Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Úgy néz ki a dolog hogy 2 hét kényszerpihenő - "ágyhoz kötve" - és így a nyírás elfog maradni.Vízcserét Párom megoldja de a nyírást nem bízom rá  úgyhogy egy picit elfognak burjánzani a növények.Kérdésem az lenne, hogy az "Alternanthera reineckii Mini"-t miként lehetne megnyírni mert már most is elég szépen megnőtt.Nem mondom hogy nem bokrosodott de inkább magasabb lett.HM és Ludwigia repens nyírása nem gond.Bacopáról már nem is beszélve amit valószínűleg jócskán megfogok nyirbálni mert már sűrű is nagyon és meg is fog nőni rendesen megint. Limnophila Sessiliflora is biztos hogy belefog húzni a növekedésbe...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. május 24., szombat 18:15 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Gondolkodom hogy milyen szivacsot kellene tennem majd az akva alá ha már költöztetem.Találtam hangszigetelő elég jó áron.Használható ez hozzá vagy nem?Erről a kis csúcsos szivacsról beszélek...  Tapatalk 2-vel küldve az én ST25i-ről Polifon a jó . Nem jó ha "csvarodni " tud az akvárium az illesztéseknél.
2014. május 23., péntek 17:59 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Gondolkodom hogy milyen szivacsot kellene tennem majd az akva alá ha már költöztetem.Találtam hangszigetelő elég jó áron.Használható ez hozzá vagy nem?Erről a kis csúcsos szivacsról beszélek...  Tapatalk 2-vel küldve az én ST25i-ről
|
2014. május 23., péntek 16:31 |
|
 |
Multis
|
jack írta: Végigolvastam a naplódat . Nem semmi amit fejlődtél a pár hónap alatt. Köszönöm szép, de azért még van hova fejlődnöm... 1. hozzászólás frissítve/aktualizálva 
|
2014. május 22., csütörtök 9:13 |
|
 |
jack
|
Végigolvastam a naplódat . Nem semmi amit fejlődtél a pár hónap alatt.
|
2014. május 21., szerda 22:32 |
|
 |
Multis
|
T.Tamás30 írta: Egyre jobban alakul az akvád,jó lett a HM a nyírás után  Picit még sűrűsödnie kell és pár nap múlva, amikor hoz pár apró új levelet akkor lesz igazán szép
|
2014. május 18., vasárnap 22:21 |
|
 |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Egyre jobban alakul az akvád,jó lett a HM a nyírás után 
|
2014. május 18., vasárnap 22:19 |
|
 |
Multis
|
|
2014. május 18., vasárnap 22:10 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: papó írta: Multis írta: Holnap jön a soros vízcsere, de most a 40 liter helyett csak 20 litert fogok cserélni.Az a fránya zöld por alga még mindig jelen van.Elkezdtem adagolni a "Papó-féle" baci kultúrát hátha ez segít a helyzeten.Ha adagolnék Liqui Carbo-t az vajon segítene?Az új bútorra még mindig nem került át az akva, mert mielőtt átpakolom minden elektronikát bele akarok pakolni még "üresen" a bútorba.Képek később... Segíthet valamennyit a L. Carbo is , hiszen egy fertőtlenítő szer az alap . Ha jól emlékszem anno a staghornra 1,5 ml-t nyomtam.Gondolom most is elég lesz ennyi... Bőven . 
2014. május 17., szombat 21:46 |
|
 |
Multis
|
papó írta: Multis írta: Holnap jön a soros vízcsere, de most a 40 liter helyett csak 20 litert fogok cserélni.Az a fránya zöld por alga még mindig jelen van.Elkezdtem adagolni a "Papó-féle" baci kultúrát hátha ez segít a helyzeten.Ha adagolnék Liqui Carbo-t az vajon segítene?Az új bútorra még mindig nem került át az akva, mert mielőtt átpakolom minden elektronikát bele akarok pakolni még "üresen" a bútorba.Képek később... Segíthet valamennyit a L. Carbo is , hiszen egy fertőtlenítő szer az alap . Ha jól emlékszem anno a staghornra 1,5 ml-t nyomtam.Gondolom most is elég lesz ennyi...
|
2014. május 17., szombat 20:58 |
|
|