|
Pontos idő: 2025. május 14., szerda 0:22
|
Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
papó írta: Nagyon jó állapotban vannak a növények. Csak jó ez a Dr garden , persze tudni , érezni kell az adagolást .... Rotala-t leszámítva tényleg jól érzik magukat a növények. Dr. Garden-t pedig tényleg csak dicsérni tudom, nekem teljes mértékben bevált.Kimerem jelenteni, hogy ár/érték arányban a legjobb táp, bár hozzáteszem nincs viszonyítási alapom, mivel csak ezt használtam eddig. Nem hiszem, hogy mostanában váltanék, számomra ez tökéletes. OFF: ez kicsit nyalisra sikeredett... 
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2014. április 18., péntek 8:00 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon jó állapotban vannak a növények. Csak jó ez a Dr garden , persze tudni , érezni kell az adagolást ....
2014. április 17., csütörtök 21:48 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szépen sűrűsödik.
_________________ K.Tamás
|
2014. április 17., csütörtök 21:16 |
|
 |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
|
2014. április 17., csütörtök 16:44 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
De jó .. még hogy alig volt változás 
2014. április 15., kedd 20:51 |
|
 |
Multis
|
Nem sok mindent történik az aksival de azért egy két dolgot írok...Ha minden jól megy a hétvégén elkészül az új tető és remélhetőleg lesz időm átpakolni bele a mostani világítást.Úgy tervezem, hogy az elektronikus előtétet nem a tetőt fogom rögzíteni, hanem hosszabb vezetéket hagyok és megpróbálom a szekrényben elrejteni.Növények szépen megindultak, a hétvégén lesz egy kis fazonigazítás.HM szépen bedúsult és elég sok helyen eresztett gyökeret a talajba így közelebb kerültem ahhoz, hogy gyep legyen belőle.Rotala SP. Green még mindig stagnál, megpróbálok Rotala rotundfolia-t szerezni majd. 1 hét fejlődés eredménye... 
|
2014. április 15., kedd 20:44 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: papó írta: Multis írta: Ma megvolt a vízcsere.Növényekhez most nem nyúltam bár a bacopa és a HM nem igazán szép, lehet egy kis fazonigazítás ráférne.Másik dolog ami nagyon nem tetszik az a Rotala SP. Green fejlődése vagyis nem fejlődése.Egyáltalán nem akar bokrosodni, sőt hajtást sem hozni.Stagnál szinte teljesen, nyírás óta pár szál hozott csak hajtást a többi semmit.Lehet hogy kikerül ha tudok valami mást helyette szerezni.Mi lehet a gond?3 hónap alatt alig haladt valamire... https://googledrive.com/host/0B0yd7SCVk ... C_1384.jpgNem látni a Rotalán , hogy bármi hiányozna neki. Bár azt érdemes tudni , hogy nem nő olyan rohamléptekben mint a többi Rotala. Kép nem adja vissza de a levelek aprók, nem nőnek szinte semmit.Az alsó levelek feketék és nem csak a levelek de a szárvégek is ahol régebben elvágtam őket.Nem hoz a vágásnál új hajtást...Ami most megtetszett az a Ceratophyllum demersum , Rotala rotundifolia , Hottonia palustrist és az Egeria densa.Legjobban a Hottonia palustrist tetszik.Rotala rotundifolia gyorsabban nő és a vöröses színhez mekkora fény kell? A Rotala rotundifolia elég sokat bír . Szerintem ezt kellene próbálnod.
2014. április 12., szombat 19:58 |
|
 |
Multis
|
papó írta: Multis írta: Ma megvolt a vízcsere.Növényekhez most nem nyúltam bár a bacopa és a HM nem igazán szép, lehet egy kis fazonigazítás ráférne.Másik dolog ami nagyon nem tetszik az a Rotala SP. Green fejlődése vagyis nem fejlődése.Egyáltalán nem akar bokrosodni, sőt hajtást sem hozni.Stagnál szinte teljesen, nyírás óta pár szál hozott csak hajtást a többi semmit.Lehet hogy kikerül ha tudok valami mást helyette szerezni.Mi lehet a gond?3 hónap alatt alig haladt valamire... https://googledrive.com/host/0B0yd7SCVk ... C_1384.jpgNem látni a Rotalán , hogy bármi hiányozna neki. Bár azt érdemes tudni , hogy nem nő olyan rohamléptekben mint a többi Rotala. Kép nem adja vissza de a levelek aprók, nem nőnek szinte semmit.Az alsó levelek feketék és nem csak a levelek de a szárvégek is ahol régebben elvágtam őket.Nem hoz a vágásnál új hajtást...Ami most megtetszett az a Ceratophyllum demersum , Rotala rotundifolia , Hottonia palustrist és az Egeria densa.Legjobban a Hottonia palustrist tetszik.Rotala rotundifolia gyorsabban nő és a vöröses színhez mekkora fény kell?
|
2014. április 12., szombat 19:46 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Ma megvolt a vízcsere.Növényekhez most nem nyúltam bár a bacopa és a HM nem igazán szép, lehet egy kis fazonigazítás ráférne.Másik dolog ami nagyon nem tetszik az a Rotala SP. Green fejlődése vagyis nem fejlődése.Egyáltalán nem akar bokrosodni, sőt hajtást sem hozni.Stagnál szinte teljesen, nyírás óta pár szál hozott csak hajtást a többi semmit.Lehet hogy kikerül ha tudok valami mást helyette szerezni.Mi lehet a gond?3 hónap alatt alig haladt valamire...  Nem látni a Rotalaán , hogy bármi hiányozna neki. Bár azt érdemes tudni , hogy nem nő olyan rohamléptekben mint a többi Rotala.
2014. április 12., szombat 18:48 |
|
 |
Multis
|
Ma megvolt a vízcsere.Növényekhez most nem nyúltam bár a bacopa és a HM nem igazán szép, lehet egy kis fazonigazítás ráférne.Másik dolog ami nagyon nem tetszik az a Rotala SP. Green fejlődése vagyis nem fejlődése.Egyáltalán nem akar bokrosodni, sőt hajtást sem hozni.Stagnál szinte teljesen, nyírás óta pár szál hozott csak hajtást a többi semmit.Lehet hogy kikerül ha tudok valami mást helyette szerezni.Mi lehet a gond?3 hónap alatt alig haladt valamire... 
|
2014. április 12., szombat 17:43 |
|
|