Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Jó kis HM gyep van kialakulóban nálad. Esetleg ha gyorsítani szeretnéd,akkor a hátsó részből ahol nem annyira szembetűnő kiritkíthatsz néhány szálat amit előre ültetsz el, oda ahol nagyon hiányos a placc. Az meg hogy nem olyan nyíl egyenes a vágás,nem is annyira baj,a természetben sem minden az. "Isten nem teremtett egyeneseket" (idézet a Prometheus filmből  ) Ezeken felül,szép egészségesek a növényeid,jól elkaptad a fonalat-és itt nem az algára gondolok-,jó úton haladsz. 
|
2014. június 25., szerda 19:56 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon szép , de ezt már írtam 
2014. június 25., szerda 18:01 |
|
 |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Szia eddig nem irtam a naplódba de most eljött az ideje úgy látom ,szépek a növényed gratulálok hozzá rá éreztél további sok sikert 
|
2014. június 25., szerda 13:35 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. június 25., szerda 12:56 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
papó írta: De@th írta: Csak bementem a boltba és levettem a polcról egy sima fújós festéket.Semmi hőállósága nincs,nem kezeltem le semmivel,csak átnyaltam tisztára por és zsírmentesre. Az akril festékek elég sok mindennel megbirkóznak. Merem ajánlani.. Lehet kérek egy darab lemezt a bádogostól és csinálok próba festést.
|
2014. június 13., péntek 19:23 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
De@th írta: Csak bementem a boltba és levettem a polcról egy sima fújós festéket.Semmi hőállósága nincs,nem kezeltem le semmivel,csak átnyaltam tisztára por és zsírmentesre. Az akril festékek elég sok mindennel megbirkóznak. Merem ajánlani..
2014. június 13., péntek 19:21 |
|
 |
De@th
|
Csak bementem a boltba és levettem a polcról egy sima fújós festéket.Semmi hőállósága nincs,nem kezeltem le semmivel,csak átnyaltam tisztára por és zsírmentesre.
|
2014. június 13., péntek 13:44 |
|
 |
Multis
|
De@th írta: Üdv. Nem akarok beleszólni,de én az alu armatúrámat csak simán lefújtam 2 rétegben króm hatású festékkel,nekem ledes világításnál ez maga a hűtőborda is és csak eleinte vagy 2 napig volt égett festék szaga a melegedés miatt,de aztán elmúlt és azóta is tökéletesen néz ki,nem pattog nem reped. Pontos típust tudnál mondani a festékre?Nem kezelted le előtte semmivel a felületet csak simán felfújtad-persze alapos tisztogatás után?Én attól félek ha lefestem akkor lepattog róla mert alumíniumra elvileg valami "spéci" festék kellene.0,75 liter ~4500 FT Másik dolog amit mondani/kérdezni szeretnék , hogy ma fonál alga irtás közben a Bacopa Australis levelei között egy apró kis halacskát pillantottam meg.3 mm körüli lehetett és szürkés színe volt.Lehet hogy neonhal?Képes vajon szaporodni ilyen körülmények között mint amik nekem vannak?Razbórákon azt figyeltem meg, hogy 3 kerget 1 másikat.Az üldözőknek a folt a hasuknál előre nyúlik picit, az üldözöttnek pedig ugyan itt gömbölyűbb a folt alsó része.Az üldözők elvileg a hímek a másik pedig a nőstény.Lehet hogy Ők is sokasodni akarnak?Kinek van esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalata?
|
2014. június 13., péntek 11:34 |
|
 |
De@th
|
Üdv. Nem akarok beleszólni,de én az alu armatúrámat csak simán lefújtam 2 rétegben króm hatású festékkel,nekem ledes világításnál ez maga a hűtőborda is és csak eleinte vagy 2 napig volt égett festék szaga a melegedés miatt,de aztán elmúlt és azóta is tökéletesen néz ki,nem pattog nem reped.
|
2014. június 13., péntek 11:18 |
|
 |
Multis
|
T.Tamás30 írta: Jó kis lámpa lesz belőle,csak most már tessék összerakni és beüzemelni Hűtésnek nem lesz kialakítva rajta semmi?Mert a fénycsövek simán fognak emelni a vízhőfokon akár 3-4 C° -ot is. Nekem is diy tető van az akvárium felett,igaz már nincs ráültetve.Így nézett ki akkor:  Benne a ventilátor,úgy került kialakításra a tető,hogy a ventilátorral szembeni oldalon pedig egy rács volt felcsavarozva,így ott tudott távozni a meleg levegő:  Bocsi,hogy a képeimet ide toltam be ...  Jól tetted hogy megosztottad a képeket.Most hogy így mondod valamit Én is igen összedobok.Venti és valami tápnak való biztos van valahol a fiók mélyén. Ez a tető miből van?Alu vagy valamilyen lemez?Mert nekem alu és hát arany áron tudnák lefesteni, így sajnos marad "csupaszon", a mostanitól így is jóval szebb.
|
2014. június 13., péntek 6:20 |
|
|