Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
A "Ludwigia repens" idővel mindig felkopaszodik. Arra gondoltam, hogy bizonyos időközönként azokat a szárakat amiket már esetleg többször visszavágtam - és így szinte csak egy csupasz szár áll ki a talajból - kiveszem és mindig csak a friss hajtásokat ültetem vissza.Így talán egy picivel bokrosabb megjelenést tudnék elérni.Vagy inkább mindig ültessem vissza a levágott hajtásokat a többi mellé?
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. június 7., szombat 12:07 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Köszönöm, de azért van még mit alakitani rajta...
Pl. üveg lily, tetőt kicserélni, bútort belülről leszigetelni mert a szűrő remegését felerősiti picit, elektronikát beszerelni a szekrénybe...
De nem panaszkodom, mert ahhoz képest, hogy ez az első növényesem -szerintem- elég jól ráéreztem.Igaz még a kreativitást fejlesztenem kell...
Tapatalk 2-vel küldve ST25i-ről
|
2014. június 6., péntek 18:02 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Csuda jó kép .
2014. június 6., péntek 17:48 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Igazi dzsungel ! Teljesen rendben vannak a képek ! Gratula.
Tapatalk-kal küldve az én ZTE BLADE III-el
2014. június 6., péntek 13:41 |
|
 |
Multis
|
Sikerült szereznem egy HP PhotoSmart 945 5MP-es gépet.Igaz nem egy csúcs gép, de a telefonhoz képest szuper képeket készít.Igaz még gyakorolnom kell vele, mert elég sok beállítási lehetősége van. Ma délután ha időm engedi kicsit csattogtatni fogom az ollót, mert kezd megint dzsungel lenni... Pár próba kép...   
|
2014. június 6., péntek 10:37 |
|
 |
Multis
|
Ma reggel volt egy kis fonál alga "írtás" de most nem látok annyit mint eddig, de azért naponta pusztítom ahol látom.Front üvegről eltűnőben van a zöld por alga.Nem tudom, hogy esetleg a papó-féle baci kultúra hatására vagy esetleg a pár naponta adagolt 1,5 ml Liqui carbo miatt?!Liqui carbo-t ha naponta adagolom az okozhat gondot?Mert hátha ez is segítene a fonál/zöld por alga elleni harcban.
|
2014. június 3., kedd 6:38 |
|
 |
Grt
|
Nagyon örülök, hogy sikeresen át tudtad költöztetni az akváriumodat! 
|
2014. június 1., vasárnap 21:04 |
|
 |
Multis
|
tommyv írta: Nemfeltétlen lesz ez rossz. Csinálj egy képet majd ezzel is  Lesz kép csak még a párom nem tudja, hogy elkészült a tető és egyenlőre hallgatok róla.Pont ma mondta, hogy "mostmár csak egy másik tető kell rá" .Így már elindult a lavina, hogy "Beszéltem a bádogossal és megtudja csinálni a tetőt, hamarosan kész..." de addig is lapítok  . Addig előkészítem a vezetékezést, mert az elektronikus előtétet is a szerkénybe akarom elrejteni csak ahhoz meg kell a tető, hogy tudjam a pontos hosszt.
|
2014. június 1., vasárnap 17:51 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nemfeltétlen lesz ez rossz. Csinálj egy képet majd ezzel is 
2014. június 1., vasárnap 16:45 |
|
 |
Multis
|
tommyv írta: Nagyon jól összhangban van, illik hozzá ez a kis szekrény  Ha rákerül az új tető ami sajnos - vagy nem sajnos - aluminium, az egy picit megtöri az összhangot de ezt a tetőt száműznöm kell.Elég furán fog mutatni a szürke alu a sok barna szín között.De hát ennyi baj legyen... Ez a tető fog rákerülni  
|
2014. június 1., vasárnap 15:44 |
|
|