ha minden jól megy a hétvégén a végére érek... Egy kis DIY "elektronika"... 
|
2014. július 3., csütörtök 18:56 |
|
 |
Babar
|
Csini...
Tapatalk-kal küldve az én HTC One-el
|
2014. június 29., vasárnap 13:57 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Valóban szép.
_________________ K.Tamás
|
2014. június 27., péntek 10:01 |
|
 |
Multis
|
Hihetetlen, hogy mennyire nem történik semmi az aksival.Az új tetőhöz még mindig nem jött meg a kapcsoló így még ez a kis csúnyácska van rajta.Pedig sokat dobna a látványon az új.Most nem azért de olyan tiszta a víz, hogy azt lehet mondani nincs is benne.Bár ez nem gond örülök neki, igaz a felszínen úszkáló kis növénydarabkák árulkodnak.Lehet beszerzek egy skimmer-t és akkor nem lesz vele gond.Fonál algának jele sincs aminek örülök... 
|
2014. június 27., péntek 9:01 |
|
 |
Multis
|
Köszönöm a dicsérő szavakat de még mindig nem teljesen 100%-os mert nem az a látvány van amit én szeretnék...Elől bal oldalt azért nincs még HM meg ott "Marseila crenata" van de 4 hónap alatt szinte semmit nem nőtt, de valószínűleg a HM lefogja győzni.Már csak fotózni kellenem megtanulni picit bár a gép sem valami csúcstechnika de a telefontól nagyságrendekkel jobb...
|
2014. június 25., szerda 20:20 |
|
|